it feels like summer

 

Superbloggernblogger!

På fredag hadde jeg siste tentamen iløpet av 9.klasse, og det er så deilig å vite at jeg er ferdig! Så vidt som jeg vet, tror jeg ikke vi skal ha fler kapittelprøver fremover heller! Hvis  vi har, blir jeg ihvertfall ekstremt lei meg, nå som jeg egentlig har sagt til meg selv og dere, at det ikke er fler. 

Idag har jeg bare vært hjemme og slappet av, og det er nok det jeg kommer til å gjøre resten av dagen og. Jeg har hatt ubeskrivelig lyst på hamburgere helt siden igår, og jeg har ikke klart å slutte tenke på det, så idag blir det hamburger a la Miriam! Jeg som alle andre kjenner vel sommerfølelsen sige sakte men sikkert inn?! Men det var noe som ødela dagen min helt.. på sommeren drikker jeg alltid litervis med smoothie, og idag hadde jeg sykt lyst på det, med tanke på været. Men smoothieglasset hadde en liten (stor) skramme på seg, som egentlig ikke har gjort skade før, men idag når jeg prøvde å sette på lokket til glasset falt det av en stor bit med glasskår. Så hele glasset er ødelagt = ikke noe mer smoothie på Miriam før familyn får kjøpt ny.. smoothiesjelen min gråter høyt. 

Jeg er helt sikker på at dere som leser bloggen min finner det sykt interessant å lese om hvordan smoothieglasset mitt ble ødelagt, ikkesant? Det var egentlig dagens høydepunkt (lavpunkt), og jeg har ikke noe mer spennende å fortelle om, så this is pretty much it.. 

slår til igjen!

//bildet er fra instagram

Hei!

Latskapen slår til igjen! Nok en gang gidder jeg ikke finne frem kameraet og ta bilder til bloggen. Haha, det er skammelig hvor lat jeg er.. Jeg har ihvertfall fått litt ut av dagen og skal få ut litt mer. Vi sluttet klokken tolv idag så da tenkte Sara, Kristin og jeg å dra til Sara for å slappe litt av før vi skulle på konf. møte. Men vi endte opp med å kjøpe kebab på veien, haha. Hverdagens små gleder altså! Kristin ble hentet etter kort tid, så jeg og Sara satt og spilte black ops en stund. Tiden fløy forbi og vi måtte dra på konf. møte. Jeg sovnet i sittende stilling under møtet. Say no more.

Etter dette dro jeg på butikken for å møte mamma og Maria for å handle inn varer til tacoo! Hvis du har fulgt med på bloggen min før har du kanskje lagt merke til at vi har det som tradisjon med tacotirsdag, haha. :) Kristin kommer hit senere for å spise med oss, så det blir nok super koselig! Jeg kan faktisk ikke huske sist hun var hos meg! Det er litt sykt, haaha. Martine (søsteren min) sitter og gleder seg som en unge til Kristin kommer, haha. Jeg og Martine har en greie for å stjele bestevennene til hverandre. Men det går fint da, siden det er bare koselig at alle er så gode venner!:)

Da kan jeg like så godt slenge med en nokså klein liten funfact: Martine er en av mine beste venner, og jeg sier alt til henne! Hun er nok den personen jeg er aller mest meg selv med. Kanskje fordi vi er i familie, så uansett hvor mye dritt jeg gjør kan hun ikke slutte å være glad i meg, haha. Du blir aldri kvitt meg Martine. xoxo 

prayer is powerful

 

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


miriamtorsoe@live.no


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits