2012

Hei!

Tenkte å vise noen tilbakeblikk fra året 2012, som har vært et kjempe fint og smood år! Jeg har b.l.a fått mange nye venner som jeg håper jeg kommer til å ha en god stund fremover. Ser frem til 2013 og tror det blir et tjæmpefint år det og!

bildene er i tilfeldig rekkefølge

                                                                                           

                                                                                                        Twilight Breaking Dawn nattpremiere

 

Juleball 2012

 

Danmark

 

Frankrike med Kristin

 

 

Obama vant valget

 

Avalanna døde :(

 

Hytten til Helene 

Hvordan har året ditt vært?

lille julaftenHei!

I dag skal jeg hjelpe min kjære mor med å rydde litt før julen ringer inn. Er det ikke det de sier? Jeg gidder ikke bli med på sånn juleåpent hos en venninne av mamma, så blir heller hjemme og gjør litt her og chiller litt der.

I kveld kommer familien til Kristin for å spise grøt hos oss, så det blir nok kjempe koselig! Ellers skjer det ikke noe annet tror jeg, så skal egentlig bare kose meg hjemme hele dagen. Jeg fikk da julestemning i november når snøen kom for første gang, men den julestemningen er heelt borte nå.. så får bare prøve å få den tilbake!

 

 

 

Hvordan skal du feire lille julaften?

sneekpeek - promdress

 Gikk litt rart her, ja.. er virkelig ikke så blek. Hadde bare på veldig høy iso og det var snø og lyst ute! Hahah

ferdig!

Hei!

I dag dro jeg, Sara og Kristin til strømmen for å shopppe ferdig julegaver. Jeg hadde bare igjen å kjøpe til de too og litt annet b.l.a hårfarge! Endelig! Jeg har liksom aldri orket å gjøre noe mer med det, og siden skolen skal ha juleball i morgen ville jeg ha håret ferdig til da, så jeg fikser det imorgen:) Noe som plager meg bittelitt er at akkurat nå som jeg har bestemt meg sånn ordentlig for å farge det, så gjør andre det og, akkurat før meg, så det virker som om jeg er wannabe dem ellerno, så det er ikke vits i å kommentere det engang :)) Har akkurat pakket inn litt gaver, så er ferdig med det og! Alt i siste liten.

 

Er du ferdig med å handle julegaver?

Har skolen din juleball? 

julegaveshopping

Hei!

Har hatt en kjeempe koselig dag med mamma, Kristin, Mette, Maria og Martine! Vi har shoppet julegaver og kjoler til ballet i oslo, så vi var der en stund :)) vi brukte ekstreemt lang tid på å finne kjole til meg, fordi jeg er så kresen.. hihi. Vi fant en til slutt og jeg er kjempe fornøyd! Det ble ikke så mye julegaver, men noeen. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av hjemme :))

 

se på nydelige gutten min aa

  

Har du kjøpt julegaver ennå?

santa luciia

Hei!

Santa Lucia i dag! Vet egentlig ikke hvorfor, men jeg liker ikke denne dagen..traumer fra barneskolen der vi ble tvunget til å gå i tog for hele skolen ogsånt.. klassen min dro på kino i dag for å se hobbiten, men jeg er ikke keen på å se den i det hele tatt, så jeg ble heller hjemme. Og nå må jeg finne masse varme klær til imorgen, for da skal 8.ende trinn være ute i skogen hele dagen, og grille ogsånt.. jeg har heller ikke lyst til det, men siden jeg skal i bursdag senere på dagen, må jeg nesten. Prøver å se positivt på det.. prøver..

 
gangster ja

 

Liker du Santa Lucia dagen?
12.12.12

Hei!

I dag er det 12.12.12, noe som er ganske sjeldent. Tror ikke at akkurat denne datoen kommer igjen, og jeg vet ikke hvorfor jeg skriver om dette. Så uinteressant.. Ihvertfall! I dag var klassen min på senteret i en time eller to og solgte kaker, bollder, cupcakes og sånne ting til folk. Ganske chill og bare stå der og selge, men det ble veldig kjedelig etterhvert, så jeg, Sara og Kristin endte opp med å synge masse julesanger til de som gikk forbi, hahah, litt pinlig å tenke på nå.. jeg har sinnsykt vondt i hodet, så jeg tror jeg kommer til å sovne nå straks.

Når jeg og Martine gikk tur med hundene istad la vi merke til at det fortsatt var epler på noen trær, med frost og snø på! Så vi måtte løpe og hente kameraet sånn at vi fikk tatt bilder av det :))

 

Har du sett noe lignende? :)) 

livsinspirasjonHei!

Tenkte å vise dere noen bilder som ihvertfall inspirerer meg i livet, på en måte, haha. Jeg liksom ikke vært i situasjoner som gjenspeiler alle disse quotene, men noen av dem, og de andre er til gode :)) Jeg som er stor fan av tupac så jeg ser veldig opp til disse quotene, ikke bare fordi han sa dem, men fordi de hjelper en. Så neste gang du føler deg litt nedenfor kan du jo ta en titt på disse quotene og prøve å få følelsen av at dette skal du greie! Eller dette skal ikke plage meg!

 

  

Har du hørt noen av disse quotene før?

Hjelper de deg?

Er du fan av Tupac Shakur?

kosi

Heii!

2. søndag i advent! Jeg er hos pappa i helgen, så tror ikke jeg skal noe annet enn å feire med litt god maat og slappe av. På fredag var jeg og Martine hjemme alene, så vi lagde en liten videoblogg. Haaha, det er ikke sikkert jeg legger den ut, men vi får see. :)) Trodde aldri jeg skulle si detta, men det var litt søtt. God jul a!

 

Hva skal du idaag? :))

trying to forget someone you love, is like trying to remember someone you never knewHei!

Bare følte for å blogge akkurat nå, selvom jeg eegentlig ikke har tid, så dette blir et kjedelig innlegg.. Kristin er her snart, så da skal vi pugge litt til rle prøven som er imorgen. Jeg har vært skikkeiig usikker på begge de kapitlene vi har om nå, så dette går nok ikke bra.. hehe, jeg skal ihvertfall gjøre mitt beste! Etter det drar vi til Henrik for å feire bursdagen hans med film og pizza, så det blir nok kos! :)) Jeg og Theo er så fine på disse bildene, så måtte bare legge dem ut! Hahah, nei.. tok ikke noen andre.. Det er så mørkt ute, så måtte bruke blits inne. Nå blir Martine skuffet over meg.

  

Er du flink til å pugge? hahah

shake up christmas

Hei alle sammeen!

I går etter at jeg hadde vært hos Martine med Frida en stund dro jeg til Sara og overnattet med hun og Kristin. Koste meg skikkelig hele dagen og i dag! Hos Sara så vi på film og slappet av. Når vi stod opp i dag tok vi noen bilder, så jeg legger ut noen av dem. :)) Vi bakte pepperkaker hos Sara i stad, men jeg fikk ikke vært med å fullføre dem med melis og sånt, fordi jeg skulle spise middag i heimen. Kjempe koselig og komme hjem med julemusikk og pyntet med litt juleting! Michael kom også, så da ble det ekstra bra! :)) Jeg må få levert noen lekser idag, så det kan hendeee at det kommer et innlegg litt senere, men vi får see!

 


 

Hvordan har du feiret første søndag i advent? :)))

 

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


miriamtorsoe@live.no


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits