antrekk - 170113

olajakke h&m (kristin sin) overdel h&m? bukse cubus

 

Dårlig kvalitet, ja..

Hei!
Tror ikke jeg har vist noen antrekk på denne bloggen, så det var kanskje på tide :) Kom hjem fra Sara for litt siden. Var der med Kristin, Bjørn Olav og Simen :) Nåå koser jeg meg bare med kjeks, tv og pc ♥ truee lovee ♥ er også ferdig med alle leksene så nå kan jeg bare slappe aaav!

 

Er du ferdig med leksene dine? 

addicted


 

I romjulen så var jeg bokstavelig talt avhenging av melkesjokolade! Spiste det hver dag! Det var helt ekstremt! Hahha, og nå faller jeg tilbake til min kjære velsmakende.. må seriøst slutte! Men måtte nesten unne meg denne sjokoladen idag :) Selvom jeg egentlig ikke fortjener den..

Noe annet jeg også har vært helt avhenging av i det siste er Mega Run! Går aldri lei! Det er så mye bra med det spillet!

Så ja.. dere ser nok hva jeg skal resten av kvelden. Woobwoob


Er du glad i sjokolade?

Har du spilt mega run før?

i haast

Hei!

Advarsel: kjedelig innlegg!

Hahaha, jeg er så teiit

Jeg må bare skyndte meg skikkelig nå, fordi jeg skal i minnestund om en halvtime. Også må jeg finne noen andre klær og piffe opp sminken litt før vi drar. Jeg har nemlig vært hos Sara helt til nuu. Beklager for så kjedelige og dårlige innlegg, men skal prøve å få til noe bedre til helgen. Kanskjee før! :))

 

Må bare vise dere denne sangen! Har hatt heelt dilla i det siste og jeg går aldri lei! Hahha
 

Har du hørt sangen før? 

Hva synes du om den? 

spreka

Hei!

Kjaapt innlegg før one tree hill begynner! Istad var jeg på spenst for første gang og det var ikke så værst, så tror kanskje jeg begynner der i tillegg til turn :) Jeg kom hjem for litt siden og nå koser jeg meg med smoothie! Lovelove

I går lagde jeg en sminkelook til dere med lilla og litt mørke farger, men når jeg ser på bildene nå, så ligner looken utrolig mye på den jeg lagde for noen dager siden.. lilla fargen synes nesten ikke på bildene, så lookene ser helt like ut.. tror ikke det er vits i å legge ut bilder da.. skal prøve å lage en litt lysere om ikke alt for lenge :)

Nå må jeg bare nyte det at jeg ikke skal gjøre noe, for i fire tiden kommer Marie og skal hjelpe meg med mattee. God, I'm lovin' it..

Trenger forresten noen forslag til hva jeg kan blogge om, så bare kjør på!

 

 

 

Forslag til hva jeg kan blogge om?


white lips, pale faceLurer på hvor mange ganger jeg har brukt den setningen i det siste..? Som dere kan se, så passer vel overskriften ganske bra til bildet. White lips, pale face.. føler meg såå mye mer ukomfortabel hvis sminken og antrekket er helt ræva. Og det var begge deler i dag.. tørre lepper, blekt ansikt, mislykket sminke, stygge klær..faktisk ikke badhairday idag!

I dag må jeg gjøre to lekser eller noe sånt, noe som er mye til å være meg og gjøre på en dag. Denne gangen skal jeg ikke finne unnskyldninger til å ikke gjøre de. I'm gonna be a good girl this time! Ellers så skal jeg ikke annet enn å mest sannsynlig gå tur med hundene og kanskje hvis jeg får lyst, prøve å lage en annen sminkelook! Virket som om dere likte den jeg lagde i går, så det ble jeg glad for! Øyenskygge er ikke akkurat min sterke side, men skal vel se om jeg får til noe!

sminkelook - dark wings

Hei!

Unnkskyld for at jeg ikke fikk blogget i går, men vi hadde besøk av familien hele dagen, også dro jeg hjem til mamma litt sent, så det hadde ikke vært vits i å blogge uansett. Men som jeg sa, så fikk jeg laget en sminkelook til dere med det nye mini-palettet. Det er fra Too Faced og er så bra!  Ble forelsket med en gang ♥♥ tusen takk til min kjære bonusmor, Elin! Brukte også en rød leppestift, men den synes ikke på bildene.

Så hvis dere er interessert i at jeg lager en sminkevideo med denne looken så er det bare å si ifra i kommentarfeltet! :)

 
 

Hva synes dere om sminkelooken?

Vil dere at jeg skal lage sminkevideo?

hektisk

Hei!

Jeg skulle akkurat til å blogge i går før jeg dro i bursdag til Martine, men rakk det akkurat ikke og jeg kom hjem såpass sent at det ikke ble noe av.. jeg måtte også dra til pappa tidlig i dag og har vært med familien hele dagen, så det har heller ikke blitt noen innlegg før nå. Skal prøve å slutte med sånne kjedelige innlegg som dette og heller ha litt mer innholdsrike som kanskje er litt interessante :) Når jeg kommer hjem til mor imorgen skal jeg prøve det nye sminkepalettet jeg fikk av Elin i dag og se om det blir en sminkelook jeg kan legge ut på bloggen hvis dere liker den :)

Jeg hadde heller ikke med kameraet til pappa denne helgen, så det blir ikke noen nye bilder.. woho, skikkelig toppblogger jeg as

 


 

 

 

 

a boy tell you he loves you, a man will show it

Hei!

Håper dere likte videoen! :) Kommer nok fler om ikke så altfor lenge, så bare å komme med forslag anytime hvis det er noe dere vil se! Mange fine forslag sist jeg spurte, så har jo endel å gå på der også. Idag dro jeg rett hjem og slappet litt av. Har fått gjort litt lekser også (wow). Det skjer nok ikke noe annet idag enn at jeg skal tilbringe tid med pcen. True love..

 


skrææver

 

Hva har du gjort i dag? :)

videoblogg; hårvideo

Heeya!

Tok meg endelig tid til å lage en video, så her kommer den! Videokameraet til Kristin var ikke ladet og vi fant ikke laderen, så jeg fikk faktisk kameraet to ma sista til å funke! Men det ville bare filme noen klipp om gangen, og til slutt klarte jeg å gjøre alt i ett klipp. Så dere ser sikkert at jeg gjør det litt raskt, noe som gjør det vanskelig å se hva jeg gjør..

Men denne fletten er veldig enkel! Er ikke helt sikker på hva den heter, men sikkert noen av dere som vet det?:) Nå, et fantastisk forsøk på å forklare hvordan jeg fletter ved å skrive;

Tror de fleste av dere kan flette vanlig? Tar det som et ja. Du tar bare litt hår ved hårskillet ditt og deler det i tre deler. Du fletter først en gang vanlig, og etter den ène gangen tar du med litt hår fra sidene. Det skaper på en måte et feste til hodet ditt. Såå enkelt! Så kan du jo se på videoen også, og se om du klarer å forstå det ut fra forklaringen min og videoen! :) hoho, lykke til!

 

 

 

 

 

Hva synes du om videoen?

Skjønte du det?

Vet du hvordan du lager den fra før av?

stay tuned

Hei!

Egentlig hadde jeg satt et innlegg på sånn tidsinstilling, men det ble ikke postet, så nå sitter det en stk pissed jente her borte.. det var liksom ikke vanlig innlegg og jeg brukte faktisk litt tid på det! Wow, det er så ikke meg, men jeg gjorde det, også kommer det ikke.. typisk.. jeg, Sara og Kristin spilte inn hårvideoen istad og den er ferdig redigert, så den kommer imorgen!

Jeg har vært med Sara og Kristin i hele dag og det var kjempe koselig som alltid! Jeg ler ekstremt mye nå i det siste, liksom sånn latter fra hjertet! Hahaha, bare bra å føle litt ekstra glede, eller hva? Jeg må gjøre litt lekser nå, såja..blæ

Ooog jeg tror kaanskje jeg kan tilpasse hverdagen min til å få blogget en gang om dagen fast. Jeg må først se hvordan det går resten av uken, så denne uken er liksom litt sånn prøvekanin ting :))

 

 

 

Gleder du deg til videoen kommer? (he he hee)

ny header

Hei!

Som kanskje nokon av dere har sett, så har jeg fått ny header! Er såå fornøyd! Silje har laget den og hun er super flink! Hun blogger selv på bloggen sooml.blogg.no og er en kjempe flink blogger selv også! Verdt å gå innom!

Jeg kom hjem for ca en time siden, fordi jeg fikk ekstremt vondt i magen i dag, så mamma kjørte meg hjem. Nå står jeg da på kjøkkenet og venter på at grøten skal bli ferdig.. dagen ble ikke akkurat som planlagt..jeg som skulle være drit flink å gjøre masse lekser idag, men jeg fikk ikke tatt med meg bøker hjem engang.. Dagen var perfeekt helt til jeg fikk vondt i magen.. jeg som hadde gledet meg til å være med håkon og de.. fish.

  

Hva synes du om headeren?

Hva synes du om bloggen din Silje? 

060113

Heiia!

Må bare si takk for alle forslag til videoblogg! Tror jeg det blir en hårvideo! Men det dumme er at jeg ikke får spilt den inn idag..skal bruke videokameraet til Kristin, men hun får ikke kommet hit idag, og jeg har vært hos Sara helt siden i går, så videoen kommer nok til uken!

Jeg var jo på kino igår og så "historien om Pi", og den var kjempe bra! Noen sterke scener iblant, ihvertfall for meg som hater å se dyr bli drept, så det var ikke så begeistrende..menja, utenom det var den utroolig bra! Anbefaler å se den!

  

Har du sett "historien om Pi"? 

black n whiteHeia!

Som jeg sa i et tidligere innlegg så tok jeg noen bilder igår, så tenkte å vise noen av dem. Kan hende noen har sett dem på facebook allerede, men for dere som ikke har sett dem, så kommer de nuu!

Sara og Kristin er her nå, så vi skal ut og ta flere bildeer :) senere idag skal jeg på kino i lillestrøm og se Historien om PI, tror jeg den heter. Ååh, er det noe jeg virkelig elsker er det å ta bilder! Ihvertfall hvis jeg blir fornøyd med de!

 


 

Hva synes du om bildene?

Er du glad i å ta bilder?

videoblogg?

Heei!

Noen som lurte på om jeg kunne ha videblogg, men aner ikke hva dere vil se, så kom med forslag om hva slags videoblogg du vil at jeg skal lage! Videobloggen kommer mest sannsynlig iløpet av helgen da. Det utrolig dumme er at kameraet vil ikke filme lenger, så vet ikke helt hvordan jeg skal få filmet..hahaha, gjennomtenkt, Miriam. Kjempe bra! Skal prøve å finne en løsning på det, så i mellomtiden kan dere komme med forslag om hva du vil se!

 

 


Forslag til videoblogg? :)

keep it serious

Hei!

Jeg kom hjem litt tidligere fra skolen idag siden jeg var i begravelse klokken ett. Etter at jeg kom jeg har jeg ikke gjort annet enn å gå tur med hundene og tatt litt bilder. Aaalle bildene ble stygge og dårlige, men legger dem nok ut likevel, hahha. Jeg har så ekstremt interessant liv! Gjør ikke en driitt bortsettfra skole og venner. Jeg blogger jo ikke fast, og grunnen til det er vel at det ikke skjer noe som helst interessant i livet mitt.. hurra! Jeg må seriøst finne noe å gjøre. Nå sitter jeg vel antageligvis å skriver masse piss som ingen kommer til å lese..såja..forslag til hva jeg kan gjøre? hahaha

 

ser sykt sur ut, hahaha

 Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


miriamtorsoe@live.no


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits