au revoir :))

God kveld!:)

Tenkte å komme med et kjapt innlegg nå før jeg drar til Kreta. Har nevnt det før på bloggen, men nå skjer deet! Gleder meg skikkelig til å komme vekk fra regn, kulde, vind osvosv.. Jeg er hos pappa nå, siden jeg drar med han og søsknene++. Vi må stå opp midt på natten, så kommer nok mest sannsynlig til å sove på flyet ellerno.

Og på lørdag som var fylte jeg 14 år! Feiret med Krisitn og alle vennene våres, så det var jo kjempe koselig! Det har egentlig skjedd ganske mye i april, synes nå jeg..utrolig stressende måned. Jeg burde kanskje ikke klage, siden alt som har skjedd har vært positivt, men likevel klager jeg..hah..Ja, nå skal jeg ihvertfall bort og bare slappe aav. Jo! Det som har skjedd hittil: JB konsert (!!!), kan sikkert lage et innlegg om det, siden det skjedde ganske mye rundt det. Sara sin bursdag, mimmi sitt 70 årslag, min og Kristin sin bursdagsfeiring, bursdagen min, familiebursdag, og nåå ferie! Ja, greit. Det hørtes mye mer ut i mitt hode.

Og nå vil Celine spille kort, såå au revoir!

 
happy birthday to you

Hei!

Idag har min kjære bestevenn, Sara bursdag! Hun fyller fjorten idag, så nå er hun ordentlig fjortis:) Jeg er hjemme idag, og det har jeg vært siden mandag, pga foten min. Jeg har fått betennelse så foten er veldig hoven. Jeg har hatt lyst til å dra på skolen, men legen og mamma sier jeg må slappe av og i tillegg går jeg på antibiotika så da blir jeg ganske sliten..

Om ca en halvtime drar jeg bort til Sara og er hos henne når hun og Kristin kommer hjem fra skolen. Det blir nok kjempe koselig :) selvom jeg er syk må jeg jo feire bursdagen hennes!

Så da snakkes vi om hundre år :))

 love you

skoleskoleskole

Hei!

Da var vi tilbake på skolen igjen etter en fin ferie. Helt grei og basic skoledag idag, men også deilig å være hjemme nå. Resten av dagen går nok til lekser, men jeg skal prøve å få vært litt ute i solen med min kjære søster og det kjære longboardet hennes. Heerlig!

Vet jeg er utrolig dårlig til å blogge jevnlig og jeg nevner det i omtrent hvert innlegg jeg poster, men dere skal vite (hvis det finnes noen "dere" i det hele tatt) at jeg tenker på dere og bloggen.

OGOGOGOG, glemte nesten å si det, men gjett hvem som fikk verdens beste påskeegg gave? jeeg ♥ Familien og jeg drar til Kreta 23.april, så det blir heerlig å komme litt bort fra kulden her i Norge. Det var faktisk overaskende varmt idag, rundt 8 grader :)

 

 

Et snev av sommer andre steder i norge idag også?


Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


miriamtorsoe@live.no


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits