rolig søndagHei!

Jeg kom hjem til mamma for litt siden og sitter som et slakt i sofaen etter å ha spist tidenes kebab. Nå er jeg skikkelig kvalm og har egentlig lyst på masse godt, men jeg tror ikke jeg takler det akkurat nå, haha.. Jeg var bare hos pappa fra lørdag til søndag og har egentlig bare slappet av der. Som tradisjon har vi alltid jordbærsmoothie på lørdager og det er like godt hver gang! Åhh, jeg elsker smoothie. Det var en lang periode der jeg drakk det hver eneste dag! Men så kom vinteren og det føltes litt rart med den sommerfølelsen når det var vinter, så da ble det bare på lørdager gitt.. Bildene ble tatt for en stund siden, but that's pretty much how my shit looks like:)

Jeg har ikke Nikolai denne uken, så jeg ser frem til å trene en del og gjøre skolearbeid. (hvilket jeg ikke ser veldig mye frem til..)

this is halloween

Heihei!

Da sitter jeg plassert hos Sara med henne og Håkon. Når jeg våknet idag var det ikke noe spesielt jeg gledet meg til, siden jeg skal ikke på fest før lørdag. Så her sitter jeg da. Spiller black ops. 

Jeg og Sara gikk en liten tur ut og knasket, men vi gikk bare til to hus, og det var forferdelig kjedelig..jeg liker nesten ikke noe av godteriet jeg får, haha.. men jeg trives her i nuet :) slenger med noen mislykkede bilder fra istad. Gadd forresten ikke kle meg ut som noe spesielt siden jeg likevel ikke skulle noe spesielt ikveld, så kjørte på med den obligatoriske halloween stilen som pus :)

Hvordan feirer du halloween?

white lips, pale faceLurer på hvor mange ganger jeg har brukt den setningen i det siste..? Som dere kan se, så passer vel overskriften ganske bra til bildet. White lips, pale face.. føler meg såå mye mer ukomfortabel hvis sminken og antrekket er helt ræva. Og det var begge deler i dag.. tørre lepper, blekt ansikt, mislykket sminke, stygge klær..faktisk ikke badhairday idag!

I dag må jeg gjøre to lekser eller noe sånt, noe som er mye til å være meg og gjøre på en dag. Denne gangen skal jeg ikke finne unnskyldninger til å ikke gjøre de. I'm gonna be a good girl this time! Ellers så skal jeg ikke annet enn å mest sannsynlig gå tur med hundene og kanskje hvis jeg får lyst, prøve å lage en annen sminkelook! Virket som om dere likte den jeg lagde i går, så det ble jeg glad for! Øyenskygge er ikke akkurat min sterke side, men skal vel se om jeg får til noe!

if nothing lasts forever, will you be my nothing?

 

 I heard you're a player. So let's play a game.

Let's sweettalk.

Let's playfight. 

Let's talk 24/7.

Let's tell eachother good morning and good night everyday.

Let's take walks together.

Let's give eachother nicknames.

Let's hang out with eachothers' friends.

Let's go on dates.

Let's talk on the phone all night long.

Let's hold eachother.

Let's kiss and hug.

And whoever falls in love first

loses.

 


haters will broadcast your failure but whisper your success.

Hei!

Jeg har helt glemt alt som har med blogg og gjøre de to (?) siste dagene. Derfor har jeg ikke blogget. Det har ikke skjedd så mye siden sist jeg blogget, så det er ikke noe interessant og si egentlig. Bare for å gjøre dette innlegget enda mer interessant så kan jeg jo fortelle om drittdagen min. Jeg forsov meg i dag tidlig så jeg våknet når Kristin kom. Heldigvis var det en stund før vi skulle dra til skolen. Jeg har bare vært i dårlig humør i dag. Jeg aner ikke hvorfor. Hadde bare sykt lyst til å skulke. Jeg er ganske sikker på at jeg sovnet over ti ganger i siste time. Vi så på "det var engang et menneske", som er noe av det kjedeligste jeg vet om. Etter skolen måtte jeg heelt sinnsykt på do, og moren til Kristin kunne ikke hente oss, men moren til Sara kom heldigvis og hentet oss. Veldig fint for jeg hadde ikke sæærlig lyst til å gå hjem. Ja, jeg er lat. Det høres kanskje ikke så spesielt kjipt ut dette her, men for meg var det en kjip dag.

 

http://open.spotify.com/track/2QloUyCqK1enErCSmUniNu

 

//Hvordan har dagen din vært? 

never get jealous when you see your ex with someone else because..

..our parents taught us to give our used toys to less fortunate.

 

 

 

 

 

 


 

I'm not afraid to try again. I'm just afraid of being hurt for the same reason.

Hei alle søte!

I dag våknet jeg klokken tre! Liksom 15.00! Jeg tror jeg aldri har sovet så lenge før! Det var nok fordi jeg har sovet veldig lite denne uken. Så det var veldig deilig og bare sove, sove og sove. Snart kommer broren min Michael og skal spise middag her. Og klokken syv skal jeg se på teateret/skuespillet (vet ikke hva) Annie med mamma. Ellers skal jeg nok ikke noe spesielt.

 

litt retarda her og der, ja

 

//Hvor lenge sov du idag? :))

 

forever

and ever..

Dear Tummy, sorry for all the butterflies. Dear Pillow, sorry for all the tears. Dear Heart, sorry for all the damage.

Hei!

Martine og Frida dro hjem for en time siden ellerno, så jeg har bare vært på pcen siden det. Det var kjempe koselig i går! Håper vi får gjort det igjen om ikke altfor lenge! Martine må bare få lagt over bildene på pcen sin senere idag eller imorgen, så de kommer ikke med det første. Jeg vet egentlig ikke hva planene er for i dag. Det er jo lørdag, så jeg vil ikke bare sitte hjemme alene og kjede meg. Tror jeg skal finne på noe med Sara og Kristin. Det blir koos!

 

 //Hva skal du idaag? 

herlige herlige

Heii!

Med tanke på at jeg sov mindre enn fire timer i natt pga kinoen, har jeg vært ganske gira i dag. Jeg gleder meg skikkelig til senere i kveld, for da kommer Frida og Martine og skal overnatte! Det blir kjempe koselig! Vi har ikke vært bare vi tre sammen på kjempe lenge, så det blir koos! Akkurat nå er de på kino og ser breaking dawn part two. Hvis du ikke har sett den, så måå du se den! Seriøst beste av alle twilight filmene! Når de kommer hit skal vi kanskje ta noen bilder, så da kommer det nok noen på bloggen. Martine, min kjære søster har med seg kameraet sitt til horten så jeg har ikke fått tatt noen bilder i dag, så det blir nok iphone bilder i dag også..

 //Hva skal du i kveld? siden du sitter og leser dette akkurat nå, så antar jeg at du bare skal sitte hjemme og kose deg med pc og tv ;)) 

twilight nattpremiere!

Hei!

Jeg skulle akkurat til å ta noen bilder, og så oppdaget jeg at kameraet var blitt tom for strøm.. og det tar litt tid og lade så, det blir nok bare iphonebilder idag.. I dag har jeg vært hos Sara med masse venner. Vi så på Twilight Breaking Dawn Part 1 og spiste pizza og godteri. Det var såå koselig, men de andre måtte dra etter kort tid, så det var bare noen av oss som så ferdig filmen. Etter filmen fikk vi ganske dårlig tid fordi Sara og Kristin skulle på klatring og det hadde egentlig startet, så i all hast løp vi inn i bilen. Håkon var også så flink at han ikke klarte å lukke bagasjerommet ordentlig, så bagasjedøren åpnet seg! Hahah, døde av latter!

Som jeg har sagt et par ganger, så skal vi på nattpremieren til Twilight Breaking Dawn Part 2 i natt! Kinoen begynner klokken tolv, og slutter halv tre, så det blir veldig lite søvn på meg.. jeg tror jeg skal prøve å sove litt før vi drar, sånn at jeg ikke er helt død i imorgen. Omg, gleder meg helt sykt!!

 

 

 

 

//Skal du på nattpremieren?

videoblogg - 10 ting som irriterer meg

Heeia!

Her er videoen jeg nevnte i forrige innlegg. Det er mange bloggere som har laget sånne videoer, også så det ganske fett ut og lage en sånn video, så jeg lagde en jeg oog. Som dere ser i slutten av videoen så ble jeg i dårlig humør av å snakke om alle de tingene. Det ser dere kanskje.. hahaha. Filmingen ble ganske rar..

Dritfint bilde det der, ja..

 

 

 

 

 

 

//Blir du også irritert av noen av disse tingene?

//Hva synes du og videoen?

//Burde jeg ha video oftere?

 

videoblogg?

//forhåndsskrevet innlegg

Heei!

Overskriften var egentlig ikke noe spørsmål engang. Det kommer videoblogg senere idag! Soo stay tuned! Nå er jeg mest sannsynlig hos Sara og skal se film med noen venner før jeg, Sara og Kristin drar til lillestrøm for å se nattpremieren til twilight! Gud som jeg gleder meg! Har ventet på dette helt siden jeg gikk ut av kino salen i fjor! Hahha. Sara skal dra med broren sin og kjæresten hans, så det blir liksom meg og Kristin, også er Sara i en annen kinosal, tror vi. Så vi stappe i oss masse godteri og kose oss fullt ut! Det som suger er at det er skole imorgen, så vi kommer til å være kjempe trøtte og kjempe gira samtidig etter kinoen. Men det går bra! ;*

 

 


tilfeldig bilde fra arkivet, ja..fett det..

 

//Skal du på nattpremieren til Twilight?  

 hjemmelaget cappuccino (how to doo)

Heiaa!

 Tenkte å vise hvordan dere kan lage hjemmelaget cappuccino på en enkel måte. Personlig synes jeg det smaker drit digg! Jeg har i ganske mye sukker sånn at det blir veldig søtt, men det går på smak og behag! Jeg fikk ikke tatt bilde av resultatet, men håper forklaringen er god nok! (suger til å forklare..)

1. Kok opp vann

2. Ta en teskje med Espresso fra Nescafe og bland inn med vannet. (se hvor mye vann på bildet under)

3.Hell kaffen oppi en kopp. Ca så mye som på bildet

4. Varm opp en kopp med melk i mikrobølgeovnen

5. Ta så mye sukker du ønsker oppi glasset/koppen med kaffe

 

6. Steam den varme melken med en liten visp i ca ett og et halvt minutt

 

7. Hell melken langsomt opp i kaffen sånn at melken kommer først og skummer til slutt

(Hvis du vil lage kaffe mocca, så er det bare og gjøre akkurat det samme, bare dropp sukkeret og ta heller i sjokolade. Som f.eks sånn sjokolade topping man bruker til is)//Har du prøvd å lage kaffe på denne måten før?

//Skal du prøve?

pinlig sa du?

Hei!

I går når jeg lagde julekort fant jeg noe utrolig pinlig i skuffen med alle hobbyting. Joda. Når jeg var typ 9-10 år skulle broren min sitte barnevakt for meg og jeg hadde sinnsykt lyst til å lage en sangbok! (ja, jeg husker dette. gode minner) Så vi lagde en sangbok, som jeg nå fant igjen. Såå utrolig mange skrivefeil i sangtekster, og jeg lagde liksom min egen sang da, der det stod masse klein dritt. Hahaha. Det er flaut og se på den boken, men det var så tragisk og søtt på samme måte, så måtte vise dere!

 

Hahahahha, mitt fantastiske forsøk på å skrive teksten til "fall for you"

 

//Døde du like hardt som meg?
juleverksted

Heyo!

Ganske chill dag, i dag. På tirsdager slutter vi på skolen klokken tolv, så vi gikk rett bort til desibel og spiste nudler. Vi var der bare en liten stund før vi ble hentet av Mette :) Når jeg kom jeg var jeg så sliten at jeg sovnet på sofaen i to timer ellerno! Gud, så deilig ♥ Noen lekser måtte jeg gjøre, men resten tar jeg når mamma kommer hjem.

Siden mamma ikke kommer hjem før om noen timer, så tenkte jeg å lage litt julekort! Ja, wow! Jeg vet! Jeg hører på julesanger hver dag på vei til skolen også. Hahah, jeg kommer ikke til å ha noe julestemning igjen i desember! Litt koselig og lage julekort, men også litt kjdelig og sitte alene hjemme og lage julekort uten internett. Så jeg måtte høre på sugen musikk fra iphonen. Jeg vurderer meget sterk og laste ned musikk i dag! Ihvertfall.. jeg tok litt bilder så dere kan se mine fantastiske evner til å lage kort! Jeg lagde ikke alle kortene da. Noen av dem er sånne man kjøper, men dere ser nok hvem jeg har laget. Hah..

 


//Har du begynt og lage julekort?

//Har du fått julestemning? 

happy birthay to....Bobby! I dag har den ene hunden min, bursdag! Han fyller to år i daag. Hvis du ikke kjenner Bobby, så ser han kanskje ut som om han er den liten engel. Der tar du fullstendig feil! Han er kjempe bøllete! Han ødelegger masse sko, han markerer seg overalt, han tigger, han sleiker deg i ørene, han lekebiter og skal kødde hele tiden! Man blir kjempe glad i han, men han kan også være veeldig irriterende! Om kvelden når han er sliten er han kjempe søt og rolig! Han sover i de mest spesielle sovestillingene og han er som spagetti. Man kan gjøre alt med han uten at det bryr han!

Gratulerer med dagen, Bobbern! Elsker deg ♥

 

  

//Kjenner du til Bobbys virkelig jeg?

//Vil du gratulere han med dagen? Da blir han glad :)) 

ballkjole - turlington sequin dress

Heeij!

Nå er det ikke lenge til det er juleball på skolen, så jeg har begynt og lete etter kjole. Jeg er egentlig ganske kresen på kjoler, så det tok litt tid før jeg fant en jeg likte skikkelig godt. Jeg er ikke så glad i lange kjoler, og siden moren min er lærer på skolen skal hun også være på ballet, så kan jeg ikke ha en så kort kjole at jeg viser halve ræva mi. Men denne jeg fant nå hadde helt passe lengde og var kjempe søt! Mamma likte den også, så jeg håper vi kjøper den! Akkurat passe lengde for ræv og ikke ræv! Jeg vet ikke helt hvilken farge jeg likte best, så hvilken farge synes du jeg burde velge?

Begge er fra nelly.com og koster 699,-

 

svart kjole HER

gull kjole HER

 

 

//Hvilken farge likte du best?

//Hvilken farge bør jeg velge?

litt om meg

Heei! ♥

Dette er da mitt første innlegg på denne bloggen! Jeg har hatt sinnsykt mange andre blogger, og den forrige jeg hadde slettet jeg faktisk idag med et uhell. Jeg synes det er skikkelig gøy og blogge, så jeg måtte jo lage en ny! Det er ikke alltid jeg har tid til å blogge, selvom jeg skulle ønske det. Ting som inspirerer meg til å blogge er andre blogger som betinabf, l0ve, auroramohn, sophieelise osv..kommentarer og lesere! Jeg får kjempe lyst til å blogge når jeg ser at folk leser, så keep it ut folks! Designet og headeren er bare midlertidig!

I fritiden går jeg på turn, og jeg elsker og danse! Jeg er også veldig glad i å synge. Jeg er veldig ofte med venner, men mye av fritiden går også til lekser, noe som er utrolig kjipt.. haha, ja okå. Nok om dette. Jeg er 13 år. Født i 99, wohoo! Jeg har tre biologiske søsken. To søstre og en bror. Foreldrene mine er skilt, og pappa har giftet seg på nytt, så jeg har en stesøster og en stebror i tillegg. Jeg er kjempe glad i dem alle sammen! Vi har alle et godt forhold! ♥ Moren og faren min har også fortsatt et veldig godt forhold selvom pappa er gift på nytt. Jeg er også veldig glad i stemoren min, Elin. Jeg har fem hunder totalt. To hunder hos mamma og tre hos pappa. Jeg elsker alle sammen utrolig høyt, så bilder av dem blir det nok også! På bloggen min får du for det meste lest om hverdagen og ting som interesserer meg - musikk, turn, dans, sminke, hår and the list goes on. Jeg skal få prøve og lage noen videoer til bloggen også og legge ut masse bilder! Det kommer ikke et eneste innlegg uten bilder! Det kan jeg love! Jeg elsker å ta bilder! Hoho! Så kos dere med å se på vakre bilder av meg ♥ eeheh, neida. Men joda.

  

Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


miriamtorsoe@live.no


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits