påskeaften


Hei!

Jeg tror de fleste bloggere bruker samme overskrift som meg i dag, haha. Jeg er utrolig lite kreativ, så jeg har alltid veldig kjedelige og lite originale overskrifter.. Idag har jeg tatt endel bilder rundt i hjemmet, fordi jeg føler meg veldig lite fotogen idag. Dagen idag skal tilbringes hos Papi og Yen for å feire bursdagen til Yen med masse thaimat og diverse. Så det gleder jeg meg veldig til! Thaimat er jo noe av det beste jeg vet om! Det er ikke sånn at jeg liker å spise friterte gresshopper og maur, men heller vårruller, kyllinggryter osv.. :)

Som dere ser på det ene bildet over står det Søndag, Miriam <3 og det er fordi jeg har bursdag imorgen! Så imorgen kommer alle søsknene mine, alle foreldre og svigersøsken. Thats how I like it! Jeg vet egentlig om de fleste gavene jeg får, og den beste gaven er selvfølgelig Snoop Lion konsert! Gleder meg helt syykt! Det blir en opplevelse for livet. 

Igår tok pappa, Martine og jeg en liten spontan kjøretur, og da tok noen få bilder, vel og merke ganske stygge, haha. Men det kan hende jeg poster dem bare for morro skyld i et annet innlegg. :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits