bilder fra de siste dagene

lille julaften 

julaften

1. juledag

julekos

Hei!

Nå sitter jeg i stuen med Martine og ser på julefilm imens vi koser oss med frokost ♥

Igår var vi på julegaveshopping med mamma og handlet inn det siste. Jeg begynte å få litt dårlig tid på gavefronten, så det var på tide:) Jeg fikk i tillegg kjøpt meg sko til juleballet, ny bukse og en tskjorte. Jeg har kjole fra før av, så da er antrekket ferdig, woho! Gleder meg skikkelig!:)

Senere idag skal jeg i bursdag til Martine, og etter det drar jeg til Helene for å overnatte. Begge deler blir nok superkos:)lakkelakke

skrevet igår

Hei dere!

Jeg har ikke hatt mulighet til å blogge den siste uken pga mye greier på skolen. Som sagt, de EB greiene og igår hadde vi prøve og idag matte heldags. Kjeempe deilig å få det unna, men følte ikke at det gikk så bra på heldagsen.. men det var endel andre som slet slik som meg, så jeg er ihvertfall ikke alene, haaha! Imorgen (torsdag) har vi sånn messe i sammenheng med EB, der vi skal selge produktene våre til foresatte og slikt, og i tillegg blir det dommere som skal velge en vinner av hele EB prosjektet. Det er meldt storm imorgen i Oslo, og da kommer stormen hit og, så vi får se hvordan det går med hele dagen, ettersom det blir litt annerledes vær enn planlagt. Kanskje de avlyser? kanskje ikke? aner ikke.. vi får se :) 

Jeg skal prøve å blogge mer når disse stressende ukene er over! 

Nå sitter jeg ihvertfall mamma og jeg å koser oss med julemusikk, gaveinnpakking og neglelakk! 

Er julestemningen din på plass?:)jukser litt

Hei dere!

 I år skulle jeg prøve å ikke gjøre noe "julete" før desemer, fordi i fjor kom snøen ganske tidlig og da kjørte jeg og kristin igang med julemusikk hver dag før desember, og da endte det opp med at jeg ikke hadde noe julestemning i hele desember. Gaanske trist, så i år skulle jeg prøve å holde meg, men jeg jukser litt og kjører på med litt julekos dagen før desember. Jeg gleder meg veldig til imorgen! Jeg elsker jul!! Det er så koselig å sitte inne med pysj og kakao imens det snør ute.

Nå sitter jeg og koser meg med under the mistletoe albumet til justin og lys overalt i huset.

Jeg håper viirkelig det kommer litt ordentlig med snø i desember! Ikke sånn slurpete og ekkel snø, men den fiine og hvite! Hver gang jeg snakker om hvor mye jeg elsker snø og slikt er det alltid noen som sier mot, haha. Jeg får glede meg med det alene, jeg da..;)

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


miriamtorsoe@live.no


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits