videoblogg - hårvideo

Hei!

Ble ikke akkurat som jeg trodde med innlegg ogsånt, men bedre, tror jeg? :) Jeg lagde ihvertfall en hårvideo der jeg viser hvordan man lager en fiskebenflette (?). Du trenger nødvendigvis ikke å ha den på siden sånn som jeg gjorde det, men jeg synes det er enklere å flette den selv hvis den er på siden. Det er litt vanskelig å sa hva jeg gjør her, takket være mine filme ferdigheter, så for å forstå hva jeg gjør så kan du bare lese forklaringen under her. :)

 

Forklaring:

Del håret ditt i to deler. Når du har de to delene tar du litt hår fra 'bak'  en av delene og legg over den sammen delen du tok hår fra. Så gjør du akkurat det samme med den andre delen. Det kan være litt vanskelig å holde alt håret samtidig, men når du har gjort det et par ganger blir det mye enklere. Så fortsetter du å ta hår fra 'bak' delene og legg over, og sånn fortsetter du annenhver gang.

For å få det litt finere:

Hvis du vil ha fletten litt finere, så tar du litt mer hår fra delene i  starten i fletten. Og jo lenger ned på fletten du kommer tar du mindre hår fra delene. Da blir resultatet litt finere :)

  

Hva synes du om videoen?

inspiration #1

Er det noe jeg elsker så er det å loke på weheartit, tumblr osv.. jeg blir så glad av å se på sommerfarger, sol, mote, søte små dyr, quotes og alt det er å finne! Også er det de litt 'triste' bildene, men de er så fine de og!

Lagde bare en liten kollasj veldig fort :) Jeg har også fått helt hekta på å redigere bilder igjen! Jeg gjorde det hele tiden før, også sluttet jeg litt, aner ikke hvorfor, men jeg har ihvertfall begynt igjen. Hahah

GRATULERER TIL ALLE KVINNER IDAG! 

 

Du kan følge meg på weheartit HER

Hva er din bruker? Kanskje jeg følger deg :)

 


 

 

 

Hva synes du om kollasjen?

Hva heter du på weheartit?


aner fred og ingen fare, helt til..

Hei!

Litt lenge siden sist, menmen..

I stad gikk jeg og Sara tur med hundene i skogen. Det var så koselig å se dem hoppe rundt og krangle om pinnene, ahaha. Det er ganske greit at Ronja ikke er hannhund, for da hadde det ikke vært like lett og gå tur med alle sammen samtidig med tanke på at Theo og Bobby er gutter. Etter å ha vært der litt gikk vi hjem til meg og lagde varm kaffee og koste oss foran tven, og det gjør vi fortsatt. Vi fikk lyst til å ta litt bilder, men det ble ikke så mange. Når vi var igang med å ta det første bildet sendte Theo en heftig grei promp mens vi ante fred og ingen fare. Bildet skikkelig lættis med alle ansiktsuttrykkene, hahhaha

  

Er det ikke bare herlig når hunder promper? ahaha


antrekk - 170113

olajakke h&m (kristin sin) overdel h&m? bukse cubus

 

Dårlig kvalitet, ja..

Hei!
Tror ikke jeg har vist noen antrekk på denne bloggen, så det var kanskje på tide :) Kom hjem fra Sara for litt siden. Var der med Kristin, Bjørn Olav og Simen :) Nåå koser jeg meg bare med kjeks, tv og pc ♥ truee lovee ♥ er også ferdig med alle leksene så nå kan jeg bare slappe aaav!

 

Er du ferdig med leksene dine? 

addicted


 

I romjulen så var jeg bokstavelig talt avhenging av melkesjokolade! Spiste det hver dag! Det var helt ekstremt! Hahha, og nå faller jeg tilbake til min kjære velsmakende.. må seriøst slutte! Men måtte nesten unne meg denne sjokoladen idag :) Selvom jeg egentlig ikke fortjener den..

Noe annet jeg også har vært helt avhenging av i det siste er Mega Run! Går aldri lei! Det er så mye bra med det spillet!

Så ja.. dere ser nok hva jeg skal resten av kvelden. Woobwoob


Er du glad i sjokolade?

Har du spilt mega run før?

i haast

Hei!

Advarsel: kjedelig innlegg!

Hahaha, jeg er så teiit

Jeg må bare skyndte meg skikkelig nå, fordi jeg skal i minnestund om en halvtime. Også må jeg finne noen andre klær og piffe opp sminken litt før vi drar. Jeg har nemlig vært hos Sara helt til nuu. Beklager for så kjedelige og dårlige innlegg, men skal prøve å få til noe bedre til helgen. Kanskjee før! :))

 

Må bare vise dere denne sangen! Har hatt heelt dilla i det siste og jeg går aldri lei! Hahha
 

Har du hørt sangen før? 

Hva synes du om den? 

spreka

Hei!

Kjaapt innlegg før one tree hill begynner! Istad var jeg på spenst for første gang og det var ikke så værst, så tror kanskje jeg begynner der i tillegg til turn :) Jeg kom hjem for litt siden og nå koser jeg meg med smoothie! Lovelove

I går lagde jeg en sminkelook til dere med lilla og litt mørke farger, men når jeg ser på bildene nå, så ligner looken utrolig mye på den jeg lagde for noen dager siden.. lilla fargen synes nesten ikke på bildene, så lookene ser helt like ut.. tror ikke det er vits i å legge ut bilder da.. skal prøve å lage en litt lysere om ikke alt for lenge :)

Nå må jeg bare nyte det at jeg ikke skal gjøre noe, for i fire tiden kommer Marie og skal hjelpe meg med mattee. God, I'm lovin' it..

Trenger forresten noen forslag til hva jeg kan blogge om, så bare kjør på!

 

 

 

Forslag til hva jeg kan blogge om?


sminkelook - dark wings

Hei!

Unnkskyld for at jeg ikke fikk blogget i går, men vi hadde besøk av familien hele dagen, også dro jeg hjem til mamma litt sent, så det hadde ikke vært vits i å blogge uansett. Men som jeg sa, så fikk jeg laget en sminkelook til dere med det nye mini-palettet. Det er fra Too Faced og er så bra!  Ble forelsket med en gang ♥♥ tusen takk til min kjære bonusmor, Elin! Brukte også en rød leppestift, men den synes ikke på bildene.

Så hvis dere er interessert i at jeg lager en sminkevideo med denne looken så er det bare å si ifra i kommentarfeltet! :)

 
 

Hva synes dere om sminkelooken?

Vil dere at jeg skal lage sminkevideo?

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


miriamtorsoe@live.no


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits