julegave tips; mor, far, venninne og mer

Hei!

 Nå har jeg endelig husket og tatt meg tid til å fullføre dette innlegget! Jeg synes det er utrolig rart at Mary Kay ikke er mer kjent enn det de er. Produktene er langt mer bedre enn mange andre kjente merke produkter, så jeg synes det er dumt at ikke flere enn som så får nyte de slik jeg gjør. Mary Kay har produkter til menn og kvinner, og jeg har åpenbart ikke prøvd produktene for menn, men av det jeg har prøvd for kvinner er det mange favoritter liggende hos meg. Jeg bruker Mary Kay hudrens, sminkefjerner, foundation og concealer daglig og er super fornøyd!

Så jeg tenkte å vise dere noen julegavetips til kjæreste/far, venninne/søster, mor/tante/bestemor. Håper dere finner dette innlegget nyttig!

moisturizer sunscreen HER

cologne spray HER

facial set HER

nail polish HER (flere farger på nettsiden)

eye makeup remover HER (det var denne jeg snakket om i forrige innlegg!!)

eye lengthening mascara HER

botanical effects HER

mineral powder foundation HER

satin lips HER (sykt bra!)

creme lipstick, red salsa HER

satin hands HER (også sykt bra!)

miracle set HER 

For å lese mer om produktene er det bare å trykke på linken til produktet, så kommer det mer info. Prisene står desverre ikke på nettsiden, men mamma har noen ark med alle prisene. Det er bare at disse prislistene forvirrer meg fryktelig..haha.. men hvis det er et spesifikt produkt eller to du vil vite prisen på, så kan jeg selvfølgelig sjekke hva det er. Det blir bare litt mye for meg å finne alle prisene til alle produktene over..

OG du har kanskje sett på siden at du må kjøpe produkter gjennom en hudpleiekonsulent? nuuull problem, du kan gjerne kjøpe gjennom min kjære mor! det er bare å skrive i kommentarfeltet så fikser vi det! :)

Håper du likte innlegget!kveldsrutine; hud

Hei!

Jeg tenkte jeg kunne vise dere hva jeg bruker til å rense huden min med hver kveld, for settet jeg bruker er utrolig bra! Jeg elsker produktene fra Mary Kay og angrer aldri hvis jeg kjøper noe derfra. Okei, jeg kjøper ikke..mamma er frittstående hudpleiekonsulent for Mary Kay, og det vil si at hun holder kurs og viser frem produktene til Mary Kay og lar kundene prøve produktene før de eventuelt vil kjøpe. Jeg synes det er kjempe gøy at hun jobber med dette deltid, for da får jeg være med på kurs og slikt. Og ikke minst alle produktene hun må kjøpe inn til kursene. Altså..noen må jo teste dem ;))) Jeg bruker settet "Botanical Effects" som er tilpasset ungdommer. Man skal rense huden med settet hver morgen og kveld, men jeg har alt for dårlig tid om morgenen til å rense da. Men om kvelden gjør jeg det fast!

Her har jeg på sminke som jeg skal fjerne.

Så skyller jeg bare ansiktet i vann.

Så tar jeg frem Botanical Effects CLEANSE. Denne tar jeg over hele ansiktet og spesielt mye på øynene for å fjerne øyesminke. (det finnes selvfølgelig en himmelsk øye sminkefjerner for dette, men jeg er tom.. mamma sier at det nesten er som om jeg drikker den.. he he he..SÅ GOD ER DEN ALTSÅ) Du kommer til å se ut som en vaskebjørn, men det er bare å skylle av med vann. Det nederste bildet er etter å ha skyllet av vaskebjørnen og tørket ansiktet med en liten klut.

Så tar jeg Botanical Effects FRESHEN. Når jeg og Kristin prøvde dette produktet for første gang trodde vi det var en sånn spray man bare sprayer over ansiktet, også føler man seg sykt fresh, men neida. Denne sprayer du på en pad og fjerner hudsminken. Ikke bruk den samme pad'en om og om igjen hvis den er skitten. Den skal alltid være ren. Husk å ikke bruke den i øyeområdet og munnområdet!

Så tar jeg Botanical Effects HYDRATE. Dette er en fuktighetskrem, så det er bare å påføre på ansiktet og på nakke. Husk, ALLTID oppoverbevegelser.

Og til sist tar jeg Botanical Effects MASK. Denne trenger du bare å bruke 2-3 ganger i uken. Denne påfører du på ansiktet og lar den tørke. Den skal du la være i 10 min, og så skyller du bare av. Når ansiktet ditt tørker etter dette blir huden din kjempe god og glatt.

FERDIG!

Håper du likte innlegget! Hvis det hadde vært opp til meg hadde jeg gjort dette på film (prøvde forresten å lage sminkevideo igår), men alltid når jeg filmer med kameraet stopper filmen etter noen sekunder, også kommer opp "filmopptaket er blitt stoppet automatisk".. noen som vet hva jeg kan gjøre med dette??Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


miriamtorsoe@live.no


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits