it feels like summer

 

Superbloggernblogger!

På fredag hadde jeg siste tentamen iløpet av 9.klasse, og det er så deilig å vite at jeg er ferdig! Så vidt som jeg vet, tror jeg ikke vi skal ha fler kapittelprøver fremover heller! Hvis  vi har, blir jeg ihvertfall ekstremt lei meg, nå som jeg egentlig har sagt til meg selv og dere, at det ikke er fler. 

Idag har jeg bare vært hjemme og slappet av, og det er nok det jeg kommer til å gjøre resten av dagen og. Jeg har hatt ubeskrivelig lyst på hamburgere helt siden igår, og jeg har ikke klart å slutte tenke på det, så idag blir det hamburger a la Miriam! Jeg som alle andre kjenner vel sommerfølelsen sige sakte men sikkert inn?! Men det var noe som ødela dagen min helt.. på sommeren drikker jeg alltid litervis med smoothie, og idag hadde jeg sykt lyst på det, med tanke på været. Men smoothieglasset hadde en liten (stor) skramme på seg, som egentlig ikke har gjort skade før, men idag når jeg prøvde å sette på lokket til glasset falt det av en stor bit med glasskår. Så hele glasset er ødelagt = ikke noe mer smoothie på Miriam før familyn får kjøpt ny.. smoothiesjelen min gråter høyt. 

Jeg er helt sikker på at dere som leser bloggen min finner det sykt interessant å lese om hvordan smoothieglasset mitt ble ødelagt, ikkesant? Det var egentlig dagens høydepunkt (lavpunkt), og jeg har ikke noe mer spennende å fortelle om, så this is pretty much it.. 

2 kommentarer

prinsessen

31.05.2014 kl.15:09

Så koooselig! også fine negler du har <3

Har postet mange fine hårfrisyrer på bloggen om du vil titte <3

Miriam Torsøe

31.05.2014 kl.15:10

prinsessen: Tuusen hjertelig! <3

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits