dagens antrekk 270213LOOK WHO'S ALIVE!

Jeg!

Haha, ja overlevde bakkene og det ble faktisk gøy når jeg fikk det til! Det er ikke lenge til skolen jeg går på drar til trysil for å stå på ski heller :) Skolen har gjort det hvert år en god stund nå tror jeg. Det er jo en ganske morsom tradisjon :)

Jeg drar til Sara om et kvarter eller noe, for i seks tiden drar jeg, Håkon, Sara, Kristin og Kristian til Strømmen for å handle bursdagsgaver til Kristin. Hun har bursdag på fredag og jeg gleder meg skikkelig! Hun kommer ikke til å feire med det første, for jeg og hun skal feire sammen i april når jeg har bursdag :) Gleder meg veldig til det og!

Jeg vet jeg suuger til denne bloggegreia så jeg blogger bare når jeg har tid og lyst. Som nåå :) Slenger med et antrekk for dagen.

 Hva synes du om antrekket?

slik ble jeg pru i bakken

Hei!

Da er det ikke lenge til vi drar til Gålå. Jeg burde egentlig sjekke at jeg har med meg alt, men dere vet..det er jo meg, jeg sitter heller å blogger for bestemoren min liksom. Tror hun er den eneste som leser bloggen, hahaha!

Menja, siden vi er i gang med litt hyttesnakk og slikt, så kan vi jo slenge inn historien om hvordan jeg lærte å stå på slalom eller hva det nå var :)

Min kjære mor skulle lære meg å kjøre ned bakken, men hvert forsøk endte opp med at jeg trynte i slutten av bakken i starten av en skog. Altså litt i en sånn grøft ellerno. Også skulle vi prøve igjen da, og jeg er klar som bare det ikkesant. Og mamma kjenner alt og alle, så hun kom jo selvfølgelig i snakk med en eller annen bekjent, også hadde de snakket driitlenge, og da gadd jeg ikke mer. Så jeg bare "Hade mammaaaa, nå kjøjer jeg!" BOOOM, så var jeg borte! Kjørte ned dritsmud, men var ganske sikker på at jeg kom til å tryne i grøften igjen, også står det en liten hund AKKURAT der jeg pleide å tryne! Da får jeg jo helt hetta og måå svinge! Og vips, så klarte jeg hele bakken uten å tryne!

Dette var da selvfølgelig når jeg var liten, og det er flere år siden jeg har stått på sånn slalom,twintip,carving (?) greier, så dette blir jo gøy! Får håpe det ikke står noen hunder der nå da, for jeg kommer til å tryne så heftig greit!

Childhood all over again, HAHAHAHA

Ønsk meg lykke til da!

 

Og jo! Kjeempe fin kveld i går, det var så gøy å se masse folk igjen! Jeg ser ut som et slakt akkurat nå. Sminken smurt ut over hele ansiktet, stoor hettegenser og tights. Kristin, hvis du leser dette: det er ikke så lurt å legge igjen den deilige genseren din her altså. Jeg lever praktisk talt i den ♥♥

Dere får ha en fiin vinterferie da! Hvis det ikke kommer noe lyd fra meg ligger jeg mest sannsynlig på et sykehus med brukket ben.. hahaha, dere hører nok ikke fra meg uansett, så da får dere lure på om jeg har brukket benet eller ikke.

 ØNSK MEG LYKKE TIL! MENER DET, TRENGER DET VIRKELIG!

liiten oppdatering

Hei!

Gud jeg er en dårlig blogger! Men noen ganger (alltid) må jeg prioritere andre ting. Jeg er nok ikke den eneste som som overlykkelig for å komme hjem og slappe av en hel uke? Jeg skal tilbringe vinterferien på Gålå og stå på ski og litt sånt :)) Sara blir med, så det blir koselig!

Nå er jeg fikset og klar til whiteparty! Har gledet meg hele uken! Tror det kommer endel som jeg ikke har sett på lengee, så det blir kos! Jeg drar dit med Helene og Martine :) Det begynner ikke før om en liten stund, så imens skal jeg gå en tur med theo og bobbern. Da snakkes vi om hundre år da!

 aner fred og ingen fare, helt til..

Hei!

Litt lenge siden sist, menmen..

I stad gikk jeg og Sara tur med hundene i skogen. Det var så koselig å se dem hoppe rundt og krangle om pinnene, ahaha. Det er ganske greit at Ronja ikke er hannhund, for da hadde det ikke vært like lett og gå tur med alle sammen samtidig med tanke på at Theo og Bobby er gutter. Etter å ha vært der litt gikk vi hjem til meg og lagde varm kaffee og koste oss foran tven, og det gjør vi fortsatt. Vi fikk lyst til å ta litt bilder, men det ble ikke så mange. Når vi var igang med å ta det første bildet sendte Theo en heftig grei promp mens vi ante fred og ingen fare. Bildet skikkelig lættis med alle ansiktsuttrykkene, hahhaha

  

Er det ikke bare herlig når hunder promper? ahaha


Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


miriamtorsoe@live.no


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits