påskeferie?

Halloo!

Da var det påskeferie da folkens! Heerlig! Resten av kvelden skal jeg bare slappe av med mamma, også drar jeg til pappa imorgen og blir der til tirsdag. Fra onsdag til søndag er jeg på leir! Gleder meg skikkelig til å bare slappe av hos papaa og ha det gøy på leir!

Det blir utroolig trist å ikke se vennene mine på en uke+, men jeg er ihvertfall med Sara, Helene og Tha Mee på leir :)

Nå blir det ordentlig kos med sjokolade og jordbær her borte, jealous?

 

 

Hva skal du i ferien?


videoblogg - hårvideo

Hei!

Ble ikke akkurat som jeg trodde med innlegg ogsånt, men bedre, tror jeg? :) Jeg lagde ihvertfall en hårvideo der jeg viser hvordan man lager en fiskebenflette (?). Du trenger nødvendigvis ikke å ha den på siden sånn som jeg gjorde det, men jeg synes det er enklere å flette den selv hvis den er på siden. Det er litt vanskelig å sa hva jeg gjør her, takket være mine filme ferdigheter, så for å forstå hva jeg gjør så kan du bare lese forklaringen under her. :)

 

Forklaring:

Del håret ditt i to deler. Når du har de to delene tar du litt hår fra 'bak'  en av delene og legg over den sammen delen du tok hår fra. Så gjør du akkurat det samme med den andre delen. Det kan være litt vanskelig å holde alt håret samtidig, men når du har gjort det et par ganger blir det mye enklere. Så fortsetter du å ta hår fra 'bak' delene og legg over, og sånn fortsetter du annenhver gang.

For å få det litt finere:

Hvis du vil ha fletten litt finere, så tar du litt mer hår fra delene i  starten i fletten. Og jo lenger ned på fletten du kommer tar du mindre hår fra delene. Da blir resultatet litt finere :)

  

Hva synes du om videoen?

antrekk 160313

God morgen alle a-mennesker!

Jeg og Sara stod opp utrolig tidlig idag egentlig. Tror jeg våknet halv åtte også stod vi opp litt etter. Det er veldig uvanlig til å være meg.

Vi har ikke gjort så mye hittil, men det er jo litt deilig det og. :) Senere på formiddagen drar jeg til Oslo og møter min mor, så vet ikke når jeg kommer hjem, men skal prøve å få laget et litt mer interessant innlegg :) Vi tok ihvertfall outfit bilder, og jeg ser greit bollete ut, så nyt synet.

 
tskjorte lacoste bukse bikbokHva synes du om antrekket?

Forslag til mer interessant innlegg? 

tacotuesdaay

God dag!

Ahh, elsker å komme hjem på tirsdager! Vi slutter klokken tolv og vi har fått en liten tradisjon hjemme hos oss der vi spiser taco hver tirsdag. De små gledene i hverdagen ♥

Jeg dro til min kjære Sara med min kjære Kristin etter skolen istedenfor trening, yolo. Nei, æsj #stopyolo, nei det er også æsj.

Ihvertfaaall, nå venter jeg på min kjære mor, og de vakre varene, så vi snakkes :)

 

 

 

JEG HAR EKSTREMT KJEDELIGE INNLEGG I DET SISTE, HVA VIL DERE AT JEG SKAL BLOGGE OM? IKKE VIDEOER, HAR IKKE TID. INNLEGG!and in the emptiness, there's a solution

 

 

 

spotify spillelister

Hei!

Jeg hører på nesten all slags musikk. Elsker det meste, bortsettfra rock og sånt, tro meg, har likt det også. Hadde en liten 'svart' periode i 5.klasse eller noe sånt. Haha, gode minner, duvet. 

Men tenkte å legge ut de spotify spillelistene mine som jeg hører mest på. Har ganske mange forskjellige spillelister etter hva slags sjangre det er, humør og artister osv.. Så kanskje vi hører på litt av det samme? :) Jeg er ihvertfall stor tilhenger av Justin Bieber, Tupac, Nicki Minaj, Macklemore, David Guetta, Snoop Dogg (Lion) og Kanye West. Er så mange, så klarer ikke velge ut bare noen få, men dere skjønner greia :)

 

Najjs, HAHA

Aner egentlig ikke hvorfor jeg har det navnet på spillelisten, men lagde listen for lenge siden. Her legger jeg ihvertfall til sanger jeg hører på at the moment, så det ligger egentlig alt mulig der.  Jeg har ikke slettet noen av sangene jeg har lagt til der, så dere finner nok rimelig gamle sanger der.. De fleste sanger jeg blir glad og gira av ligger her. 

gangstaaah 

Hiphop legender og sanger ligger her. Her legger jeg til hiphop/rapp sanger. Eldgamle og nye, de beste av de beste. 

Justin Bieber <3

Sanger av favoritt gutten! Det er en stund siden jeg har oppdatert spillelisten.. 

macklemoreee

Ahh, ELSKER denne mannen! Feteste musikken! 

sinnataggen

Perfekte sanger til å få ut litt sinne. Ikke så mange der, men gud, de hjelper. 

WORK THAT ASS

Dette er ikke min spilleliste, men bloggeren matholck. Masse bra musikk til å trene til!

god natt skatt

Elsker denne spillelisten. Perfekt når jeg skal sove eller bare er lei meg. 


 

Ogsåå noen sanger jeg hører spesielt mye på nå :))

I could be the one - Avicii ft. Nicky Romero

Girl on fire - Alicia Keys ft. Nicki Minaj

Add rain - Alexis Jordan

Can't hold us - Macklemore

Ligthers up - Snoop Lion, Mavado, Popcaan

The Big bang - Rock mafia ft. Miley Cyrus 

Wirkola 2013 - Starrer

Drinking from the bottle - Calvin Harris ft. Tinie Tempah 

 

 

Hører vi på litt av den samme musikken? :)

inspiration #1

Er det noe jeg elsker så er det å loke på weheartit, tumblr osv.. jeg blir så glad av å se på sommerfarger, sol, mote, søte små dyr, quotes og alt det er å finne! Også er det de litt 'triste' bildene, men de er så fine de og!

Lagde bare en liten kollasj veldig fort :) Jeg har også fått helt hekta på å redigere bilder igjen! Jeg gjorde det hele tiden før, også sluttet jeg litt, aner ikke hvorfor, men jeg har ihvertfall begynt igjen. Hahah

GRATULERER TIL ALLE KVINNER IDAG! 

 

Du kan følge meg på weheartit HER

Hva er din bruker? Kanskje jeg følger deg :)

 


 

 

 

Hva synes du om kollasjen?

Hva heter du på weheartit?


dagens antrekk 080313

Hei!

Jeg drar til min kjære far om litt, så bare slenger inn et kjapt innlegg:) Veldig enkelt antrekk idag, haha, men bedre enn ingenting? Ikke så mye mer å si, så vi snakkes vel :)

 

cardigan ? overdel bikbok bukse cubus? sko converse ring ? armbånd ?

don't leave something good to find something better, once you realize you had the best, the best has found better

Hei!

Veldig morsomt i går kveld! Siden Marie, venninnen til søsteren min Martine dro hjem etterhvert og de hadde sett skrekkfilm ellernoe, så ville Martine være med meg og Martine, bestevenninnen min. :) Det var ihvertfall veldig gøy! :)

Kort innlegg..Vi tok ihvertfall noen bilder istad, so here you goo!

 

Hva synes du om bildene? 

 

fjortis fo'real

Hei!

I går fylte min kjære bestevenn Kristin fjorten år! Gratulerer til henne! Hun kommer alltid til meg klokken syv om morgningen, og jeg hadde tenkt å ordne i stand koselig frokost før hun kom, så jeg måtte stå opp halv syv..det er sikkert mange som står opp da med vanlig vekkeklokke ellerno, men vanlig for meg er at Kristin hopper opp på meg.

Vi startet dagen med gave, browniedeig, brus, og One Direction. Sara kom like etterpå og var med oss. Så det var kjempe koselig! Jeg, Sara og Kristin overnattet hos Kristin i går fra idag, så jeg kom hjem fra henne for litt siden. Etter det har jeg ikke gjort noe spesielt..men Martine kommer til meg om ikke så lenge håper jeg! Hun skal overnatte her idag. Og søsteren min Martine og har også besøk av sin bestevenninne så her blir det party imens mamma er i bursdag! Haha, nei. Vi finner nok på noe koselig! :)

 

litt bilder fra gårsdagens morgenstund

  

Ha en fin lørdag videre!

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


miriamtorsoe@live.no


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits