poteavtrykk

Jeg har lenge tenkt på å ta avtrykk av poten til Theo, for å senere ta tatovering av den. Og jeg hadde ikke noe spesielt å gjøre idag, så da gjorde vi det. Han var litt skeptisk i starten og jo lenger og lenger inn i prosessen vi kom, hatet han det mer og mer, haha. Men vi fikk noen fine avtrykk, og jeg gleder meg skikkelig til jeg får den tatovert! 

Noen av bildene ble feil vei, og jeg klarte ikke gjøre noe med det.. så det ble litt rart. Og ansiktet mitt på siste bilde! Haha.. Men dere ser vel på et av bildene jeg tok av Bobby, at Theo hadde vandret litt rundt med malte poter... Jeg ble ihvertfall ganske fornøyd med resultatet, til tross for Theo sin motvilje, haha.

140614

 

godsaker på en mindre hyggelig dag

Dagen idag har gått til pugging med min kjære bestevenner. Vi dro på butikken etter skolen og kjøpte sjokolade, jordbær osv som vi kunne kose oss med under puggingen. Det ble til at vi så på tv en liten stund før vi ble distrahert av pcen, og deretter fant vår plass ved puggebenken. Nå har to tredjedeler av mine bestevenner dratt, og han chiller bare nå, så jeg utnyttet det med å blogge liitt. Jeg må nok pugge litt til, så jeg skal ikke bli for komfortabel i sofaen heller.. dere må heller ikke misforstå overskriften. Det er en mindre hyggelig dag pga vi må øve til naturfag, men med gode venner gå det vel seg til! 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » April 2014
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


miriamtorsoe@live.no


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits