birthdaypics

  

Hei!

Jeg har helt glemt å poste disse bildene fra bursdagen min, så jeg tenkte at jeg like så godt kunne gjøre det nå. Disse ble tatt før alle gjestene hadde kommet, og jeg glemte helt å ta bilder under selskapet, såå derfor ble det bare disse få bildene. Jeg feiret bare med søsknene mine, foreldre og svigersøsken, men vi er egentlig ganske mange, og i en leilighet til tre blir det da litt trangt og godt :) Men det er jo bare koselig! Hvis jeg husker rett feiret vi et eller annet med bare en liten del av familien, og da var vi rundt 12 mennesker og 7 hunder i samme lille leilighet, haha. Det er ganske bra jobbet, må jeg si!

 

utenfor min komfortsone

 Hei!

I går skulle jeg i bursdagen til Chris, men Kristin og jeg hadde et felles problem. Vi hadde ikke noe å ha på oss.. det er vel egentlig det jeg sier hver gang det blir fest, men da hadde jeg faktisk ikke noe.. så vi dro en kjapp tur innom Lillestrøm og kjøpte litt greier. Jeg burde så absolutt ikke tatt med mer penger enn det jeg trengte, for de gikk rett ned i sluket.. upsi, haha. Jeg fikk i hvert fall kjøpt meg litt forskjellig, blant annet den overdelen på bildene over. Når jeg så på den var jeg litt usikker på om jeg ville ha den, for jeg pleier egentlig ikke bruke så voldsomme mønster, haha. Men det viser seg at jeg elsker den! Jeg vendte meg fort til den og nå vil jeg bare bruke den hele tiden, haha.

Jeg tror egentlig ingen bryr seg om hva jeg kjøpte i går, så da gidder jeg ikke vise, haha. Men rop hvis du vil se, for da viser jeg :)

I dag har jeg bare slappet av hjemme, og det har vært deiilig! Har fått sett masse weeds, hjulpet mamma med å sette opp paviljongen, lekt med guttene mine, solt meg osvosv.. det er vel sånn jeg liker det best, tror jeg. Jeg liker veldig godt å være sosial med folk, men ikke for mye heller, haha.

Nå gleder jeg meg veldig til middag, fordi mamma driver å lager hjemmelaget pizza:)))) så vi får se hvor mye blogging det blir på meg fremover..hverdagen tar over.

 

birthdaygirl
påskeaften


Hei!

Jeg tror de fleste bloggere bruker samme overskrift som meg i dag, haha. Jeg er utrolig lite kreativ, så jeg har alltid veldig kjedelige og lite originale overskrifter.. Idag har jeg tatt endel bilder rundt i hjemmet, fordi jeg føler meg veldig lite fotogen idag. Dagen idag skal tilbringes hos Papi og Yen for å feire bursdagen til Yen med masse thaimat og diverse. Så det gleder jeg meg veldig til! Thaimat er jo noe av det beste jeg vet om! Det er ikke sånn at jeg liker å spise friterte gresshopper og maur, men heller vårruller, kyllinggryter osv.. :)

Som dere ser på det ene bildet over står det Søndag, Miriam <3 og det er fordi jeg har bursdag imorgen! Så imorgen kommer alle søsknene mine, alle foreldre og svigersøsken. Thats how I like it! Jeg vet egentlig om de fleste gavene jeg får, og den beste gaven er selvfølgelig Snoop Lion konsert! Gleder meg helt syykt! Det blir en opplevelse for livet. 

Igår tok pappa, Martine og jeg en liten spontan kjøretur, og da tok noen få bilder, vel og merke ganske stygge, haha. Men det kan hende jeg poster dem bare for morro skyld i et annet innlegg. :)

i påskenuet

Hei!

Bildene over beskriver vel fint hvordan jeg har det akkurat nå. Jeg har nettopp laget meg en fantastisk god kaffe latte, som pappa lærte meg å lage for noen uker siden. Det er egentlig kjempe gøy og det blir enda morsommere når kaffemaskinen ser litt komplisert ut, haha! 

Idag står biff og fløtegratinerte poteter på menyen ♥♥ gleder meg veeldig. Jeg har egentlig ikke så mye mer å si, så dere får ha en superfin påske alle sammen! :)

 

kragerø

 


Hei!

Jeg trodde helt ærlig vi skulle ta flere bilder iløpet av disse fire dagene, men det er ihvertfall noen, haha. Jeg er nå hjemme hos pappa med vanlig do og god seng. Det var det eneste jeg savnet når jeg var der borte, haha. Vi bestemte oss for å ikke sove i hovedhytten, men heller i en liten ekstrahytte og der var det ikke så god sengplass. Vi lå trangt og godt, og så smart som jeg er meldte jeg meg frivillig til å sove i midten. Men det jeg ikke visste var at disse to madrassene vi sov på skle fra hverandre. Så jeg endte opp med å sove på en blanding av litt plank, litt madrass, og litt Martine.. jaja. *vondt i ryggen* I desperat handling prøvde jeg å lage en seng av puten min. 

Vi koste oss i hvert fall kjempe masse med sol, båtturer, godteri, mat, latter, kortspil etc etc.. de jentene er virkelig de beste! 

 

all setHei!

Dagen i dag startet brått da Sara ringte meg klokken ti  for å si at vi måtte i kirken om 15 minutter. Der lå Martine og jeg halvdøde, og måtte stelle oss i rekordfart. Vi kom oss i kirken og etter det dro jeg hjem og slappet av med weeds. Påskeferie ♥♥ Jeg har egentlig bare slappet av i dag, og nå er jeg på kjøkkenet med Martine hvor jeg prøver å lære henne hvordan man lager scones. Jenta påstår hun gremmes av melet.. Jeg må egentlig pakke ferdig til Kragerø nå, og som dere ser på bildene over er jeg allerede i gang med håndbagasje i den fantastisk fine vesken jeg fikk av mamma.Men jeg tar med kameraet så da blir det masse bilder, eventuelt video! :)

l-thing

Hei!

Endelig påskeferie! Den siste uken har jeg ikke hatt tid til noe annet enn skole og søvn, så det har blitt lite av ting jeg ellers ville ha gjort.. Det var i hvert fall ubeskrivelig deilig å være ferdig med siste innspurt, så ferien tar jeg velfortjent! Senere i dag skal jeg til bogis og overnatte, som jeg gleder meg veldig til! Det er så lenge siden bare vi to har funnet på noe.

På mandag drar jeg til hytten til Kristin i Kragerø med henne, Sara og bogis, så det blir ordentlig jentetur! Jeg gleder meg såå mye! :) Der blir vi til torsdag, også blir det vel bare å slappe av i ferien. Jeg har også bursdag snart, så det er mye å se frem til denne ferien. :)

Ellers har mamma kjøpt en lue til meg som jeg eelsker! Hun har kjøpt den av en venninne av henne som lager luer av stoff hun har fra før av. Resultatene er kjempe fine, så dere burde virkelig sjekke det ut! Det er bare å søke "L-Thing" på facebook, så kommer det opp en flott dame kalt Lindis som det bare er å kontakte!

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


miriamtorsoe@live.no


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits