min persoonlige almanakk

 

 

Hei!

Lenge siden sist, haha.. Jeg liker egentlig veldig godt å blogge, men jeg er såpass lat at jeg ikke gidder å stille meg opp foran kamera..derfor har det vært et lite fravær. Men jeg tenkte å komme innom og fortelle om min personlige almanakk, slik som alle andre bloggere gjør. Men de er jo kjempe fine, så hva er det ikke å prate om? Jeg bestilte min for å prøve å få litt orden på hverdagen min, ettersom jeg ikke gjør noe med livet mitt med mindre jeg har noe spesielt planlagt for dagen. Så ja, vi får se hvordan dette går! Jeg har allerede skrevet opp to ting, woho. Til paps og min egen konfirmasjon på søndag! 

Jeg lagde en kollasj  med noen av mine favoritt bilder som kanskje viser litt hva jeg interesserer meg for, bla serier, artister, vær haha osv.. Dere skjønner :) Jeg bestilte min i strl medium og jeg trodde helt ærlig den skulle være en smule større, men det gjør ikke så mye. Jeg kan heller bestille større neste gang! Så vi får se hvordan mitt lille rutine/planlegger prosjekt går videre..:)

Og jo! Jeg følte meg fryktelig flink når jeg ble ferdig på skolen idag, fordi vi hadde matte heldags som er mitt største mareritt. Men jeg har øvd hele uken med hjelp av snille Marie. <3 Det er litt kjipt og pinlig hvis jeg får dårligere karakter enn hva jeg hadde håpet på, og i tillegg til at jeg nettopp skrev om det på en offentlig side. . jaja

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits