look at thiis

Hei!

Jeg har egentlig ikke noe spesielt å si, men jeg følte for å blogge nå. Så jeg kan vel bare gi dere en liten oppsummering av dagen min. Etter skolen dro jeg rett hjem og spiste med kuwtk, og sovnet relativt fort etter det. Men jeg kunne ikke sove så lenge siden jeg skulle trene med Kristin og Marie. Vi dro ihvertfall og trente styrke med ball. Når jeg hadde pt-time lærte jeg noen øvelser med ball og syntes egentlig at det var litt gøy, så det var jo bare på tide at jeg tok turen innom en av disse timene. :) Det var veldig gøy, men også slitsomt, haha. Rett etter trening tok jeg sol før jeg dro videre til Sara. Hun har vært syk de siste dagene så det var koselig å se henne igjen, og gud så gøy vi hadde det! Jeg ble der litt lenger enn planlagt, så det var på tide å dra hjem klokken ni. Med en gang jeg kom hjem gikk jeg tur med Theo og Bobby og etter det satte på en film med Dwayne Johnson♥♥ Mamma kom nettopp hjem og ville se på vanlig tv, så jeg får vel se resten av filmen på rommet, jaaja. Noen ganger lurer jeg på hva dere faktisk liker å lese? er det gøy å høre om dagen min i detaljer? haha!

Jeg lagde en liten collage med noen av favorittbildene mine, og jeg kan vel ikke være den eneste som får sykt sommerfølelse av noen av disse bildene??

pustHei!

Åh, nå sitter jeg i sengen og jobber med masse skolegreier som skal være ferdig denne uken. Jeg, så lost som jeg er, hadde ikke fått med meg hvor mye som faktisk skal være gjort, så nå sitter en litt stresset og fortvilet jente her. Jeg hater stress mer enn noe annet, så jeg gjør egentlig alt for å unngå å stresse, haha. Jeg kan vel si at jeg er en veldig laidback person og jeg trives veldig med det. Jeg leser blogger hver dag der jenter, og gutter for den saks skyld, gjør såå mye i løpet av en dag. Altså skole, familie, flere timer med lekser, trening og faktisk litt tid til å slappe av! Dette er vel kanskje en vanlig hverdag for mange av dere der ute? men herregud, stresser dere ikke? Det hender jeg har sånne dager jeg og, men som sagt, jeg unngår stress så mye som mulig. Så hvis jeg skal beskrive min hverdag med tre ord blir det nok, chille, chille.. og chille.. Neida, ikke så drøyt, men det er ikke langt unna, haha. 

Men jeg tror også det er meant to be at jeg er laidback.. foreksempel: min mor er ganske flink til å komme for sent til ting (sorry mamma, loveyou), og det resulterer gjerne i at jeg er på skolen typ to minutter før skolen starter, gjerne når tiden er slagen og. Men på en eller anne syk måte rekker jeg det alltid. Mamma har tross alt blir mye flinkere til å beregne tid til skolen i det siste, men det var gjerne sånn før, haha. Det hender venninner sitter på med meg til skolen, eller at jeg sitter på med dem, også kommer vi gjerne litt sent ute. Og de kan løpe og stresse for å rekke det, men jeg kan gå rolig og elegant uten å rekke det, haha. Meant to be. 

Nå skal jeg ikke fortelle mer om mitt forhold til stress i detaljer lenger. Vi sluttet klokken tolv idag, så jeg og Kristin dro for å kjøpe smoothie og toast med noen venner etter skolen. Etter kjapp lunsj dro vi en liten tur innom trento for å ta sol. Rett etter det dro vi til Martine og var hos henne til vi måtte på konf. undervisning. Etter det dro jeg bare hjem og slappet litt av med gossip girl og søsteren. Mamma skulle egentlig komme hjem i femtiden, så jeg tenkte å sove til hun kom, og det gjorde jeg. Men hun kom jammen meg ikke før syv, så jeg fikk meg en ordentlig lur, haha. Så sank fortvilelsen dypt inn og jeg begynne og stresse. Til de grader. Siden da har jeg prøvd å skrive noen ord, men jeg klarer ikke sette meg ordentlig inn i stoffet, så det blir litt vanskelig.. Jeg tok en kjapp tacopause med familien, og etter det, rett tilbake til hit jeg sitter nå og endte opp i min lille bloggcrib.. Dette var egentlig ikke planglagt, men jaja shit happens, he he.ut på eventyr

 

 

Hei!

De siste dagene har vært veldig fine, mye på grunn av all solen vi har fått i det siste! Det er så mye koseligere å være ute når det er fint vær, så det har jeg virkelig utnyttet de siste dagene! På tirsdager slutter vi klokken tolv så jeg og Sara var sammen hele dagen og fant på mye morsomt, blant annet joggetur i skogen med alle hundene :)

I går var jeg på Trysil med hele skolen og sto på ski. Jeg var med alle vennene mine bortsettfra de som ikke kunne være med.. vi møtte noen venner fra konf. leir igjen og, så det var også veldig hyggelig å se dem igjen! :)

Jeg har et forferdelig vondt og stort blåmerke på armen etter turen igår, og bak det ligger en laang, kjip og lættis historie. Jeg orker ikke fortelle alt, men kort fortalt: vennene mine og jeg dro på andre siden av fjellet og skulle kjøre der, men vi beregnet ikke rikitg med tid, så vi forsinket bussene, rotet oss bort i fjellet, måtte bære skiutstyret en god stund, vi løp, tryna i bakken (hei hei), fikk sykt kjeft av en usympatisk lærer.. så ja.. det er morsomt å tenke på nå, men akkurat da var jeg så sur, haha! jeg blir fortsatt sur av tanken, men jeg må jo bare se på det hele som drit lættis, haha:) Historien høres kanskje ikke så spesiell ut, men du skulle bare visst! Det ligger såå mye mer i det, haha..:(

slår til igjen!

//bildet er fra instagram

Hei!

Latskapen slår til igjen! Nok en gang gidder jeg ikke finne frem kameraet og ta bilder til bloggen. Haha, det er skammelig hvor lat jeg er.. Jeg har ihvertfall fått litt ut av dagen og skal få ut litt mer. Vi sluttet klokken tolv idag så da tenkte Sara, Kristin og jeg å dra til Sara for å slappe litt av før vi skulle på konf. møte. Men vi endte opp med å kjøpe kebab på veien, haha. Hverdagens små gleder altså! Kristin ble hentet etter kort tid, så jeg og Sara satt og spilte black ops en stund. Tiden fløy forbi og vi måtte dra på konf. møte. Jeg sovnet i sittende stilling under møtet. Say no more.

Etter dette dro jeg på butikken for å møte mamma og Maria for å handle inn varer til tacoo! Hvis du har fulgt med på bloggen min før har du kanskje lagt merke til at vi har det som tradisjon med tacotirsdag, haha. :) Kristin kommer hit senere for å spise med oss, så det blir nok super koselig! Jeg kan faktisk ikke huske sist hun var hos meg! Det er litt sykt, haaha. Martine (søsteren min) sitter og gleder seg som en unge til Kristin kommer, haha. Jeg og Martine har en greie for å stjele bestevennene til hverandre. Men det går fint da, siden det er bare koselig at alle er så gode venner!:)

Da kan jeg like så godt slenge med en nokså klein liten funfact: Martine er en av mine beste venner, og jeg sier alt til henne! Hun er nok den personen jeg er aller mest meg selv med. Kanskje fordi vi er i familie, så uansett hvor mye dritt jeg gjør kan hun ikke slutte å være glad i meg, haha. Du blir aldri kvitt meg Martine. xoxo 

rolig søndagHei!

Jeg kom hjem til mamma for litt siden og sitter som et slakt i sofaen etter å ha spist tidenes kebab. Nå er jeg skikkelig kvalm og har egentlig lyst på masse godt, men jeg tror ikke jeg takler det akkurat nå, haha.. Jeg var bare hos pappa fra lørdag til søndag og har egentlig bare slappet av der. Som tradisjon har vi alltid jordbærsmoothie på lørdager og det er like godt hver gang! Åhh, jeg elsker smoothie. Det var en lang periode der jeg drakk det hver eneste dag! Men så kom vinteren og det føltes litt rart med den sommerfølelsen når det var vinter, så da ble det bare på lørdager gitt.. Bildene ble tatt for en stund siden, but that's pretty much how my shit looks like:)

Jeg har ikke Nikolai denne uken, så jeg ser frem til å trene en del og gjøre skolearbeid. (hvilket jeg ikke ser veldig mye frem til..)

nytt design!

Hei!

Nå er jeg suuper glad fordi Silje har hjulpet meg med å sette inn nytt design og fikset noen feil. Så nå har jeg masse blogglyst og har planer om å bli flinkere til å oppdatere oftere! Besøk bloggen til nydelige Silje HER!

Jeg har egentlig aldri hatt noe spesiell rutine i hverdagen min. Før jeg begynte på ungdomskolen var jeg med venner hver eneste dag og det var egentlig det eneste jeg gjorde. Dette forsvant sakte, men sikkert i 8.klasse og nå er jeg såvidt med venner på fritiden. Ganske trist, men samtidig trives jeg i mitt eget selskap. Jeg innser jo at det eneste jeg har gjort det siste året er å være hjemme, høre på musikk, se på serier, skole og jobb. Jeg er selvfølgelig med venner i helgene, men jeg er også hos pappa annenhver helg og det er viktig for meg å prioritere, ettersom jeg ikke får vært med han så ofte. 

Tilbake til poenget..jeg har aldri hatt noen spesielle rutiner i hverdagen min, så derfor er jeg veldig dårlig til å blogge hver dag, fordi det ligger ikke i min ikke-eksisterende rutine, haha. Men nå i det siste har jeg prøvd å lage en rutine i hverdagen. Skole-trening-hjem-mat-lekser-serier. Jeg har også jobb annenhver uke der jeg sitter barnevakt for en gutt som heter Nikolai. Så rutinen min blir også endret de ukene jeg sitter barnevakt for han og da er det lett for at jeg faller ut av alt det planlagte.. 

Jeg er heller ikke en person som liker å gjøre ting hele tiden. Jeg er mer av den personen som liker å slappe av og nyte livet med det som måtte komme opp. :) Så hvis jeg faktisk klarer å følge opp timeplanen min kan det godt hende jeg går lei etterhvert og faller tilbake til min ordinære natur, haha. Vi få se hva som skjer, men jeg skal prøve å få inn blogg som er rutine! 

Jeg er en sånn person som liker forskjellige ting i perioder. Og når jeg liker denne tingen er det det eneste jeg gjør (eller spiser, haha, pålegg f.eks) , men når jeg går lei finner jeg en ny ting.. jeg er litt sånn med bloggen og.

Enda en ting om meg selv. Jeg hater å bli bedt om hva jeg skal gjøre, og når jeg egentlig ikke vil blogge, men 'ber' meg selv om å gjøre det blir jeg sur og ender opp med å være trass og ikke gjør det. Høres facka ut..haha, at jeg liksom tvinger meg selv og blir sur på meg selv, men det er jo på en måte sånn det er, haha. 

Jeg hadde tross alt ikke blogglyst for typ to timer siden, så jeg tok ikke med kameraet til pappa. Så da blir det litt inspirasjonsbilder som jeg allerede har heartet på weheartit. :)

En av mine bestevenner har bursdag idag og! Gratulerer med dagen, verdens beste Kristin! ♥♥ Make sure to congratulate her! 

bestfriends forever

 Hei!

Nå kom jeg akkurat hjem fra bursdagsferiringen til Simen og Daniel. Veeldig fin kveld med mine beste venner! Jeg har egentlig ikke så mye mer å si enn det, så ja. Vi tok endel bilder som jeg tenkte å vise:)


Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


miriamtorsoe@live.no


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits