jukser litt

Hei dere!

 I år skulle jeg prøve å ikke gjøre noe "julete" før desemer, fordi i fjor kom snøen ganske tidlig og da kjørte jeg og kristin igang med julemusikk hver dag før desember, og da endte det opp med at jeg ikke hadde noe julestemning i hele desember. Gaanske trist, så i år skulle jeg prøve å holde meg, men jeg jukser litt og kjører på med litt julekos dagen før desember. Jeg gleder meg veldig til imorgen! Jeg elsker jul!! Det er så koselig å sitte inne med pysj og kakao imens det snør ute.

Nå sitter jeg og koser meg med under the mistletoe albumet til justin og lys overalt i huset.

Jeg håper viirkelig det kommer litt ordentlig med snø i desember! Ikke sånn slurpete og ekkel snø, men den fiine og hvite! Hver gang jeg snakker om hvor mye jeg elsker snø og slikt er det alltid noen som sier mot, haha. Jeg får glede meg med det alene, jeg da..;)

elevbedrift in my ass

Hei!

Grunnen til at jeg ikke har blogget de siste dagene er enkelt og greit på grunn av elev bedrift. Vi har jobbet med det de siste ukene på fredager og fra onsdag til fredag denne uken, har vi gjennomført (vet ikke hva jeg skal kalle det) det vi har jobbet med. Det gikk ut på å tjene penger på et eller annet vis, og gi 50% av fortjenesten til et veldedig formål. Jeg og gruppen min lagde 400 oreo cupcakes, og vi valgte å gi pengene til Rosa Sløyfe Aksjonen. Det var utroolig slitsomt å jobbe med det. Vi jobbet alt for mye overtid og brukte alt for mye energi på det prosjektet. På onsdag jobbet vi 15 (!!!) timer i strekk! Vi er faktisk ikke helt ferdig ennå..vi skal vise frem produktet på en messe neste uke, så da må vi lage enda flere cupcakes..

Vi tok noen bilder iløpet av dagene, så jeg tenkte å vise dere noen.

 

thanksgiving

Hei!

I skrivende stund er det bare få minutter til klokken er tolv, og ny dag er på listen. Så når dette innlegget er postet, er det nok 29. november! Grunnen til at jeg ikke har blogget de siste dagene er på grunn av Elev Bedrift. Det har gått i ett kjør, og vi har jobbet opp til fjorten timer på en dag! Ikke tull engang! Kan fortelle mer om det imorgen (idag).

Ihvertfall..THANKSGIVING! Dette er første året jeg og familien har feiret ordentlig, og det gjorde vi med familien til Kristin også. Bente kom i tillegg, så det var en veeldig hyggelig kveld! Jeg og Kristin holdt på å sovne under hele middagen, så det blir godt å sove litt lenger imorgen! Vi kommer til å fortsette med denne høytiden, vil jeg tro, så det ser jeg veldig frem til! Jeg har vel egentlig ikke så mye mer å si, og jeg bør antageligvis legge meg nå, sånn at jeg får sovet ordentlig lenge! CAN'T WAIT! 

Cupcake King!

Hei!

Helt siden vi sluttet på skolen idag klokken tolv, har jeg og EB gruppen min vært og handlet inn masse bakevarer, og deretter dratt bort til Håkon og bakt cupcakes! Vi gjorde dette i rundt fem timer, så jeg var helt død når jeg kom hjem. Det endte med at jeg sov tre timer og nå sitter jeg her og blogger. Veldig fin dag da! Jeg synes det var kjempe koselig å være med masse venner og bake. Vi må dessverre fullføre toppingen og slikt, imorgen tidlig..ikke tidlig. Neinei, tidligtidlig! Jeg må være hos Håkon i syvtiden! Jeg vet ikke om jeg er psykisk og fysisk istand til dette..jeg som står opp klokken åtte hver morgen. Vi får se hvordan det går..

50% av overskuddet går til forskning av brystkreft! Så når du kjøper en Cupcake av oss får du med en rosa sløyfe! enkelt er du med på å støtte forskning av brystkreft!

Sjekk ut facebook siden til Cupcake King HER for mer info!

Mine kjære venner har vært flinke og tatt bilder!:)

daddycool

Hei!

Nå har vi akkurat spist frokost, og jeg er straaks ferdig med å sminke meg. Det eneste som er planglagt å gjøre idag er å dra til Stian å tjene litt $$, og deretter himmatt te a mor. Bloggen er en fin mulighet for besteforeldrene mine i Frankrike til å følge med litt i hverdagen min, så det er jo bare et ekstra pluss med tanke på at jeg liker å blogge. Jeg skal til dem om ikke så lenge. Vi har ikke helt bestemt dato, men jeg håper å få dratt dit så fort som mulig. Så det gleder jeg meg veldig til! Jeg så dem sist i sommer, når jeg og Kristni var der. Så det er en stund siden sist. 

Jeg og pappa chillern i likt antrekk idag! 


Vi rakk akkurat å ta dette bildet før kameraet gikk tom for strøm!

 

mine yngre tider; del to!

Hei!

Det så ut til at "mine yngre tider.." innlegget ble godt likt, så jeg gikk gjennom albumene til mamma på facebook og fant en del godsaker, haha! Fant egentlig såpass mye at jeg tror det blir et tredje innlegg! Bildene er tatt fra litt forskjellige år, så på noen bilder er jeg yngre og på andre eldre.

må si jeg lo en god del når jeg så disse flatterende bildene altså!

 

hyggelig aften

Heihei! 

Vi spiste for en god stund siden, så nå sitter vi bare å koser oss med kortspill og snakking. Jeg har aldri sett hvordan sushi har blitt laget før, så det var jo ganske gøy:) Som sagt så liker jeg ikke sushi, så da ble det stekt laks på meg! Jeg fikk tatt noen bilder veldig fort, så jeg får ihvertfall vist dere litt av resultatet. Jeg vet ikke helt om jeg får blogget imorgen, fordi jeg skal bort til leiligheten til Stian (storebror) å vaske litt $$$

søteste susi spiser laks

 

ENDELIG

Hei dere!

Igår orket jeg ikke blogge, men nå er jeg tilbake!:) Når jeg våknet idag tidlig hadde jeg sykt vondt i halsen, så jeg er på god vei til å bli forskjølet..Men pappa gjorde det fort bedre med en good cappuccino før frokost. Jeg har verdens beste pappa 

Idag har jeg egentlig bare lyst til å slappe av, men jeg blir vel dratt med ut på et eller annet. Jaja.. Vi skal lage hjemmelaget sushi idag da. Skulle ønske jeg likte det, haha. Det er veldig lite strøm på kameraet, og jeg glemte laderen, såå vi får se hvor lenge det holder ut. Jeg kan jo eventuelt bruke mobilbilder.

Endelig kom det litt snø!! Ikke så mye da, men det er bedre enn ingenting!

coming up!

Hei!

Akkurat nå sitter jeg bare å slapper av med sex and the city 2. Ååh, det virker så gøy å bo i NY! Det skal jeg en eller annen gang i mitt liv. Men akkurat nå skjer det ikke så mye. Jeg forsov meg idag og, så det har heller ikke skjedd noe spesielt hittil. Men jeg er i gang med å lage Theo sin nattrutine. Haha, det virker kanskje litt rart, men han har faktisk en fast rutine!

WHAAAT?!!?!

Hei!
Jeg har ikke hatt tilgang til pc før nå, derfor litt sent innlegg..håper det går fint:) først må jeg bare si WHAAAT?!!?! Igår gikk statistikken helt opp til 550! Skjønner det fortsatt ikke! Så utrolig gøøy! Tusen takk!♥♥♥ 

Jeg var som sagt på peppes igår med Martine, Sara og Kristin før vi dro på premieren til Catching Fire! Det var førpremiere for noen dager siden, så vi var da på den vanlige premieren. Når vi kjøpte godteri og slikt i kiosken (?) fikk vi med goodiebag poser med b.l.a mobildeksel og sånn nål Katniss har. Filmen var syk! Jeg synes den var enda bedre enn den første, så det sier jo litt! Gleder meg til den kommer ut på dvd, for da kan jeg se den heele tiden! Mamma var like gira som meg om filmen, men hun var nok ikke med igår.. Filmen begynte klokken tolv, og varte i to og en halv time, så vi var hjemme i tretiden..passe trøtt for å si det sånn..men jeg klarte ikke å sovne før klokken var fire, så jeg fikk bare sovet noen timer. 

Nå skal jeg bare slappe av resten av kveldenmine yngre tider..

Hei!

Jeg fant igjen noen bilder av meg som er fra noen år tilbake..vel..haha! Mange glansbilder der for å si det sånn..disse bildene ble tatt for rundt 2-3 år siden. så da var jeg ca 11-12 år gammel. Som dere kan se så hadde jeg en sterk kjærlighet for eyeliner og dipliner. Ganske pinlig å se på disse bildene nå, og se at jeg faktisk har gått sånn i offentlighet. Det var mange fine bilder av vennene mine og, men jeg tror ikke jeg tørr å legge de ut..haha

Må forresten beklage at det er forskjellig størrelse på bildene.

Såå hva synes dere om bildene? hahaha 

catching fire!

Hei dere!

Nå sitter jeg og er barnevakt for Nikolai, og han spiller bare på ipaden, så da passer det veldig fint for meg å blogge:) senere ikveld drar jeg, sara, kristin og martine til lillestrøm for å se catching fire! Gleder meg skikkelig! Vi drar litt tidligere, slik at vi kan spise på peppes før kinoen. Jeg elsker å være med de jentene, de er de beste!

Forresten, tusen takk til alle som var innom bloggen igår! Over 300 besøkene! Tror det er ny rekord hos meg as! Ble super glad! :D

Før prøvde jeg å blogge fordi jeg følte meg forpliktet til det, og syntes egentlig ikke det var så gøy. Hadde ikke noe inspirasjon, og da fristet det ikke så mye å blogge, men nå gleder jeg meg til det hver dag! Det er så gøy å se at folk faktisk leser bloggen, og i tillegg har jeg masse inspirasjon nå! Så dere blir ikke kvitt meg med det første, haha!

julegave tips; mor, far, venninne og mer

Hei!

 Nå har jeg endelig husket og tatt meg tid til å fullføre dette innlegget! Jeg synes det er utrolig rart at Mary Kay ikke er mer kjent enn det de er. Produktene er langt mer bedre enn mange andre kjente merke produkter, så jeg synes det er dumt at ikke flere enn som så får nyte de slik jeg gjør. Mary Kay har produkter til menn og kvinner, og jeg har åpenbart ikke prøvd produktene for menn, men av det jeg har prøvd for kvinner er det mange favoritter liggende hos meg. Jeg bruker Mary Kay hudrens, sminkefjerner, foundation og concealer daglig og er super fornøyd!

Så jeg tenkte å vise dere noen julegavetips til kjæreste/far, venninne/søster, mor/tante/bestemor. Håper dere finner dette innlegget nyttig!

moisturizer sunscreen HER

cologne spray HER

facial set HER

nail polish HER (flere farger på nettsiden)

eye makeup remover HER (det var denne jeg snakket om i forrige innlegg!!)

eye lengthening mascara HER

botanical effects HER

mineral powder foundation HER

satin lips HER (sykt bra!)

creme lipstick, red salsa HER

satin hands HER (også sykt bra!)

miracle set HER 

For å lese mer om produktene er det bare å trykke på linken til produktet, så kommer det mer info. Prisene står desverre ikke på nettsiden, men mamma har noen ark med alle prisene. Det er bare at disse prislistene forvirrer meg fryktelig..haha.. men hvis det er et spesifikt produkt eller to du vil vite prisen på, så kan jeg selvfølgelig sjekke hva det er. Det blir bare litt mye for meg å finne alle prisene til alle produktene over..

OG du har kanskje sett på siden at du må kjøpe produkter gjennom en hudpleiekonsulent? nuuull problem, du kan gjerne kjøpe gjennom min kjære mor! det er bare å skrive i kommentarfeltet så fikser vi det! :)

Håper du likte innlegget!kveldsrutine; hud

Hei!

Jeg tenkte jeg kunne vise dere hva jeg bruker til å rense huden min med hver kveld, for settet jeg bruker er utrolig bra! Jeg elsker produktene fra Mary Kay og angrer aldri hvis jeg kjøper noe derfra. Okei, jeg kjøper ikke..mamma er frittstående hudpleiekonsulent for Mary Kay, og det vil si at hun holder kurs og viser frem produktene til Mary Kay og lar kundene prøve produktene før de eventuelt vil kjøpe. Jeg synes det er kjempe gøy at hun jobber med dette deltid, for da får jeg være med på kurs og slikt. Og ikke minst alle produktene hun må kjøpe inn til kursene. Altså..noen må jo teste dem ;))) Jeg bruker settet "Botanical Effects" som er tilpasset ungdommer. Man skal rense huden med settet hver morgen og kveld, men jeg har alt for dårlig tid om morgenen til å rense da. Men om kvelden gjør jeg det fast!

Her har jeg på sminke som jeg skal fjerne.

Så skyller jeg bare ansiktet i vann.

Så tar jeg frem Botanical Effects CLEANSE. Denne tar jeg over hele ansiktet og spesielt mye på øynene for å fjerne øyesminke. (det finnes selvfølgelig en himmelsk øye sminkefjerner for dette, men jeg er tom.. mamma sier at det nesten er som om jeg drikker den.. he he he..SÅ GOD ER DEN ALTSÅ) Du kommer til å se ut som en vaskebjørn, men det er bare å skylle av med vann. Det nederste bildet er etter å ha skyllet av vaskebjørnen og tørket ansiktet med en liten klut.

Så tar jeg Botanical Effects FRESHEN. Når jeg og Kristin prøvde dette produktet for første gang trodde vi det var en sånn spray man bare sprayer over ansiktet, også føler man seg sykt fresh, men neida. Denne sprayer du på en pad og fjerner hudsminken. Ikke bruk den samme pad'en om og om igjen hvis den er skitten. Den skal alltid være ren. Husk å ikke bruke den i øyeområdet og munnområdet!

Så tar jeg Botanical Effects HYDRATE. Dette er en fuktighetskrem, så det er bare å påføre på ansiktet og på nakke. Husk, ALLTID oppoverbevegelser.

Og til sist tar jeg Botanical Effects MASK. Denne trenger du bare å bruke 2-3 ganger i uken. Denne påfører du på ansiktet og lar den tørke. Den skal du la være i 10 min, og så skyller du bare av. Når ansiktet ditt tørker etter dette blir huden din kjempe god og glatt.

FERDIG!

Håper du likte innlegget! Hvis det hadde vært opp til meg hadde jeg gjort dette på film (prøvde forresten å lage sminkevideo igår), men alltid når jeg filmer med kameraet stopper filmen etter noen sekunder, også kommer opp "filmopptaket er blitt stoppet automatisk".. noen som vet hva jeg kan gjøre med dette??smil

Hei dere!

Nå sitter jeg på kjøkkenet med Kristin. Vi lager hamburgere og skal kose oss med de og ravenswood snart. Herlige, herlige søndag. Sara og Sander kommer hit etterhvert og, så det blir nok gøy. Jeg fikk aldri tid til å legge ut de julegave tipsene på onsdag, også har jeg bare glemt det og glemt det. Men jeg skal lage det ferdig snart! Jeg lover! Kort og kjedelig innlegg..sånn blir det noen ganger.

 

i haaast

Hei!

Nå venter jeg på Martine, Kristin og familien til Martine. Vi skal til et eller annet senter, vet ikke helt hvilket, men et senter ihvertfall! Har ikke planer om å kjøpe stort, men jeg klarer aldri holde meg unna. Så vi få se! Hvis jeg kjøper noe, så legger jeg det selvfølgelig ut her:) jeg aner ikke når de kommer, men jeg vet de kommer veldig snart, så jeg er litt stresset haha! Men jeg har faktisk rukket å fikse meg, pakke inn enda en gave til Nikolai, tatt bilder, og nå blogger jeg! WOW, for en effektiv morgen! Har også spist godteri til frokost, hehe.. det virket kanskje ikke som om jeg har gjort så mye, men det er mye til å være meg! Nå kjenner jeg det på meg at hun er her snart! Så da snakkes vi senere!

marie er allebest i hele verden

Hei hei!

Rett etter skolen dro jeg bort til Vila Perlesukker for å hente mamma, slik at vi kunne gå å handle og deretter dra hjem. Men hun var på cupcakedate med Rita, og Martine satt der hun og, og ventet på det samme som jeg ventet på. Det endte opp med et litt lenger opphold på perlesukker og litt mer cupcake i magen. Til slutt kom mamma slik at vi kunne handle. Først på rema1000 og så europris. Vi skulle egentlig bare ha litt godteri og en heklepinne på europris, men det endte selvfølgelig opp med mye mer, hvilket er vanlig hos oss.

Nå sitter jeg her og blogger imens Marie mater meg:)) Senere idag skal jeg på smuck, og etter det skal jeg nok bare hjem og slappe av med min frustrerte søster og hennes (min) bestevenn.

husmor

Hei!

Idag hadde jeg lyst til å tjene litt penger, så jeg ryddet litt i huset osv i bytte mot penger:) deal med mamma! ble i litt husmor humør og lagde boller i tillegg! jeg er ikke den fødte kokk akkurat, for de bollene ble ikke akkurat vellykkede..deigen smakte egentlig bedre enn bollene, så det sier litt. Men jeg spiser jo alt jeg kommer over, så det går så fint så! Har ikke hatt tilgang til pc i hele dag, så det ble litt sent innlegg idag. Julegave innlegget kommer imorgen, forresten! jentekveld

Hei!

Tiara og taco tirsdag idag og gitt! Sitter i stuen med Kristin og Martine og koser oss med god mat og pretty little liars. Jeg elsker slike kvelder! Vi kom hjem fra konfirmasjon møte for en stund siden og gikk innom Martine, og derretter hit til meg. Dere får ha en floott dag videre!:)

Bobby fyller forresten 3 år idag! Gratulerer til verdens beste painintheass! Neida, er så glad i han så♥♥

romdetaljer

Heihei!

Tenkte å vise dere litt detaljer fra rommet mitt idag. Bildene ble ikke så bra, men det får gå:) innen uken kommer det mest sannsynlig et innlegg med julegave tips innenfor merket Mary Kay. Så håper dere ser frem til det! Det gjør ihvertfall jeg hihi

vellykket farsdag

Hei!

Dagen startet med å steke hjemmelagde rundstykker som jeg og elin bakte igår. Vi var oppe langt på natt fordi vi startet bakingen litt for sent. Men det gikk jo fint da:) så serverte jeg pappa kaffe på sengen, og like etter kom de to andre søstrene mine og ga han gaver. Etter vi hadde spist frokost har jeg bare slappet av med serier. Så kom siste del av familien og spise middag, som pappa hadde laget selv,

gratulerer til alle andre fedre!

svar på spørsmål!

Hei hei!

Kom veldig få spørsmål, og jeg har liten tro på at det kommer fler, haha. Så jeg svarer bare på de som kom nå:) 

Drukket før? ja

Dine allerbeste jentevenner? Sara, Kristin og Martine, helt klart!

Dine allerbeste guttevenner? har mange gode guttebestevenner, så vil ikke si noen spesifikke

Hva er det drøyeste du kan gjøre før du er 16? haha, jeg aner ikke

Kjendis crush? CHANNINGTATUMJUSTINBIEBERMACKLEMORE

Favoritt fag? helt klart matte og naturfag! takker Dag for at han ikke gidder å bry seg om at jeg heller tegner graffiti enn å følge med (jeg følger jo med da, mamma)

Jomfru? ja:)

Yndlings mat? JEG ELSKER ALT SOM ER SPISELIG

Det dummeste du har gjort? kommer ikke på noe spesielt akkurat nå, men det var litt pinlig istad, fordi jeg var med elin og lillan på matbutikken istad, og elin gikk i en annen butikk for å se etter noe greier, og lillan hentet boller. Så elin bare satt meg i en kø med hele vognen full av varer imens de fartet rundt. Også var det vår tur i køen, så jeg bare begynte å legge på, også måtte vi betale, så jeg sa til kassedamen at jeg skulle hente hun som skulle betale, Og elin kom ikke tilbake og lillan gikk rundt i butikken og så etter meg, og jeg gikk i butikken og så etter henne. Til slutt fant vi hverandre og når vi løp tilbake til kassen var det drit lang kø og alle var sure på oss, hahaha. Han ene mannen jeg gikk forbi sa til og med "bra jobba!" til meg, hahaha, upsi

Har du snust før? nei

Favoritt serie? DEXTER, FRUSTRERTE FRUER OG PRETTY LITTLE LIARS!

Yndlings dyr? hund!

Yndlings farge? gjett

Hva skjedde mellom deg og Simen? ikke noe jeg kommer til å skrive her


en helt tilfeldig video av min kjære søster og theo, haha

setter igang spørsmålsrunde!

Hei!

Fikk ikke noe spesiell respons av dere (toppbloggærn), men jeg tenker å sette igang en spørsmålsrunde uansett! Jeg får se om jeg får noen spørsmål i det hele tatt da, haha. Ser at lesertallet synker:( Men hvis det kommer mange spørsål, så tar jeg det på video :)) SÅ SPØR OM HVA SOM HELST, JEG SVARER 1OO PROSENT ÆRLIGsliten

Hei dere:)

Idag har jeg vært hjemme fra skolen. Ikke av en spesiell grunn, bare fordi jeg har vært sliten. Det er vel ikke bare jeg som har sånne dager iblant?

Hittil har jeg bare sovet lenge og sett på Dexter (my love). Mamma, Martine og Marie kom hjem for typ to sekunder siden, og det lukter allerede kylling:))) ble ikke noe langt i innlegg idag, og slik blir det bare noen ganger. Så da snakkes vi vel senere idag, eller imorgen. Tenker kanskje på å sette ingang en spørsmålsrunde! Så hvis det er ønsket, si gjerne ifra i kommentarfeltet! Jeg er selvfølgelig åpen for forslag til blogginnlegg! Videoer og!:) Antrekket er forresten fra igår. Genseren er fra NoaNoa, buksen er fra bikbok og skjerfet vet jeg ikke.

 

these guys are my everything


Hva synes du om bildene?

Har du hunder selv? 

taco og tiara tisdag

 

Heihei! Nå sitter jeg, Sara, Kristin, mamma og Martine godt plassert i sofaen og spiser taco. Vi har lenge hatt en greie med å ha taco på tirsdager, slik som ugly betty, men vi gikk nok litt lei av å ha det så ofte, men nå var det godt igjen:) I dag sluttet vi klokken tolv, og etter det dro jeg bare hjem og slappet av med pll. Jeg drakk meg passelig kvalm på jordbærsmoothie, men det er jo så goodt! Klarer ikke slutte! Tror jeg drikker det nesten hver dag, haha. Tiden gikk rimelig fort og plutselig innså jeg at jeg kanskje burde pugge litt til matteprøven imorgen. Kort tid etter det dro jeg for å hente Nikolai. Vi gjorde leksene hans og når vi var ferdig med de plasserte jeg han foran tven sånn at jeg kunne fortsette å pugge. Så kom Sara hit og pugget litt mer med meg, og nå sitter hele gjengen samlet rundt boret med tacoo! Hva synes dere om det nyydelige bildet jeg tok av Theo før idag?? Han er så perfekt!i love my mom

 

 

Hei hei dere!

Igjen tusen takk for alle som leser bloggen! Wææ jeg blir helt i hundre!! hihi, ihvertfaall, idag rett etter skolen dro jeg og kristin til senteret for å bli hentet, men begge to visste at at mødrene våre er like trege til å hente, så vi ble stående en god stund og så på alt det gode i butikken og fantaserte om å ha butikken for seg selv i en time. TENK SÅ DEILIG! Fantastien måtte til slutte finne ende, og vi ble til slutt hentet hver for oss. Jeg, mamma og Martine koste oss fryktelig med hamburgere og godteri etter skolen. Noen ganger må man bare skeie litt ut, eller hva? haha, det var ihvertfall godt da! Etter det måtte jeg sykle i full fart for å hente Nikolai som jeg sitter barnevakt for. Vi hadde det egentlig ganske gøy, men vi fikk litt dårlig tid når det gjaldt leksene, så vi fikk ikke gjort alt vi skulle ha gjort. Men det tar vi vel igjen senere:) Sara spurte om jeg ble med å jogge, så jeg stikker vel ut snart. Tar med hundene slik at de får løpt litt i skogen. Ingenting gir meg mer glede enn å se hundene mine utstråle glede. Det er virkelig det beste som kan skje meg iløpet av en dag! 

 

antrekk 011113

Hei!

Akkurat nå sitter jeg i stuen med Kristin. Vi har nettopp sett på Ravenswood og gått en tur med hundene. Så vi har for det meste bare slappet av, men det er ikke noe jeg har noe imot :) Får litt dårlig samvittighet fordi jeg hadde egentlig tenkt å dra på en gudstjeneste idag i forbindelse med konfirmasjons greier. Men nok en gang dropper jeg det, haha. Har god tid til å ta det igjen, men det er jo greit å få det gjort unna uansett.

Antrekket under er for to dager siden tror jeg, men siden jeg ikke har tatt noen andre bilder idag kunne jeg like så godt bare ta med disse bildene. Jeg fikk litt hetta istad siden det stod på kameraet at minnekortet var skrivebeskyttet ellernoe sånt, og da fikk jeg ikke tatt noen bilder eller slettet noen, såå da ble jeg litt urolig haha. Men Kristin, så smart som hun er, ba meg google det, og så flott som det var fikk jeg svaret jeg trengte. Så nå er alt i orden :)

 

FORRSTEN, TUSEN TAKK TIL ALLE SOM LESER BLOGGEN! JEG ER PÅ 2.PLASS I SØRUM! JEG BLIR SÅ SUPERDUPER GLAD!♥♥

 

genser tommy hilfiger skjorte hm? bukse dr.denim

bestfriends forever

 Hva synes du om bildene? :) haha

god formiddag!

 

 

Hei!

Idag startet dagen min med enorme smerter i nakken, og smerten er der fortsatt. Det ble en smule for mye headbanging igår merker jeg..jaja, det blir ekstra kult med tanke på at jeg skal til Simen og Daniel idag på halloween fest. Jeg, Sara og Kristin skal fikse oss sammen hos Sara. Jeg skal ikke være noe spesielt..skulle egentlig være politi, men antrekket ble litt mislykket, så jeg blir heller "good girl gone bad" haha. Jeg kan vise bilder av antrekket imorgen :)

Nå sitter jeg i stuen og ser på pretty little liars. Venter forsatt på den nyeste episoden som ikke har kommet ut, så da ser jeg bare på tidligere sesonger. Sara sov forresten over til idag, og det var som alltid veldig koselig! Dere ser henne ikke på bildene over her, fordi hun gjemmer seg under dynen. Legger ut et innlegg senere idag med noen bilder vi tok istad. Så da hører dere fra meg igjen om ikke så lenge!

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


miriamtorsoe@live.no


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits