prayer is powerful

 

beste dagen i mitt liv

Hei!

Den beste dagen i mitt liv var 2.okotber da jeg var på konsert med macklemore og ryan lewis! Jeg elsker macklemore såå høyt at du aner ikke! Jeg filmet store deler av konserten, og har lenge ønsket å lage en video med alle klippene samlet, men ingen av appene jeg har prøvd har funket. Og siden jeg i nærmeste fremtid har tenkt meg å få ny mobil, var det viktig for meg å få alle klippene på youtube slik at jeg har de for alltid. Så etter laang tid med slit og tårer (neida) fikk jeg endelig lastet opp konserten på youtube!

Jeg prioriterte ikke så fin redigering og slikt så mye, for det viktigste var jo bare å få den ut. Jeg prioriterte heller ikke å filme så fint, haha.

 

bilder fra de siste dagene

lille julaften 

julaften

1. juledag

finally here!

Hei!

De siste to dagene har jeg vært hjemme fra skolen pga syke smerter i magen, en liten betennelse i navlepiercingen (er over nå, all good), også har jeg vært litt småkvalm til tider. Men alt går mye bedre nå. Jeg hadde egentlig lyst til å være på skolen alle dagene denne uken for å tilbringe tid med venner og ha det koselig med dem før jul, men jeg vet selv at jeg ikke hadde orket det. Men jeg skal (!!) på skolen imorgen! Og juleballet er imorgen og, så jeg håper jeg har ristet av meg alle slags sykdommer nå, sånn at jeg kan kose meg på ball og være med venner. :))

For en stund siden hadde vi bestilt mer Mary Kay, men det ble noe feil med sendingen, så det tok litt tid før vi fikk produktene. Vi fikk dem endelig for noen få uker siden, og jeg har helt glemt å vise dere dem. Mye av produktene var bestilt til mamma sine kunder, men jeg fikk ihvertfall mine to favoritt produkter! My eye-makeupremover and Satin Lips! lovelovelove ♥♥♥ikke helt min greie

Hei!

Idag skulle hele trinnet på julebord i skogen for å grille og slikt, men det regnet så mye, så lærerene lurte på om vi heller skulle ha julebord på onsdag. Men regnet ga seg, så det ble tur likevel. Turen var veldig hyggelig, men jeg tror ikke turgåing i skogen om vinteren er helt min greie.. vi sluttet et par timer tidligere enn vanlig, så det var jo chill. Det var ikke så lang vei fra der vi var, til huset mitt, så jeg og sara gikk til meg med en gang. Kjempe koselig som alltid. Klokken gikk og det var på tide å hente nikolai:) Det regnet helt voldsomt, så det var ikke så gøy å gå ut i det været, men vi overlevde, haha.. fra og med jeg og nikolai kom hjem til meg har jeg bare sett på pretty little liars og dexter. Heerligeherlige.

Kom nettopp ut av dusjen, også tror jeg mamma er hjemme om ikke så lenge, så da blir det maaat! Kristin ga meg en kjempe god og enkel oppskrift på scones for noen dager siden, og siden har jeg spist endel av det, yum. :)))

Jeg må slutte å blogge så sent..dårlig uvaneheaven on earth

Hei!

Nå sitter jeg i sengen med full musikk på, cola, godteri og blogging på gang. Slike stunder er bare de beste. Det er jo bare så herlig å ta seg tid til å slappe av med musikk og godt. Jeg er så glad jeg har tid til å gjøre dette når jeg vil, for slike stunder setter jeg virkelig stor pris på! Jeg gleder meg til å komme tilbake på bloggsporet for fullt!

Senere idag skal jeg på grøtfest hos Sara. Jeg gleder meg skikkelig, fordi hele "venegjengen" skal samles å ha det koooselig med grøt og pakkeleken. "Vennegjengen" består av tolv herlige mennesker. Vi tilbringer alle skoledager sammen, pluss mange andre. Men det er liksom oss tolv! Dumt at ikke alle kunne komme idag, men det blir jo selvfølgelig flere slike kvelder!

Synes det står litt dårlig til med spørsmål når det gjelder den spørsmålsrunden som Sara, Kristin og Martine skal svare på, så bare kjør på med flere spørsmål!:)julekos

Hei!

Nå sitter jeg i stuen med Martine og ser på julefilm imens vi koser oss med frokost ♥

Igår var vi på julegaveshopping med mamma og handlet inn det siste. Jeg begynte å få litt dårlig tid på gavefronten, så det var på tide:) Jeg fikk i tillegg kjøpt meg sko til juleballet, ny bukse og en tskjorte. Jeg har kjole fra før av, så da er antrekket ferdig, woho! Gleder meg skikkelig!:)

Senere idag skal jeg i bursdag til Martine, og etter det drar jeg til Helene for å overnatte. Begge deler blir nok superkos:)jentene svarer på spørsmål!

Hei!

Dere husker kanskje at jeg var på peppes med jentene for en stund siden? da fikk vi lyst til å lage en spørsmålsrunde på bloggen der sara, kristin og martine svarer på spørsmål om meg!:) Men jeg er jo så glemsk, så jeg har helt glemt det. Men nå sitter jeg her med Sara, og hun minnet meg på det, så da blir det spørsmålsrunde!

Så still masse spørsmål, også skal vi få samlet alle jentene en kveld om litt, slik at de kan svare! :D

 

SÅ STILL MASSE SPØRSMÅL!! :Dlite fotogen

Hei!

I det siste har jeg ikke vært så fotogen, noe som er litt uvanlig, haha. Jeg liker å være foran kamera (forholdsvis bak og), men i det siste har jeg ikke følt meg like fotogen som vanlig, så det blir lite bilder av meg. Personlig synes jeg det er best med bilder av bloggeren, og ikke bare omgivelsene til vedkommende, så jeg synes det blir litt kjipt og kjedelig når det er sånn her. Håper det går bra, da. :) Lysten kommer  vel tilbake, håper jeg. 

Pappa, Martine og jeg skal starks dra ned til kolbotn torg å se litt på julegaver. Etter det blir det vel bare kos hjemme med god mat og film. 

Ha en fin lørdag :)la oss gråte

Hei!

Nå er de værste ukene over, og jeg tror det skal bli bedre tid til å blogge:) Igår kveld var det elev bedrift messe på skolen, slik at vi kunne vise produktene våre til foreldre, og forskjellige vinnere ble kåret. Gruppen min håpet egentlig veldig på at vi ikke skulle vinne noe, men joda. Hyggelig at vi vant en pris, men vi siden vi vant må vi videre i messen i lillestrøm, som vil si at vi må jobbe kjempe mye med dette igjen.. det er heldigvis i mars messen foregår, så jeg får ihvertfall senke skuldrene noen måneder først.  

Det var ganske koselig igår med alle foreldrene og slikt. Det var ekstra deilig å tenke på at det var slutten på alt arbeidet (inntil videre), men sånn ble det ikke..haha..

koosetid fra istad
lakkelakke

skrevet igår

Hei dere!

Jeg har ikke hatt mulighet til å blogge den siste uken pga mye greier på skolen. Som sagt, de EB greiene og igår hadde vi prøve og idag matte heldags. Kjeempe deilig å få det unna, men følte ikke at det gikk så bra på heldagsen.. men det var endel andre som slet slik som meg, så jeg er ihvertfall ikke alene, haaha! Imorgen (torsdag) har vi sånn messe i sammenheng med EB, der vi skal selge produktene våre til foresatte og slikt, og i tillegg blir det dommere som skal velge en vinner av hele EB prosjektet. Det er meldt storm imorgen i Oslo, og da kommer stormen hit og, så vi får se hvordan det går med hele dagen, ettersom det blir litt annerledes vær enn planlagt. Kanskje de avlyser? kanskje ikke? aner ikke.. vi får se :) 

Jeg skal prøve å blogge mer når disse stressende ukene er over! 

Nå sitter jeg ihvertfall mamma og jeg å koser oss med julemusikk, gaveinnpakking og neglelakk! 

Er julestemningen din på plass?:)Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


miriamtorsoe@live.no


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits