pustHei!

Åh, nå sitter jeg i sengen og jobber med masse skolegreier som skal være ferdig denne uken. Jeg, så lost som jeg er, hadde ikke fått med meg hvor mye som faktisk skal være gjort, så nå sitter en litt stresset og fortvilet jente her. Jeg hater stress mer enn noe annet, så jeg gjør egentlig alt for å unngå å stresse, haha. Jeg kan vel si at jeg er en veldig laidback person og jeg trives veldig med det. Jeg leser blogger hver dag der jenter, og gutter for den saks skyld, gjør såå mye i løpet av en dag. Altså skole, familie, flere timer med lekser, trening og faktisk litt tid til å slappe av! Dette er vel kanskje en vanlig hverdag for mange av dere der ute? men herregud, stresser dere ikke? Det hender jeg har sånne dager jeg og, men som sagt, jeg unngår stress så mye som mulig. Så hvis jeg skal beskrive min hverdag med tre ord blir det nok, chille, chille.. og chille.. Neida, ikke så drøyt, men det er ikke langt unna, haha. 

Men jeg tror også det er meant to be at jeg er laidback.. foreksempel: min mor er ganske flink til å komme for sent til ting (sorry mamma, loveyou), og det resulterer gjerne i at jeg er på skolen typ to minutter før skolen starter, gjerne når tiden er slagen og. Men på en eller anne syk måte rekker jeg det alltid. Mamma har tross alt blir mye flinkere til å beregne tid til skolen i det siste, men det var gjerne sånn før, haha. Det hender venninner sitter på med meg til skolen, eller at jeg sitter på med dem, også kommer vi gjerne litt sent ute. Og de kan løpe og stresse for å rekke det, men jeg kan gå rolig og elegant uten å rekke det, haha. Meant to be. 

Nå skal jeg ikke fortelle mer om mitt forhold til stress i detaljer lenger. Vi sluttet klokken tolv idag, så jeg og Kristin dro for å kjøpe smoothie og toast med noen venner etter skolen. Etter kjapp lunsj dro vi en liten tur innom trento for å ta sol. Rett etter det dro vi til Martine og var hos henne til vi måtte på konf. undervisning. Etter det dro jeg bare hjem og slappet litt av med gossip girl og søsteren. Mamma skulle egentlig komme hjem i femtiden, så jeg tenkte å sove til hun kom, og det gjorde jeg. Men hun kom jammen meg ikke før syv, så jeg fikk meg en ordentlig lur, haha. Så sank fortvilelsen dypt inn og jeg begynne og stresse. Til de grader. Siden da har jeg prøvd å skrive noen ord, men jeg klarer ikke sette meg ordentlig inn i stoffet, så det blir litt vanskelig.. Jeg tok en kjapp tacopause med familien, og etter det, rett tilbake til hit jeg sitter nå og endte opp i min lille bloggcrib.. Dette var egentlig ikke planglagt, men jaja shit happens, he he.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits