baby

 

aldri for gammel til slikt

Hei:)

Igår hadde jeg såå lyst til å ake etter skolen med vennene mine, men det var ganske mange som ikke kunne, så vi tenkte vi kunne ta det en annen gang. Men utvoer kvelden klødde det altfor mye i tærne mine etter å ake, så jeg ringte Sara og spurte om vi skulle gå ut. Så jeg hentet en stor presenning og tok turen til Sara, der hun hadde laget kakao og kledde på seg uteklær. Deretter gikk vi sammen ned til en bakke og akte.

 Det var såå gøy!! Det ble litt sent, ettersom vi gikk ut klokken ti, men det var verdt det:) Jeg kan tenke meg hvor bra det så ut når jeg gikk og drasset med meg den store presenningen, haha.

Sara så fryktelig smashing ut under gårsdagens outfit!;)))

må si jeg gjorde det samme, haha..

"in riding, we borrow freddom"

Hei!:)

Det quotet hadde Sara som forsidebilde på facebook, og jeg synes det var så fint med tanke på at hun var med hest når hun døde, og nå er hun fri. :) Igår var Sara, mamma, Piita og jeg i begravelsen til Sara. Alle talene var så vakre og rørende, musikken var nydelig og jeg er sikker på at ingen i kirken kunne holde tårene tilbake under seremonien. Kirken kunne romme over 700 mennesker og det var mer enn fult der! Den jenta satte virkelig spor i mange hjerter.

Etter vi hadde vært i kirken for seremonien (som var i Løken) dro vi videre til Bjørkelangen for å begrave henne. Hun ble kjørt med hest og vogn fra skolen til kirken, og bak henne var det et helt tog med mennesker. Jeg og de jeg var med stod ved kirken og ventet på at de skulle kjøre forbi. Det var utroolig kaldt, men det var helt klart verdt det for å si hadet aller siste gang. ♥

Hvis du har hørt latteren hennes en gang, husker du den for alltid. ♥

 kalde harde fakta


Hei!

Nå sitter jeg på rommet mitt og har det skikkelig koselig! Tente lys og fin musikk♥♥jeg hater egentlig å lese blogginnlegg der bloggeren gir inntrykk av at alt er perfekt og de lever det perfekte liv. Og sånn jeg beskrev det hos meg nå virket kanskje litt sånn..? litt falskt på en måte, men altså, det er kalde, harde fakta. Jeg har det skikkelig perfekt nå i nuet, hehe :)

Mitt perfekte lille kosehjørne blir vel invadert av to gærne jenter snart...neida, joda. Sara og Martine kommer hit for jentekveld og overnatting, så det gleder jeg meg veldig til ♥

Jeg skal vel få med disse pikene ut imorgen for å ta litt bilder:) leenge siden sist!17.01.2014

Hei:)

Jeg skulle vel egentlig vært på vei til pappa nå, men hele familien der borte har blitt syke, så jeg og Martine holder oss hjemme hos mamma i helgen. Jeg skal nok bare være hjemme med familien i kveld og spise taco. :) Nå sløver jeg i sofaen med Dexter på tven :))))) verdens mest perfekte mann, uten tvil!

Jeg har såvidt vært på skolen denne uken, så det var fint å møte venner igjen. :) Åh, så kjedelig innlegg! Sletter det antagelivis snart, haha.. jaja, jeg har ikke så mye mer å si.. tenkte å bare gi litt lyd fra meg. Jeg har forresten rotet bort fjernkontrollen til kameraet, og jeg hater å ta bilder uten den, so the hunt is about to begin, slik at det forhåpentligvis blir bedre innlegg med bedre bilder. :) Husker ikke om jeg har postet dette bildet før, haha. Det er tatt for lenge siden, men det er jo bedre enn ingenting.verdens vakreste

Det ble litt vanskelig og trist for meg å være på skolen igår, så etter andre time dro jeg hjem. Det var deilig å få grått ut og bare være hjemme med mamma resten av dagen. Jeg var hjemme idag også for samme grunn, men jeg skal nok på skolen imorgen. Akkurat når jeg begynte å føle meg litt bedre måtte det selvfølgelig skje noe mer. Enda et dødsfall, bare i familien. Mor til Elin (bonusmor) døde idag. Hun var gammel og syk, så jeg vet uten tvil at hun har det bedre nå. :) Det er mye trist som skjer nå, så humøret er selvfølgelig ikke helt på topp.

Hvil i fred. ♥

Slike ting som smilet til denne gutten kan gjøre meg glad nå. Jeg elsker denne hunden mer enn noe annet♥verdens beste venn

he's coming someday to carry us away to a better place

Idag tidlig rundt elleve-tolv våknet jeg av telefonen min som ringte. Sara lurte på om jeg ville være med å stå på snowboard, så jeg gikk til mamma i stuen og skulle spørre om jeg kunne være med. Der satt mamma og gråt. Jeg spurte hva som hadde skjedd og hun sa at to jenter hadde dødd borte ved Bjørkelangen. Hun sa at jeg hadde vært på leir med en av jentene noen ganger, men jeg skjønte ikke hvem hun snakket om. Jeg har tross alt møtt mange jenter på leir. Men etter kort stund skjønte jeg hvem dette dreiet seg om. Kjære glade, sprudlende Sara og Tiril døde i natt og i dag tidlig. Jeg kjente ikke Tiril, men jeg Sara kjente jeg. På nesten alle leirer jeg har vært på har hun vært der. Hun var alltid den gladeste av alle og den som smilte mest. Vi har delt måltider, kortspillrunder, soverom og fine dager sammen. :) Vi holdt aldri kontakten utenfor leir, men vi møttes jevnlig når begge var der.

Dette er så forferdelig trist. Jeg vet at Sara verdsatte Gud høyt og han henne, så både hun og Tiril er på et fint sted nå. La oss alle be for de fine jentene og de som stod dem nær. Jeg er sikker på at jentene var på sitt lykkeligste før det gikk galt. De var med en hest, som jeg vet betydde mye for dem, og viktigst av alt, hverandre.

Man heles med tiden, og må gå videre i sitt eget tempo. Men vi kommer aldri til å glemme dem.

Jeg dro i bakken med Sara, og det gikk ikke helt bra det heller. Enten så er ikke snowboard helt min greie, eller så var ikke tankene på riktig sted. Jeg tror begge deler.

Hvil i fred, Sara og Tiril.super feiring!

Hei!

Igår var jeg i bursdag til min kjære Martine, og hele vennegjengen var samlet, så da ble alt mye bedre og morsommere! Uten tvil verdens beste gjeng! Vi danset i fem timer i strekk, så jeg kjenner det rimelig godt i kroppen nå.. det var uansett verdt det, haha.

Sara har sovet over her i  to dager nå, også dro vi til sverige idag med mamma, martine og jarle. Jeg fikk kjøpt meg ny skijakke, så da er jeg klar for bakken! Det ble en del godteri, capri sonne og slikt også med hjem, så det resulterte i en veldig obligatorisk harrytur.

Vi tok endel bilder i bursdagen, men alle ble skurrete, så jeg har egentlig ikke så mye å vise, haha.. jaja

fjortisene selv ja

husk å gratulere verdens beste imorgen!2014

Hei!

Jeg hadde egentlig ikke store planer for nyttårsaften, men så inviterte Martine alle jentene til henne for å feire sammen, så da ble det planer på meg likevel!:) Jeg var med Sara, Kristin, Martine og Marie og det var som alltid suuper koselig og gøy! Rikke skulle egentlig vært med, men hun kunne dessverre ikke.. så kvelden ble ikke helt det samme uten henne.;(

2013 har vært et kjempe fint år, men nå skal jeg ikke snakke for mye piss. For å være helt ærlig så har jeg ikke gjort noe veldig spesielt dette året, har holdt meg til de samme vennene, samme rutinene. Haha, vet ikke helt hva jeg skal si..det har vært et fint år, men det har ikke skjedd så mye. Jeg ser frem til 2014:)

Vi tok endel bilder, så tenkte å poste noen:)

Hvordan feiret du idag?:) 

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


miriamtorsoe@live.no


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits