ta det lugnt

Hej hej allihopa!

Då är det söndag igen. Den dag i veckan Jag är uttråkad mest. Jag var på en grillfest med Earl, men jag tror att det kommer att annulleras eftersom det inte fanns några som inte kunde komma och sånt. Det kan vara så att han går vidare till tisdag istället, så om det är fallet, så jag ser fram emot!

Jag ville inte ta med kameran till min pappa i helgen, så det blir inga nya bilder. Eftersom alla mina bästa väninnor har gått eller går på semester offert system i morgon, har jag bara manliga vänner igen. De kommer att bli så trött på mig. Hehehe, jubla;)

Joo, eftersom alla förmåner offert system imorgon så jag kommer nog att ha mycket tid för att blogga :) Har så mycket inspiration blogg eftersom det är sommar, så jag hoppas att det blir Braa!

Och förresten jag har ändrat rubriken! Det är mycket tillfällig!

Det var verkligen allt jag hade att säga idag! :)

heihei google oversetter

 

 

 

antrekk 210613

 

Miriam// genser marvin sports bukse ? støvler hunter

Kristin// genser marvin sports bukse bikbok sko converse

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4733077/?claim=gn2hksr9eux">Follow my blog with Bloglovin</a>

 

in the wild

Heiaa!

 

Som jeg sa igår, så sov jeg, Sara og Kristin i paviljongen ute. Det var kjempe koselig og vi koste oss masse! Vi hadde en evig kamp mot myggen, og det endte med seier for oss;) Våknet med bare et myggstikk eller noe sånt, så det er jo braa! Det regnet litt når vi stod våknet også, men det var ikke mye. Idag skal vi på vg lista som sagt :) jaa

Vi tok ikke så mye bilder, men vi lagde noen Vine's!  Check it out! Min bruker er Miriam aka Bobby, Sara sin er Sara Nygaard og Kristin sin er Kristin Tveito :)


Skal du på vg lista?

Hva er Vine'en din?

summer, I've been waiting for you

Halloo!

Overskriften var bare tull. Sommeren har kommet så ekstremt fort! Idag ble jeg ferdig med 8.klasse, og det kjennes så deiliig! Nå skal jeg bare nyyte sommeren og kose meg! :) Jeg ønsker sommerferien godt velkommen og drar på en fest på skolen ikveld. En artist som heter Don Martin skal være dj så jeg håper det blir bra!:) Når det er slutt der borte drar jeg, Sara og Kristin hjem til meg og overnatter i paviljongen ute. Så det kan jo bli spennende å se hvordan det ender.

Imorgen drar vi også på VG lista med flere venner, så det blir koselig! Jeg skal muligens dra rett til pappa fra VG lista og være der til søndag, også drar jeg på en fest hos Håkon senere den dagen. Jag tror att det kommer att bli en mycket bra helg!

 

Har ikke bestemt meg heelt for hva jeg skal bruke i kveld, men enn så lenge er det dette. Kristin skal ha med noen klær jeg kan låne også, så vi får se om det er noe interessant der også:)

 

 

avklippet tskjorte swag shorts bikbok

 

Hva synes du om antrekket?:)

just the smell of summer can make me fall in love

Hei!

Det er så herlig å tenke på at det bare er noen få dager igjen med skole, og så er det sommerferie! Gleder meg veldig til å være masse med venner, sole meg, bade, ta bilder og spise good mat! AHH

Fant ut at jeg ikke har tatt bilder på evigheter, så da blir det bare noen "insta moments" :) 

1. Koselig kveld med venner! 2. Tilfeldig kleint bilde i speilet 3. Enda et tilfeldig kleint bilde i speilet 4. Bursdagen til Helene! 5. Shoot med min kjære søster 6. ENDA et tilfeldig kleint speilbilde, men hallo. Jeg kjøpte ny shorts. 7. Smoothietime 8. Komf til kusinen min 9. 17.mai med beste vennene!

La ikke merke til at det var veldig mange kleine speilbilder før nå, heh he he. Menja! Vet ikke helt hva mer jeg skal si.. jeg er hos pappa i helgen og chiller, and I'm lovin it! 

Uken som kommer blir så bra! På mandag drar klassen til kontaktlæreren vår (som forresten er verdens beste) og griller ogsånt. Og på tirsdag skal jeg og noen venner på tusenfryd. Onsdag skjer det ingenting..På torsdag er det en fest på skolen med andre skoler og senere på kvelden drar jeg, Sara og Kristin til meg å overnatter i paviljongen. På fredag er det VG LISTA! wii! Ooog på lørdag skal Håkon mest sannsynlig ha fest, som blir veldig artig! På søndag skal jeg prøve å få igjen pusten fra de andre dagene. 

Hva er din instagram? (trenger å følge fleer) Min er @frokentorsoe :)

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


miriamtorsoe@live.no


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits