rot.overalt.

HJELP, i dette sekund så jeg en mygg fly rundt på rommet mitt! Allerede?! Jeg er klar for sommer, men virkelig ikke mygg! Jeg hater mygg og det er så ekkelt å drepe dem:((

Over til noe annet..dette innlegget skulle egentlig starte med "hei", men den opplevelsen var for syk til ikke å bli delt. Haha, nå sitter jeg på et ferdig ryddet rom. Kjeempe deilig! Det har vært så rotete alt for lenge, så nå tok jeg utfordringen med strak arm! Jeg skal prøve å holde det ryddig ihvertfall en liten stund til.. Jeg tok noen før og etter bilder som jeg tenkte å vise dere:) Jeg setter pris på alle forslag til blogginnlegg, så det er bare å rope ut! (kommentere) :)

Og nå begynner hele kroppen min å klø! Myggen har enten angrepet eller så er jeg bare paranoid og klør av tanken på å ha den på rommet. :(

Nå må jeg skynde meg å gjøre ferdig en powerpoint før det blir for sent!

FØR

haahah et lys i sengen

ETTER

stars

Shit, det bildet er gammelt! Men nå er jeg hos pappa og tok ikke med kameraet, så fant bare dette bildet i arkivet. Jeg er så sykt stresset fordi jeg må øve til så mye prøver, presentasjoner og innleveringer. I tillegg til dette skal jeg ha et liv.. Jeg har en hellig regel, og den er at jeg ikke skal drive med skolearbeid i helgen med mindre det er krise. Så bare slapp av Miriam..stresse kan du gjøre til uken:))
Idag er det pizzakveld og pappa er allerede igang med å lage deigen. Wii! 
Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


miriamtorsoe@live.no


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits