bangerz 280514

 

Hei!

På onsdag dro jeg og Martine fra skolen klokken tolv for å skaffe oss noen gode plasser i køen til Miley Cyrus konserten. Det ble mye venting, men tiden gikk fort med god mat og nye venner! Til tross for alle timene med venting i køer, synes jeg egentlig det er litt koselig. Det var deilig og varmt med litt vind, som gjorde det perfekt! Jeg må være ærlig og si det ble litt for varmt noen ganger, men det gikk fint. Konserten ble utsatt en time eller noe sånt, men det må man egentlig bare regne med når man skal på konsert. 

Vi fikk forholdsvis veldig bra plasser helt fremst på ståplass, så vi fikk ganske god utsikt og mye bedre luft enn det mange andre hadde! Konserten var helt syk! Beste jeg har vært på hittil! Det skal godt gjøres å toppe det her altså, så vi får se hva Snoop har å by på i sommer! Det blir nok drit bra det og! Gleder meg masse allerede! :)

Jeg lagde en video med alle klippene jeg filmet fra konserten, slik at jeg kunne slette de fra mobilen. Så videoen er ikke noe fancy greier, men ta gjerne en liten skikk hvis du vil :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits