bursdagsfeiring

 

Hei!:)

Da var bursdagsfeiringen min overstått. Jeg feiret med mine nærmeste og beste venner hjemme hos meg med grilling og fest. Jeg ble i hvert fall veldig fornøyd med feiringen og håper de andre også ble det! :) Det ble en del rydding på meg i dag for å si det sånn, men jeg ble overaskende fort ferdig! Mamma sa hun skulle være hjemme fire, så jeg tenkte jeg hadde god tid og satte på film og spiste masse godteri, men så var det plutselig bare 1 1/2 time til hun skulle være hjemme, så da spratt jeg fort ut av sofaen. (etter filmen var ferdig selvfølgelig) Men som sagt, ryddingen gikk ganske fort så nå sitter jeg med gossip girl og koser meg. Jeg ble nettopp ferdig med weeds nå </3, så jeg vurderer å se gg igjen. Det er ikke bra hvor mye jeg kan se på serier (og hvor mange jeg har sett), så jeg burde egentlig ikke begynne på gossip girl igjen, haha.. jeg venter som en gal på resten av pretty little liars og, så vi får se hvordan dette går.. men til tross for mye jeg er glad i serier klarer jeg å ha et liv ved siden av! litt i hvert fall..

Jeg og bogis (martine) var forresten på motorsykkeltreff hos Pilgrims, og det kom sykt mange sykler og folk. Det er ikke akkurat hva jeg interesserer meg for, men noe av det var faktisk litt gøy.. men jeg kommer nok til å holde meg til mine egne hobbyer og interesser for å si det sånn.. Jeg tok også noen bilder der, så jeg tenkte jeg kunne legge ut noen senere i dag? :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits