it feels like summer

 

Superbloggernblogger!

På fredag hadde jeg siste tentamen iløpet av 9.klasse, og det er så deilig å vite at jeg er ferdig! Så vidt som jeg vet, tror jeg ikke vi skal ha fler kapittelprøver fremover heller! Hvis  vi har, blir jeg ihvertfall ekstremt lei meg, nå som jeg egentlig har sagt til meg selv og dere, at det ikke er fler. 

Idag har jeg bare vært hjemme og slappet av, og det er nok det jeg kommer til å gjøre resten av dagen og. Jeg har hatt ubeskrivelig lyst på hamburgere helt siden igår, og jeg har ikke klart å slutte tenke på det, så idag blir det hamburger a la Miriam! Jeg som alle andre kjenner vel sommerfølelsen sige sakte men sikkert inn?! Men det var noe som ødela dagen min helt.. på sommeren drikker jeg alltid litervis med smoothie, og idag hadde jeg sykt lyst på det, med tanke på været. Men smoothieglasset hadde en liten (stor) skramme på seg, som egentlig ikke har gjort skade før, men idag når jeg prøvde å sette på lokket til glasset falt det av en stor bit med glasskår. Så hele glasset er ødelagt = ikke noe mer smoothie på Miriam før familyn får kjøpt ny.. smoothiesjelen min gråter høyt. 

Jeg er helt sikker på at dere som leser bloggen min finner det sykt interessant å lese om hvordan smoothieglasset mitt ble ødelagt, ikkesant? Det var egentlig dagens høydepunkt (lavpunkt), og jeg har ikke noe mer spennende å fortelle om, så this is pretty much it.. 

bangerz 280514

 

Hei!

På onsdag dro jeg og Martine fra skolen klokken tolv for å skaffe oss noen gode plasser i køen til Miley Cyrus konserten. Det ble mye venting, men tiden gikk fort med god mat og nye venner! Til tross for alle timene med venting i køer, synes jeg egentlig det er litt koselig. Det var deilig og varmt med litt vind, som gjorde det perfekt! Jeg må være ærlig og si det ble litt for varmt noen ganger, men det gikk fint. Konserten ble utsatt en time eller noe sånt, men det må man egentlig bare regne med når man skal på konsert. 

Vi fikk forholdsvis veldig bra plasser helt fremst på ståplass, så vi fikk ganske god utsikt og mye bedre luft enn det mange andre hadde! Konserten var helt syk! Beste jeg har vært på hittil! Det skal godt gjøres å toppe det her altså, så vi får se hva Snoop har å by på i sommer! Det blir nok drit bra det og! Gleder meg masse allerede! :)

Jeg lagde en video med alle klippene jeg filmet fra konserten, slik at jeg kunne slette de fra mobilen. Så videoen er ikke noe fancy greier, men ta gjerne en liten skikk hvis du vil :) 

konfirmasjonen min

 Hei!

Jeg, som mange andre hadde konfirmasjon forrige søndag. Det ble en veldig vellykket dag som jeg kommer til å ta med meg videre :) jeg er super fornøyd med alle gaver og takknemlig for alle som kom! Dagen kunne ikke blitt bedre, så tusen takk! Bildene over er fra konfen og de er lastet opp i litt forskjellig rekkefølge, så det er litt rotete, haha. Og mange av bildene er tatt med forskjellige kameraer og, så det er litt forskjellig kvalitet og bildelys på de osv.. Men kanskje dere får et lite innblikk i hvordan det var gjennom bildene? :)

På søndag som kommer skal jeg i tre konfirmasjoner på én dag! Så det blir spennende å se hvordan det går, haha.. Jeg gleder meg veldig ihvertfall! 

 

min persoonlige almanakk

 

 

Hei!

Lenge siden sist, haha.. Jeg liker egentlig veldig godt å blogge, men jeg er såpass lat at jeg ikke gidder å stille meg opp foran kamera..derfor har det vært et lite fravær. Men jeg tenkte å komme innom og fortelle om min personlige almanakk, slik som alle andre bloggere gjør. Men de er jo kjempe fine, så hva er det ikke å prate om? Jeg bestilte min for å prøve å få litt orden på hverdagen min, ettersom jeg ikke gjør noe med livet mitt med mindre jeg har noe spesielt planlagt for dagen. Så ja, vi får se hvordan dette går! Jeg har allerede skrevet opp to ting, woho. Til paps og min egen konfirmasjon på søndag! 

Jeg lagde en kollasj  med noen av mine favoritt bilder som kanskje viser litt hva jeg interesserer meg for, bla serier, artister, vær haha osv.. Dere skjønner :) Jeg bestilte min i strl medium og jeg trodde helt ærlig den skulle være en smule større, men det gjør ikke så mye. Jeg kan heller bestille større neste gang! Så vi får se hvordan mitt lille rutine/planlegger prosjekt går videre..:)

Og jo! Jeg følte meg fryktelig flink når jeg ble ferdig på skolen idag, fordi vi hadde matte heldags som er mitt største mareritt. Men jeg har øvd hele uken med hjelp av snille Marie. <3 Det er litt kjipt og pinlig hvis jeg får dårligere karakter enn hva jeg hadde håpet på, og i tillegg til at jeg nettopp skrev om det på en offentlig side. . jaja

 

bursdagsfeiring

 

Hei!:)

Da var bursdagsfeiringen min overstått. Jeg feiret med mine nærmeste og beste venner hjemme hos meg med grilling og fest. Jeg ble i hvert fall veldig fornøyd med feiringen og håper de andre også ble det! :) Det ble en del rydding på meg i dag for å si det sånn, men jeg ble overaskende fort ferdig! Mamma sa hun skulle være hjemme fire, så jeg tenkte jeg hadde god tid og satte på film og spiste masse godteri, men så var det plutselig bare 1 1/2 time til hun skulle være hjemme, så da spratt jeg fort ut av sofaen. (etter filmen var ferdig selvfølgelig) Men som sagt, ryddingen gikk ganske fort så nå sitter jeg med gossip girl og koser meg. Jeg ble nettopp ferdig med weeds nå </3, så jeg vurderer å se gg igjen. Det er ikke bra hvor mye jeg kan se på serier (og hvor mange jeg har sett), så jeg burde egentlig ikke begynne på gossip girl igjen, haha.. jeg venter som en gal på resten av pretty little liars og, så vi får se hvordan dette går.. men til tross for mye jeg er glad i serier klarer jeg å ha et liv ved siden av! litt i hvert fall..

Jeg og bogis (martine) var forresten på motorsykkeltreff hos Pilgrims, og det kom sykt mange sykler og folk. Det er ikke akkurat hva jeg interesserer meg for, men noe av det var faktisk litt gøy.. men jeg kommer nok til å holde meg til mine egne hobbyer og interesser for å si det sånn.. Jeg tok også noen bilder der, så jeg tenkte jeg kunne legge ut noen senere i dag? :) 

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


miriamtorsoe@live.no


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits