videoblogg - Frankrike 2013

Heii!

Sorry for at jeg ikke blogget som jeg hadde tenkt..(sjokk haahah), men som et plaster på såret så har jeg filmet endel av det jeg har gjort imens jeg var borte, også hjalp min kjære søster, Martine meg med å redigere :) Håper dere liker den!

Skal forresten få laget en innkjøpsvideo fra turen snart og! Må bare gidde..hahah, men det skal skje!

 Og til dere som føler det klør i fingrene etter å kommentere dritt pga Marineland, altså alle de dyrene som trikset ogsånt. Don't even bother..Har hørt nok av det og det er jeg som velger å dra dit.  Så bare la det være :) Tusen takk

 

Såå hva synes dere om videoen? :)

videoblogg; hårvideo

Heeya!

Tok meg endelig tid til å lage en video, så her kommer den! Videokameraet til Kristin var ikke ladet og vi fant ikke laderen, så jeg fikk faktisk kameraet to ma sista til å funke! Men det ville bare filme noen klipp om gangen, og til slutt klarte jeg å gjøre alt i ett klipp. Så dere ser sikkert at jeg gjør det litt raskt, noe som gjør det vanskelig å se hva jeg gjør..

Men denne fletten er veldig enkel! Er ikke helt sikker på hva den heter, men sikkert noen av dere som vet det?:) Nå, et fantastisk forsøk på å forklare hvordan jeg fletter ved å skrive;

Tror de fleste av dere kan flette vanlig? Tar det som et ja. Du tar bare litt hår ved hårskillet ditt og deler det i tre deler. Du fletter først en gang vanlig, og etter den ène gangen tar du med litt hår fra sidene. Det skaper på en måte et feste til hodet ditt. Såå enkelt! Så kan du jo se på videoen også, og se om du klarer å forstå det ut fra forklaringen min og videoen! :) hoho, lykke til!

 

 

 

 

 

Hva synes du om videoen?

Skjønte du det?

Vet du hvordan du lager den fra før av?

smiile for coffee

Hei!

Om ikke lenge skal jeg gå og pakke litt før jeg drar til pappa. Akkurat nå ser jeg på ugly betty og chiller fullt ut. Jeg ser ut som et lik i dag, sånn helt seriøst. Jeg har vært sykt blek i ansiktet i dag. Jeg var jo hjemme fra skolen igår, men det var mest fordi jeg ikke orket, så det har nok ikke noe med det og gjøre. Men ja, siden jeg ikke ser uut idag blir det ikke noen bilder av meg.. fikk tatt noen bilder da, men det er bare av kaffen min. Hoho, yeye.. :)) kommer innlegg senere i dag når jeg er hos pappa.

 

 

 

sanger jeg hører på for tiden

Hei!

Tenkte og lage et innlegg om noen av sangene jeg hører på i det siste. Så no' kjæm det :)) Ellers kan du se på noen av spotify listene mine under her og subscribe hvis du vil. Disse listene er de jeg hører mest på. Litt variasjon i sjangerne under her (youtube videoene)

sove <3

gangstaaah

Najjs, HAHA

 

 

whatever doesn't kill you is gonna leave a scar

Heiaa!

I dag er jeg hjemme fra skolen, så jeg har bare slappet av with mah sistah. Jeg skal få dusjet og fikset meg litt, så det kanskje blir noe annet enn bare gamle bilder, men foreløpig skal vi se breaking dawn igjen. Jeg må også få gjort noen lekser. Æsj. Forresteen, spør meg på formspring. Svarer ærlig på alt! (miriamtorsoe)

  

//Hva heter du på form?

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


miriamtorsoe@live.no


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits