look at thiis

Hei!

Jeg har egentlig ikke noe spesielt å si, men jeg følte for å blogge nå. Så jeg kan vel bare gi dere en liten oppsummering av dagen min. Etter skolen dro jeg rett hjem og spiste med kuwtk, og sovnet relativt fort etter det. Men jeg kunne ikke sove så lenge siden jeg skulle trene med Kristin og Marie. Vi dro ihvertfall og trente styrke med ball. Når jeg hadde pt-time lærte jeg noen øvelser med ball og syntes egentlig at det var litt gøy, så det var jo bare på tide at jeg tok turen innom en av disse timene. :) Det var veldig gøy, men også slitsomt, haha. Rett etter trening tok jeg sol før jeg dro videre til Sara. Hun har vært syk de siste dagene så det var koselig å se henne igjen, og gud så gøy vi hadde det! Jeg ble der litt lenger enn planlagt, så det var på tide å dra hjem klokken ni. Med en gang jeg kom hjem gikk jeg tur med Theo og Bobby og etter det satte på en film med Dwayne Johnson♥♥ Mamma kom nettopp hjem og ville se på vanlig tv, så jeg får vel se resten av filmen på rommet, jaaja. Noen ganger lurer jeg på hva dere faktisk liker å lese? er det gøy å høre om dagen min i detaljer? haha!

Jeg lagde en liten collage med noen av favorittbildene mine, og jeg kan vel ikke være den eneste som får sykt sommerfølelse av noen av disse bildene??

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits