lately

 
De fleste bildene er tatt i Frankrike, men ellers litt annet som hjemmekos, snoop konsert, Monaco og skolestart. :)

klarer ikke holde meg unna

 

Om kun et døgn er jeg på vei tilbake til de flotte menneskene på bildet under, og jeg gleder meg skikkelig! Det er bare 13 dager siden jeg var der sist, men jeg savnet dem så fælt og det er ikke noe spesielt å gjøre hjemme, så da sendte jeg like så godt en melding til mimmi og spurte om jeg komme komme. Så klokken to på natten snakket vi på telefonen samtidig som vi tittet på billetter. 

Jeg føler meg heldig som har så flotte besteforeldre som de! 
lieu; france

  

Jeg er nå hos besteforeldrene mine i Frankrike, og her skal jeg være de neste syv dagene. Mitt opphold her har hittil vært to fine dager :) I går var vi i min favoritt by av alle, nemlig Cannes. Jeg har mange barndomsminner derfa som gjør det ekstra fint å være der. Vi var der litt på kvelden for å se på fyrverkeri og etter det så jeg på noen street dansere som jeg filmet en del av. Håper de er der imorgen når vi skal til Cannes igjen :)

Her er noen av klippene jeg tok av dem, og videoen under er en film jeg lagde i fjor når jeg var her. 

 

happy bday

 
poteavtrykk

Jeg har lenge tenkt på å ta avtrykk av poten til Theo, for å senere ta tatovering av den. Og jeg hadde ikke noe spesielt å gjøre idag, så da gjorde vi det. Han var litt skeptisk i starten og jo lenger og lenger inn i prosessen vi kom, hatet han det mer og mer, haha. Men vi fikk noen fine avtrykk, og jeg gleder meg skikkelig til jeg får den tatovert! 

Noen av bildene ble feil vei, og jeg klarte ikke gjøre noe med det.. så det ble litt rart. Og ansiktet mitt på siste bilde! Haha.. Men dere ser vel på et av bildene jeg tok av Bobby, at Theo hadde vandret litt rundt med malte poter... Jeg ble ihvertfall ganske fornøyd med resultatet, til tross for Theo sin motvilje, haha.

140614

 

godsaker på en mindre hyggelig dag

Dagen idag har gått til pugging med min kjære bestevenner. Vi dro på butikken etter skolen og kjøpte sjokolade, jordbær osv som vi kunne kose oss med under puggingen. Det ble til at vi så på tv en liten stund før vi ble distrahert av pcen, og deretter fant vår plass ved puggebenken. Nå har to tredjedeler av mine bestevenner dratt, og han chiller bare nå, så jeg utnyttet det med å blogge liitt. Jeg må nok pugge litt til, så jeg skal ikke bli for komfortabel i sofaen heller.. dere må heller ikke misforstå overskriften. Det er en mindre hyggelig dag pga vi må øve til naturfag, men med gode venner gå det vel seg til! 

bangerz 280514

 

Hei!

På onsdag dro jeg og Martine fra skolen klokken tolv for å skaffe oss noen gode plasser i køen til Miley Cyrus konserten. Det ble mye venting, men tiden gikk fort med god mat og nye venner! Til tross for alle timene med venting i køer, synes jeg egentlig det er litt koselig. Det var deilig og varmt med litt vind, som gjorde det perfekt! Jeg må være ærlig og si det ble litt for varmt noen ganger, men det gikk fint. Konserten ble utsatt en time eller noe sånt, men det må man egentlig bare regne med når man skal på konsert. 

Vi fikk forholdsvis veldig bra plasser helt fremst på ståplass, så vi fikk ganske god utsikt og mye bedre luft enn det mange andre hadde! Konserten var helt syk! Beste jeg har vært på hittil! Det skal godt gjøres å toppe det her altså, så vi får se hva Snoop har å by på i sommer! Det blir nok drit bra det og! Gleder meg masse allerede! :)

Jeg lagde en video med alle klippene jeg filmet fra konserten, slik at jeg kunne slette de fra mobilen. Så videoen er ikke noe fancy greier, men ta gjerne en liten skikk hvis du vil :) 

konfirmasjonen min

 Hei!

Jeg, som mange andre hadde konfirmasjon forrige søndag. Det ble en veldig vellykket dag som jeg kommer til å ta med meg videre :) jeg er super fornøyd med alle gaver og takknemlig for alle som kom! Dagen kunne ikke blitt bedre, så tusen takk! Bildene over er fra konfen og de er lastet opp i litt forskjellig rekkefølge, så det er litt rotete, haha. Og mange av bildene er tatt med forskjellige kameraer og, så det er litt forskjellig kvalitet og bildelys på de osv.. Men kanskje dere får et lite innblikk i hvordan det var gjennom bildene? :)

På søndag som kommer skal jeg i tre konfirmasjoner på én dag! Så det blir spennende å se hvordan det går, haha.. Jeg gleder meg veldig ihvertfall! 

 

min persoonlige almanakk

 

 

Hei!

Lenge siden sist, haha.. Jeg liker egentlig veldig godt å blogge, men jeg er såpass lat at jeg ikke gidder å stille meg opp foran kamera..derfor har det vært et lite fravær. Men jeg tenkte å komme innom og fortelle om min personlige almanakk, slik som alle andre bloggere gjør. Men de er jo kjempe fine, så hva er det ikke å prate om? Jeg bestilte min for å prøve å få litt orden på hverdagen min, ettersom jeg ikke gjør noe med livet mitt med mindre jeg har noe spesielt planlagt for dagen. Så ja, vi får se hvordan dette går! Jeg har allerede skrevet opp to ting, woho. Til paps og min egen konfirmasjon på søndag! 

Jeg lagde en kollasj  med noen av mine favoritt bilder som kanskje viser litt hva jeg interesserer meg for, bla serier, artister, vær haha osv.. Dere skjønner :) Jeg bestilte min i strl medium og jeg trodde helt ærlig den skulle være en smule større, men det gjør ikke så mye. Jeg kan heller bestille større neste gang! Så vi får se hvordan mitt lille rutine/planlegger prosjekt går videre..:)

Og jo! Jeg følte meg fryktelig flink når jeg ble ferdig på skolen idag, fordi vi hadde matte heldags som er mitt største mareritt. Men jeg har øvd hele uken med hjelp av snille Marie. <3 Det er litt kjipt og pinlig hvis jeg får dårligere karakter enn hva jeg hadde håpet på, og i tillegg til at jeg nettopp skrev om det på en offentlig side. . jaja

 

bursdagsfeiring

 

Hei!:)

Da var bursdagsfeiringen min overstått. Jeg feiret med mine nærmeste og beste venner hjemme hos meg med grilling og fest. Jeg ble i hvert fall veldig fornøyd med feiringen og håper de andre også ble det! :) Det ble en del rydding på meg i dag for å si det sånn, men jeg ble overaskende fort ferdig! Mamma sa hun skulle være hjemme fire, så jeg tenkte jeg hadde god tid og satte på film og spiste masse godteri, men så var det plutselig bare 1 1/2 time til hun skulle være hjemme, så da spratt jeg fort ut av sofaen. (etter filmen var ferdig selvfølgelig) Men som sagt, ryddingen gikk ganske fort så nå sitter jeg med gossip girl og koser meg. Jeg ble nettopp ferdig med weeds nå </3, så jeg vurderer å se gg igjen. Det er ikke bra hvor mye jeg kan se på serier (og hvor mange jeg har sett), så jeg burde egentlig ikke begynne på gossip girl igjen, haha.. jeg venter som en gal på resten av pretty little liars og, så vi får se hvordan dette går.. men til tross for mye jeg er glad i serier klarer jeg å ha et liv ved siden av! litt i hvert fall..

Jeg og bogis (martine) var forresten på motorsykkeltreff hos Pilgrims, og det kom sykt mange sykler og folk. Det er ikke akkurat hva jeg interesserer meg for, men noe av det var faktisk litt gøy.. men jeg kommer nok til å holde meg til mine egne hobbyer og interesser for å si det sånn.. Jeg tok også noen bilder der, så jeg tenkte jeg kunne legge ut noen senere i dag? :) 

birthdaypics

  

Hei!

Jeg har helt glemt å poste disse bildene fra bursdagen min, så jeg tenkte at jeg like så godt kunne gjøre det nå. Disse ble tatt før alle gjestene hadde kommet, og jeg glemte helt å ta bilder under selskapet, såå derfor ble det bare disse få bildene. Jeg feiret bare med søsknene mine, foreldre og svigersøsken, men vi er egentlig ganske mange, og i en leilighet til tre blir det da litt trangt og godt :) Men det er jo bare koselig! Hvis jeg husker rett feiret vi et eller annet med bare en liten del av familien, og da var vi rundt 12 mennesker og 7 hunder i samme lille leilighet, haha. Det er ganske bra jobbet, må jeg si!

 

utenfor min komfortsone

 Hei!

I går skulle jeg i bursdagen til Chris, men Kristin og jeg hadde et felles problem. Vi hadde ikke noe å ha på oss.. det er vel egentlig det jeg sier hver gang det blir fest, men da hadde jeg faktisk ikke noe.. så vi dro en kjapp tur innom Lillestrøm og kjøpte litt greier. Jeg burde så absolutt ikke tatt med mer penger enn det jeg trengte, for de gikk rett ned i sluket.. upsi, haha. Jeg fikk i hvert fall kjøpt meg litt forskjellig, blant annet den overdelen på bildene over. Når jeg så på den var jeg litt usikker på om jeg ville ha den, for jeg pleier egentlig ikke bruke så voldsomme mønster, haha. Men det viser seg at jeg elsker den! Jeg vendte meg fort til den og nå vil jeg bare bruke den hele tiden, haha.

Jeg tror egentlig ingen bryr seg om hva jeg kjøpte i går, så da gidder jeg ikke vise, haha. Men rop hvis du vil se, for da viser jeg :)

I dag har jeg bare slappet av hjemme, og det har vært deiilig! Har fått sett masse weeds, hjulpet mamma med å sette opp paviljongen, lekt med guttene mine, solt meg osvosv.. det er vel sånn jeg liker det best, tror jeg. Jeg liker veldig godt å være sosial med folk, men ikke for mye heller, haha.

Nå gleder jeg meg veldig til middag, fordi mamma driver å lager hjemmelaget pizza:)))) så vi får se hvor mye blogging det blir på meg fremover..hverdagen tar over.

 

birthdaygirl
påskeaften


Hei!

Jeg tror de fleste bloggere bruker samme overskrift som meg i dag, haha. Jeg er utrolig lite kreativ, så jeg har alltid veldig kjedelige og lite originale overskrifter.. Idag har jeg tatt endel bilder rundt i hjemmet, fordi jeg føler meg veldig lite fotogen idag. Dagen idag skal tilbringes hos Papi og Yen for å feire bursdagen til Yen med masse thaimat og diverse. Så det gleder jeg meg veldig til! Thaimat er jo noe av det beste jeg vet om! Det er ikke sånn at jeg liker å spise friterte gresshopper og maur, men heller vårruller, kyllinggryter osv.. :)

Som dere ser på det ene bildet over står det Søndag, Miriam <3 og det er fordi jeg har bursdag imorgen! Så imorgen kommer alle søsknene mine, alle foreldre og svigersøsken. Thats how I like it! Jeg vet egentlig om de fleste gavene jeg får, og den beste gaven er selvfølgelig Snoop Lion konsert! Gleder meg helt syykt! Det blir en opplevelse for livet. 

Igår tok pappa, Martine og jeg en liten spontan kjøretur, og da tok noen få bilder, vel og merke ganske stygge, haha. Men det kan hende jeg poster dem bare for morro skyld i et annet innlegg. :)

i påskenuet

Hei!

Bildene over beskriver vel fint hvordan jeg har det akkurat nå. Jeg har nettopp laget meg en fantastisk god kaffe latte, som pappa lærte meg å lage for noen uker siden. Det er egentlig kjempe gøy og det blir enda morsommere når kaffemaskinen ser litt komplisert ut, haha! 

Idag står biff og fløtegratinerte poteter på menyen ♥♥ gleder meg veeldig. Jeg har egentlig ikke så mye mer å si, så dere får ha en superfin påske alle sammen! :)

 

kragerø

 


Hei!

Jeg trodde helt ærlig vi skulle ta flere bilder iløpet av disse fire dagene, men det er ihvertfall noen, haha. Jeg er nå hjemme hos pappa med vanlig do og god seng. Det var det eneste jeg savnet når jeg var der borte, haha. Vi bestemte oss for å ikke sove i hovedhytten, men heller i en liten ekstrahytte og der var det ikke så god sengplass. Vi lå trangt og godt, og så smart som jeg er meldte jeg meg frivillig til å sove i midten. Men det jeg ikke visste var at disse to madrassene vi sov på skle fra hverandre. Så jeg endte opp med å sove på en blanding av litt plank, litt madrass, og litt Martine.. jaja. *vondt i ryggen* I desperat handling prøvde jeg å lage en seng av puten min. 

Vi koste oss i hvert fall kjempe masse med sol, båtturer, godteri, mat, latter, kortspil etc etc.. de jentene er virkelig de beste! 

 

all setHei!

Dagen i dag startet brått da Sara ringte meg klokken ti  for å si at vi måtte i kirken om 15 minutter. Der lå Martine og jeg halvdøde, og måtte stelle oss i rekordfart. Vi kom oss i kirken og etter det dro jeg hjem og slappet av med weeds. Påskeferie ♥♥ Jeg har egentlig bare slappet av i dag, og nå er jeg på kjøkkenet med Martine hvor jeg prøver å lære henne hvordan man lager scones. Jenta påstår hun gremmes av melet.. Jeg må egentlig pakke ferdig til Kragerø nå, og som dere ser på bildene over er jeg allerede i gang med håndbagasje i den fantastisk fine vesken jeg fikk av mamma.Men jeg tar med kameraet så da blir det masse bilder, eventuelt video! :)

l-thing

Hei!

Endelig påskeferie! Den siste uken har jeg ikke hatt tid til noe annet enn skole og søvn, så det har blitt lite av ting jeg ellers ville ha gjort.. Det var i hvert fall ubeskrivelig deilig å være ferdig med siste innspurt, så ferien tar jeg velfortjent! Senere i dag skal jeg til bogis og overnatte, som jeg gleder meg veldig til! Det er så lenge siden bare vi to har funnet på noe.

På mandag drar jeg til hytten til Kristin i Kragerø med henne, Sara og bogis, så det blir ordentlig jentetur! Jeg gleder meg såå mye! :) Der blir vi til torsdag, også blir det vel bare å slappe av i ferien. Jeg har også bursdag snart, så det er mye å se frem til denne ferien. :)

Ellers har mamma kjøpt en lue til meg som jeg eelsker! Hun har kjøpt den av en venninne av henne som lager luer av stoff hun har fra før av. Resultatene er kjempe fine, så dere burde virkelig sjekke det ut! Det er bare å søke "L-Thing" på facebook, så kommer det opp en flott dame kalt Lindis som det bare er å kontakte!

look at thiis

Hei!

Jeg har egentlig ikke noe spesielt å si, men jeg følte for å blogge nå. Så jeg kan vel bare gi dere en liten oppsummering av dagen min. Etter skolen dro jeg rett hjem og spiste med kuwtk, og sovnet relativt fort etter det. Men jeg kunne ikke sove så lenge siden jeg skulle trene med Kristin og Marie. Vi dro ihvertfall og trente styrke med ball. Når jeg hadde pt-time lærte jeg noen øvelser med ball og syntes egentlig at det var litt gøy, så det var jo bare på tide at jeg tok turen innom en av disse timene. :) Det var veldig gøy, men også slitsomt, haha. Rett etter trening tok jeg sol før jeg dro videre til Sara. Hun har vært syk de siste dagene så det var koselig å se henne igjen, og gud så gøy vi hadde det! Jeg ble der litt lenger enn planlagt, så det var på tide å dra hjem klokken ni. Med en gang jeg kom hjem gikk jeg tur med Theo og Bobby og etter det satte på en film med Dwayne Johnson♥♥ Mamma kom nettopp hjem og ville se på vanlig tv, så jeg får vel se resten av filmen på rommet, jaaja. Noen ganger lurer jeg på hva dere faktisk liker å lese? er det gøy å høre om dagen min i detaljer? haha!

Jeg lagde en liten collage med noen av favorittbildene mine, og jeg kan vel ikke være den eneste som får sykt sommerfølelse av noen av disse bildene??

pustHei!

Åh, nå sitter jeg i sengen og jobber med masse skolegreier som skal være ferdig denne uken. Jeg, så lost som jeg er, hadde ikke fått med meg hvor mye som faktisk skal være gjort, så nå sitter en litt stresset og fortvilet jente her. Jeg hater stress mer enn noe annet, så jeg gjør egentlig alt for å unngå å stresse, haha. Jeg kan vel si at jeg er en veldig laidback person og jeg trives veldig med det. Jeg leser blogger hver dag der jenter, og gutter for den saks skyld, gjør såå mye i løpet av en dag. Altså skole, familie, flere timer med lekser, trening og faktisk litt tid til å slappe av! Dette er vel kanskje en vanlig hverdag for mange av dere der ute? men herregud, stresser dere ikke? Det hender jeg har sånne dager jeg og, men som sagt, jeg unngår stress så mye som mulig. Så hvis jeg skal beskrive min hverdag med tre ord blir det nok, chille, chille.. og chille.. Neida, ikke så drøyt, men det er ikke langt unna, haha. 

Men jeg tror også det er meant to be at jeg er laidback.. foreksempel: min mor er ganske flink til å komme for sent til ting (sorry mamma, loveyou), og det resulterer gjerne i at jeg er på skolen typ to minutter før skolen starter, gjerne når tiden er slagen og. Men på en eller anne syk måte rekker jeg det alltid. Mamma har tross alt blir mye flinkere til å beregne tid til skolen i det siste, men det var gjerne sånn før, haha. Det hender venninner sitter på med meg til skolen, eller at jeg sitter på med dem, også kommer vi gjerne litt sent ute. Og de kan løpe og stresse for å rekke det, men jeg kan gå rolig og elegant uten å rekke det, haha. Meant to be. 

Nå skal jeg ikke fortelle mer om mitt forhold til stress i detaljer lenger. Vi sluttet klokken tolv idag, så jeg og Kristin dro for å kjøpe smoothie og toast med noen venner etter skolen. Etter kjapp lunsj dro vi en liten tur innom trento for å ta sol. Rett etter det dro vi til Martine og var hos henne til vi måtte på konf. undervisning. Etter det dro jeg bare hjem og slappet litt av med gossip girl og søsteren. Mamma skulle egentlig komme hjem i femtiden, så jeg tenkte å sove til hun kom, og det gjorde jeg. Men hun kom jammen meg ikke før syv, så jeg fikk meg en ordentlig lur, haha. Så sank fortvilelsen dypt inn og jeg begynne og stresse. Til de grader. Siden da har jeg prøvd å skrive noen ord, men jeg klarer ikke sette meg ordentlig inn i stoffet, så det blir litt vanskelig.. Jeg tok en kjapp tacopause med familien, og etter det, rett tilbake til hit jeg sitter nå og endte opp i min lille bloggcrib.. Dette var egentlig ikke planglagt, men jaja shit happens, he he.ut på eventyr

 

 

Hei!

De siste dagene har vært veldig fine, mye på grunn av all solen vi har fått i det siste! Det er så mye koseligere å være ute når det er fint vær, så det har jeg virkelig utnyttet de siste dagene! På tirsdager slutter vi klokken tolv så jeg og Sara var sammen hele dagen og fant på mye morsomt, blant annet joggetur i skogen med alle hundene :)

I går var jeg på Trysil med hele skolen og sto på ski. Jeg var med alle vennene mine bortsettfra de som ikke kunne være med.. vi møtte noen venner fra konf. leir igjen og, så det var også veldig hyggelig å se dem igjen! :)

Jeg har et forferdelig vondt og stort blåmerke på armen etter turen igår, og bak det ligger en laang, kjip og lættis historie. Jeg orker ikke fortelle alt, men kort fortalt: vennene mine og jeg dro på andre siden av fjellet og skulle kjøre der, men vi beregnet ikke rikitg med tid, så vi forsinket bussene, rotet oss bort i fjellet, måtte bære skiutstyret en god stund, vi løp, tryna i bakken (hei hei), fikk sykt kjeft av en usympatisk lærer.. så ja.. det er morsomt å tenke på nå, men akkurat da var jeg så sur, haha! jeg blir fortsatt sur av tanken, men jeg må jo bare se på det hele som drit lættis, haha:) Historien høres kanskje ikke så spesiell ut, men du skulle bare visst! Det ligger såå mye mer i det, haha..:(

nytt design!

Hei!

Nå er jeg suuper glad fordi Silje har hjulpet meg med å sette inn nytt design og fikset noen feil. Så nå har jeg masse blogglyst og har planer om å bli flinkere til å oppdatere oftere! Besøk bloggen til nydelige Silje HER!

Jeg har egentlig aldri hatt noe spesiell rutine i hverdagen min. Før jeg begynte på ungdomskolen var jeg med venner hver eneste dag og det var egentlig det eneste jeg gjorde. Dette forsvant sakte, men sikkert i 8.klasse og nå er jeg såvidt med venner på fritiden. Ganske trist, men samtidig trives jeg i mitt eget selskap. Jeg innser jo at det eneste jeg har gjort det siste året er å være hjemme, høre på musikk, se på serier, skole og jobb. Jeg er selvfølgelig med venner i helgene, men jeg er også hos pappa annenhver helg og det er viktig for meg å prioritere, ettersom jeg ikke får vært med han så ofte. 

Tilbake til poenget..jeg har aldri hatt noen spesielle rutiner i hverdagen min, så derfor er jeg veldig dårlig til å blogge hver dag, fordi det ligger ikke i min ikke-eksisterende rutine, haha. Men nå i det siste har jeg prøvd å lage en rutine i hverdagen. Skole-trening-hjem-mat-lekser-serier. Jeg har også jobb annenhver uke der jeg sitter barnevakt for en gutt som heter Nikolai. Så rutinen min blir også endret de ukene jeg sitter barnevakt for han og da er det lett for at jeg faller ut av alt det planlagte.. 

Jeg er heller ikke en person som liker å gjøre ting hele tiden. Jeg er mer av den personen som liker å slappe av og nyte livet med det som måtte komme opp. :) Så hvis jeg faktisk klarer å følge opp timeplanen min kan det godt hende jeg går lei etterhvert og faller tilbake til min ordinære natur, haha. Vi få se hva som skjer, men jeg skal prøve å få inn blogg som er rutine! 

Jeg er en sånn person som liker forskjellige ting i perioder. Og når jeg liker denne tingen er det det eneste jeg gjør (eller spiser, haha, pålegg f.eks) , men når jeg går lei finner jeg en ny ting.. jeg er litt sånn med bloggen og.

Enda en ting om meg selv. Jeg hater å bli bedt om hva jeg skal gjøre, og når jeg egentlig ikke vil blogge, men 'ber' meg selv om å gjøre det blir jeg sur og ender opp med å være trass og ikke gjør det. Høres facka ut..haha, at jeg liksom tvinger meg selv og blir sur på meg selv, men det er jo på en måte sånn det er, haha. 

Jeg hadde tross alt ikke blogglyst for typ to timer siden, så jeg tok ikke med kameraet til pappa. Så da blir det litt inspirasjonsbilder som jeg allerede har heartet på weheartit. :)

En av mine bestevenner har bursdag idag og! Gratulerer med dagen, verdens beste Kristin! ♥♥ Make sure to congratulate her! 

bestfriends forever

 Hei!

Nå kom jeg akkurat hjem fra bursdagsferiringen til Simen og Daniel. Veeldig fin kveld med mine beste venner! Jeg har egentlig ikke så mye mer å si enn det, så ja. Vi tok endel bilder som jeg tenkte å vise:)


rot.overalt.

HJELP, i dette sekund så jeg en mygg fly rundt på rommet mitt! Allerede?! Jeg er klar for sommer, men virkelig ikke mygg! Jeg hater mygg og det er så ekkelt å drepe dem:((

Over til noe annet..dette innlegget skulle egentlig starte med "hei", men den opplevelsen var for syk til ikke å bli delt. Haha, nå sitter jeg på et ferdig ryddet rom. Kjeempe deilig! Det har vært så rotete alt for lenge, så nå tok jeg utfordringen med strak arm! Jeg skal prøve å holde det ryddig ihvertfall en liten stund til.. Jeg tok noen før og etter bilder som jeg tenkte å vise dere:) Jeg setter pris på alle forslag til blogginnlegg, så det er bare å rope ut! (kommentere) :)

Og nå begynner hele kroppen min å klø! Myggen har enten angrepet eller så er jeg bare paranoid og klør av tanken på å ha den på rommet. :(

Nå må jeg skynde meg å gjøre ferdig en powerpoint før det blir for sent!

FØR

haahah et lys i sengen

ETTER

stars

Shit, det bildet er gammelt! Men nå er jeg hos pappa og tok ikke med kameraet, så fant bare dette bildet i arkivet. Jeg er så sykt stresset fordi jeg må øve til så mye prøver, presentasjoner og innleveringer. I tillegg til dette skal jeg ha et liv.. Jeg har en hellig regel, og den er at jeg ikke skal drive med skolearbeid i helgen med mindre det er krise. Så bare slapp av Miriam..stresse kan du gjøre til uken:))
Idag er det pizzakveld og pappa er allerede igang med å lage deigen. Wii! 

baby

 

aldri for gammel til slikt

Hei:)

Igår hadde jeg såå lyst til å ake etter skolen med vennene mine, men det var ganske mange som ikke kunne, så vi tenkte vi kunne ta det en annen gang. Men utvoer kvelden klødde det altfor mye i tærne mine etter å ake, så jeg ringte Sara og spurte om vi skulle gå ut. Så jeg hentet en stor presenning og tok turen til Sara, der hun hadde laget kakao og kledde på seg uteklær. Deretter gikk vi sammen ned til en bakke og akte.

 Det var såå gøy!! Det ble litt sent, ettersom vi gikk ut klokken ti, men det var verdt det:) Jeg kan tenke meg hvor bra det så ut når jeg gikk og drasset med meg den store presenningen, haha.

Sara så fryktelig smashing ut under gårsdagens outfit!;)))

må si jeg gjorde det samme, haha..

"in riding, we borrow freddom"

Hei!:)

Det quotet hadde Sara som forsidebilde på facebook, og jeg synes det var så fint med tanke på at hun var med hest når hun døde, og nå er hun fri. :) Igår var Sara, mamma, Piita og jeg i begravelsen til Sara. Alle talene var så vakre og rørende, musikken var nydelig og jeg er sikker på at ingen i kirken kunne holde tårene tilbake under seremonien. Kirken kunne romme over 700 mennesker og det var mer enn fult der! Den jenta satte virkelig spor i mange hjerter.

Etter vi hadde vært i kirken for seremonien (som var i Løken) dro vi videre til Bjørkelangen for å begrave henne. Hun ble kjørt med hest og vogn fra skolen til kirken, og bak henne var det et helt tog med mennesker. Jeg og de jeg var med stod ved kirken og ventet på at de skulle kjøre forbi. Det var utroolig kaldt, men det var helt klart verdt det for å si hadet aller siste gang. ♥

Hvis du har hørt latteren hennes en gang, husker du den for alltid. ♥

 kalde harde fakta


Hei!

Nå sitter jeg på rommet mitt og har det skikkelig koselig! Tente lys og fin musikk♥♥jeg hater egentlig å lese blogginnlegg der bloggeren gir inntrykk av at alt er perfekt og de lever det perfekte liv. Og sånn jeg beskrev det hos meg nå virket kanskje litt sånn..? litt falskt på en måte, men altså, det er kalde, harde fakta. Jeg har det skikkelig perfekt nå i nuet, hehe :)

Mitt perfekte lille kosehjørne blir vel invadert av to gærne jenter snart...neida, joda. Sara og Martine kommer hit for jentekveld og overnatting, så det gleder jeg meg veldig til ♥

Jeg skal vel få med disse pikene ut imorgen for å ta litt bilder:) leenge siden sist!Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


miriamtorsoe@live.no


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits