sliten

Hei dere:)

Idag har jeg vært hjemme fra skolen. Ikke av en spesiell grunn, bare fordi jeg har vært sliten. Det er vel ikke bare jeg som har sånne dager iblant?

Hittil har jeg bare sovet lenge og sett på Dexter (my love). Mamma, Martine og Marie kom hjem for typ to sekunder siden, og det lukter allerede kylling:))) ble ikke noe langt i innlegg idag, og slik blir det bare noen ganger. Så da snakkes vi vel senere idag, eller imorgen. Tenker kanskje på å sette ingang en spørsmålsrunde! Så hvis det er ønsket, si gjerne ifra i kommentarfeltet! Jeg er selvfølgelig åpen for forslag til blogginnlegg! Videoer og!:) Antrekket er forresten fra igår. Genseren er fra NoaNoa, buksen er fra bikbok og skjerfet vet jeg ikke.

 

antrekk 011113

Hei!

Akkurat nå sitter jeg i stuen med Kristin. Vi har nettopp sett på Ravenswood og gått en tur med hundene. Så vi har for det meste bare slappet av, men det er ikke noe jeg har noe imot :) Får litt dårlig samvittighet fordi jeg hadde egentlig tenkt å dra på en gudstjeneste idag i forbindelse med konfirmasjons greier. Men nok en gang dropper jeg det, haha. Har god tid til å ta det igjen, men det er jo greit å få det gjort unna uansett.

Antrekket under er for to dager siden tror jeg, men siden jeg ikke har tatt noen andre bilder idag kunne jeg like så godt bare ta med disse bildene. Jeg fikk litt hetta istad siden det stod på kameraet at minnekortet var skrivebeskyttet ellernoe sånt, og da fikk jeg ikke tatt noen bilder eller slettet noen, såå da ble jeg litt urolig haha. Men Kristin, så smart som hun er, ba meg google det, og så flott som det var fikk jeg svaret jeg trengte. Så nå er alt i orden :)

 

FORRSTEN, TUSEN TAKK TIL ALLE SOM LESER BLOGGEN! JEG ER PÅ 2.PLASS I SØRUM! JEG BLIR SÅ SUPERDUPER GLAD!♥♥

 

genser tommy hilfiger skjorte hm? bukse dr.denim

antrekk 210613

 

Miriam// genser marvin sports bukse ? støvler hunter

Kristin// genser marvin sports bukse bikbok sko converse

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4733077/?claim=gn2hksr9eux">Follow my blog with Bloglovin</a>

 

summer, I've been waiting for you

Halloo!

Overskriften var bare tull. Sommeren har kommet så ekstremt fort! Idag ble jeg ferdig med 8.klasse, og det kjennes så deiliig! Nå skal jeg bare nyyte sommeren og kose meg! :) Jeg ønsker sommerferien godt velkommen og drar på en fest på skolen ikveld. En artist som heter Don Martin skal være dj så jeg håper det blir bra!:) Når det er slutt der borte drar jeg, Sara og Kristin hjem til meg og overnatter i paviljongen ute. Så det kan jo bli spennende å se hvordan det ender.

Imorgen drar vi også på VG lista med flere venner, så det blir koselig! Jeg skal muligens dra rett til pappa fra VG lista og være der til søndag, også drar jeg på en fest hos Håkon senere den dagen. Jag tror att det kommer att bli en mycket bra helg!

 

Har ikke bestemt meg heelt for hva jeg skal bruke i kveld, men enn så lenge er det dette. Kristin skal ha med noen klær jeg kan låne også, så vi får se om det er noe interessant der også:)

 

 

avklippet tskjorte swag shorts bikbok

 

Hva synes du om antrekket?:)

antrekk 160313

God morgen alle a-mennesker!

Jeg og Sara stod opp utrolig tidlig idag egentlig. Tror jeg våknet halv åtte også stod vi opp litt etter. Det er veldig uvanlig til å være meg.

Vi har ikke gjort så mye hittil, men det er jo litt deilig det og. :) Senere på formiddagen drar jeg til Oslo og møter min mor, så vet ikke når jeg kommer hjem, men skal prøve å få laget et litt mer interessant innlegg :) Vi tok ihvertfall outfit bilder, og jeg ser greit bollete ut, så nyt synet.

 
tskjorte lacoste bukse bikbokHva synes du om antrekket?

Forslag til mer interessant innlegg? 

dagens antrekk 080313

Hei!

Jeg drar til min kjære far om litt, så bare slenger inn et kjapt innlegg:) Veldig enkelt antrekk idag, haha, men bedre enn ingenting? Ikke så mye mer å si, så vi snakkes vel :)

 

cardigan ? overdel bikbok bukse cubus? sko converse ring ? armbånd ?

dagens antrekk 270213LOOK WHO'S ALIVE!

Jeg!

Haha, ja overlevde bakkene og det ble faktisk gøy når jeg fikk det til! Det er ikke lenge til skolen jeg går på drar til trysil for å stå på ski heller :) Skolen har gjort det hvert år en god stund nå tror jeg. Det er jo en ganske morsom tradisjon :)

Jeg drar til Sara om et kvarter eller noe, for i seks tiden drar jeg, Håkon, Sara, Kristin og Kristian til Strømmen for å handle bursdagsgaver til Kristin. Hun har bursdag på fredag og jeg gleder meg skikkelig! Hun kommer ikke til å feire med det første, for jeg og hun skal feire sammen i april når jeg har bursdag :) Gleder meg veldig til det og!

Jeg vet jeg suuger til denne bloggegreia så jeg blogger bare når jeg har tid og lyst. Som nåå :) Slenger med et antrekk for dagen.

 Hva synes du om antrekket?

kosi

Heii!

2. søndag i advent! Jeg er hos pappa i helgen, så tror ikke jeg skal noe annet enn å feire med litt god maat og slappe av. På fredag var jeg og Martine hjemme alene, så vi lagde en liten videoblogg. Haaha, det er ikke sikkert jeg legger den ut, men vi får see. :)) Trodde aldri jeg skulle si detta, men det var litt søtt. God jul a!

 

Hva skal du idaag? :))

trying to forget someone you love, is like trying to remember someone you never knewHei!

Bare følte for å blogge akkurat nå, selvom jeg eegentlig ikke har tid, så dette blir et kjedelig innlegg.. Kristin er her snart, så da skal vi pugge litt til rle prøven som er imorgen. Jeg har vært skikkeiig usikker på begge de kapitlene vi har om nå, så dette går nok ikke bra.. hehe, jeg skal ihvertfall gjøre mitt beste! Etter det drar vi til Henrik for å feire bursdagen hans med film og pizza, så det blir nok kos! :)) Jeg og Theo er så fine på disse bildene, så måtte bare legge dem ut! Hahah, nei.. tok ikke noen andre.. Det er så mørkt ute, så måtte bruke blits inne. Nå blir Martine skuffet over meg.

  

Er du flink til å pugge? hahah

shake up christmas

Hei alle sammeen!

I går etter at jeg hadde vært hos Martine med Frida en stund dro jeg til Sara og overnattet med hun og Kristin. Koste meg skikkelig hele dagen og i dag! Hos Sara så vi på film og slappet av. Når vi stod opp i dag tok vi noen bilder, så jeg legger ut noen av dem. :)) Vi bakte pepperkaker hos Sara i stad, men jeg fikk ikke vært med å fullføre dem med melis og sånt, fordi jeg skulle spise middag i heimen. Kjempe koselig og komme hjem med julemusikk og pyntet med litt juleting! Michael kom også, så da ble det ekstra bra! :)) Jeg må få levert noen lekser idag, så det kan hendeee at det kommer et innlegg litt senere, men vi får see!

 


 

Hvordan har du feiret første søndag i advent? :)))

 

TGIF

Thank God It's Friday!

Har sikkert sagt det tusen ganger, men jeg er så sliten i det siste, så jeg gjør egentlig bare det jeg er nødt til å gjøre, som lekser, hundene, skole, spise, (hahah) og alt annet. Så jeg orker ikke stress med å ta nye bilder, redigere, lage interessante innlegg ogsånt, så jeg bare tok en pause noen dager.Skal prøve å få blogget noe i helgen og dagene fremover. Har nettopp hatt to tentamener også blir det enda en til uken, såå, yaaay! 

så.vondt.

Heijaa!

Har funnet ut at jeg ikke får blogget mer enn en gang om dagen, kanskje ikke i det hele tatt eller flere ganger om dagen. Med andre ord, jeg vet ikke når jeg får..

Jeg har så vondt i nesen min. Høres sikkert kjempe rart ut, men joda.. bare jeg tar på den så er det dritvondt. I timen idag så tok jeg på den litt hardt med et uhell og begynte nesten å gråte.. klarte å manne meg litt opp og ikke gråte, hahah

Jeg har vært med Sara, Kristin og Henrik idag. Vi så på film og snakket ogsånt :)) jeg sovnet to ganger, så jeg er ganske sliten, ja. Holder på å sovne nå også, så det blir nok en powernap på meg straks! (kvaliteten♥ ♥ ♥ ♥ ♥ )

 

Hva har du gjort i dag?

Er du sliten om dagene? 

jesus loves me

Hei!

Akkurat nå har jeg verdens mest herligste følelse i kroppen! Jeg er endelig ferdig med matteleksene! Vi får så sinnsykt mye mattelekser og alle klager over det, så håper de gjør noe med det snart! Siden jeg måtte gjøre ferdig alle matteleksene idag fikk jeg ikke vært noe med venner. Noe som var planlagt.. men vi tar det igjen imorgen! Da skal jeg være med Sara snuppii, og mest sannsynlig Kristin snuppii også! Vi hadde norsk tentamen i dag også. Det gikk greit og følte det ble bra ordrett og alt sånt, men føler det ble litt kjedelig..hah.. nå har jeg svømmet meg inn i den størte kosejakken min og har på kosebukse, så resten av dagen blir ganske chill og avslappet. :)

  

Har du også drittlei lekser?? 

tips til å pleie håret

Hei!

Nå tenkte jeg og komme med noen tips til og pleie håret på forsjkellige måter! Har funnet disse tipsene nå nylig så jeg har ikke fått prøvd alt, men det sies at det funker! :)) På en av mine gamle blogger var det noen som spurte om jeg kunne lage et innlegg om håret mitt, men det fikk jeg aldri gjort. Eller så gadd jeg ikke.. det var nok mest sannsynlig at jeg ikke gadd..ahah. Så jeg lager nok et sånt innlegg i nærmeste fremtid ;))

 

♥ Skyll håret med saften fra en presset sitron og vann. Det gir håret glans, får håret til og se friskere ut og hvis du tar sitron i håret rett før du skal sole deg (best i syden, hihi) så blekes det litt også! Det blir veldig klissete da..

♥ Balsam trenger du ikke i hele håret, mest i tuppene. Balsamen skal ikke masere i hodebunnen slik du gjør med shampooen. Skyll godt fordi balsamrester gjør håret tungt.

♥ Plei håret ditt med aloe vera. Saften fra aloe vera gir en naturlig avgiftning av håret og det får håret ordentlig rent.

♥ Litt eddik i håret hjelper mot flassende hodebunn.

♥ Proteiner hjelper for sterkt hår, derfor er det viktig og spise frokost! Energinivået i hårsekkene er lavest om morgningen.

 

  

Har du prøvd noen av tipsene?

Funker de?

kjære gode

Vemund 

Du som som så veldig gjerne ville ha et innlegg om deg, vel her kommer det! Vemund er min aller beste guttevenn, som du bare finner én av. Sånn seriøst, han er noe for seg selv, på en positiv måte :)) Du får meg alltid til å le uansett og jeg kan si alt til deg. Du vet mine verste hemmeligheter (ikke at de er såå ille) og de som ikke er like ille. Du var der når jeg var skikkelig lei meg hele tiden og gjorde meg glaad. Jeg har kjent deg i åtte år ellernoesånt, men det var vel for kanskje et år siden ellerno at vi ble bestevenner. Jeg har ikke vært med deg så mye i det siste, så det må vi få gjort noe med! Wii, dette ble en smule klisjé litt her og der, men, men :)) Kjempe glad i deg lille apefemi er han og :))

gårsdagens antrekk 241112

Heia!

Endte opp med to forskjellige antrekk igår. Et vanlig og et daske antrekk :)) ikke noe spesielt og vise, men dere får se likevel. Hihih. Og noe som plager meg noe inn til de grader, er at bildene bruker ekstremt lang tid på å lastes opp.. så da sitter vi her igjen da.. oooog! aner ikke hva jeg skal blogge om, forslag? anything! har gått litt inn i bloggedvale..

 
bluse bikbok strømpebukse ? smykker ?

singlet indiska bukse umbro

stilikon og rollemodell

Vi har vel alle vårt stilikon og vår rollemodell, så jeg tenkte og si litt om mitt/min. 

Mitt stilikon og rollemodell er helt klart storesøsteren min Celine! Hun har vært igjennom mye og holdt seg sterk. Hun er kjempe snill og vi har mye til felles. Vi elsker de samme merkene, klærene, skoene, og blogge osv.. bloggen hennes finner du forresten HER. Jeg elsker og være sammen med henne! Det er som å være med bestevenninen min.

Hun elsker og være modell, noe hun er iblant. Jeg er helt sikker på at hun blir profesjonell modell når hun blir eldre! Hun har perfekt utseende til å være det og personligheten hennes i tillegg! Jeg elsker klesstilen hennes og det er ganske greit at vi bruke samme størelse, for da får jeg klær av henne iblant. wii! 

Hun er perfekt på alle mulige måter og jeg er kjempe stolt over og kalle henne søsteren min! 

 

og alle søsknene mine + to ekstra

kjempe glad i alle sammen 

we live in a world where losing your phone is more dramatic than losing your virginity

Hei!

Jeg rakk ikke poste dette innlegget før vi dro ut, så gjør det heller nåå.  Jeg er hos pappa denne helgen, så nå var vi nettopp og handlet litt bøker og sånt. Tror jeg bare skal chille denne helgen, så det er ikke så mye og blogge om, men jeg skal prøve og få gjort det litt mer interessant :)) alle bildene ble loka

 

 

 

Skal du noe spesielt i dag?

Er du enig i det som står i overskriften? hahah

mongolid er tingen
 

jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg legger ut disse bildene, men de var såpass tragiske at jeg bare måtte

dagens antrekk 231112

Hei!

Et lite innlegg med dagens antrekk. Jeg husker ikke hvor genseren eller strømpebuksen er kjøpt og det står heller ikke på klærne, så dere får bare nyte de forferdelige bildene av meg :))) elsker kvaliteten.

 

 


litt dans før å riste løs i fotoshooten

 

 

Hva synes du om antrekket?


Les mer i arkivet » Mai 2014 » April 2014 » Mars 2014
legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


miriamtorsoe@live.no


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits