utenfor min komfortsone

 Hei!

I går skulle jeg i bursdagen til Chris, men Kristin og jeg hadde et felles problem. Vi hadde ikke noe å ha på oss.. det er vel egentlig det jeg sier hver gang det blir fest, men da hadde jeg faktisk ikke noe.. så vi dro en kjapp tur innom Lillestrøm og kjøpte litt greier. Jeg burde så absolutt ikke tatt med mer penger enn det jeg trengte, for de gikk rett ned i sluket.. upsi, haha. Jeg fikk i hvert fall kjøpt meg litt forskjellig, blant annet den overdelen på bildene over. Når jeg så på den var jeg litt usikker på om jeg ville ha den, for jeg pleier egentlig ikke bruke så voldsomme mønster, haha. Men det viser seg at jeg elsker den! Jeg vendte meg fort til den og nå vil jeg bare bruke den hele tiden, haha.

Jeg tror egentlig ingen bryr seg om hva jeg kjøpte i går, så da gidder jeg ikke vise, haha. Men rop hvis du vil se, for da viser jeg :)

I dag har jeg bare slappet av hjemme, og det har vært deiilig! Har fått sett masse weeds, hjulpet mamma med å sette opp paviljongen, lekt med guttene mine, solt meg osvosv.. det er vel sånn jeg liker det best, tror jeg. Jeg liker veldig godt å være sosial med folk, men ikke for mye heller, haha.

Nå gleder jeg meg veldig til middag, fordi mamma driver å lager hjemmelaget pizza:)))) så vi får se hvor mye blogging det blir på meg fremover..hverdagen tar over.

 

4 kommentarer

Navn:

26.04.2014 kl.19:55

Du er skikkelig pen og virkelig flink til å skrive tekster! Sjekke ut bloggen min? Jeg har ukas blogg konkurranse! Delta?

Miriam Torsøe

26.04.2014 kl.20:18

Navn:: Tuusen hjertelig! :) selvfølgelig!

Mina

26.04.2014 kl.20:25

Jeg vil veldig gjerne se hva du kjøpte! :)

Miriam Torsøe

26.04.2014 kl.22:43

Mina: Så bra! da kan jeg gjøre det:)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits