ut på eventyr

 

 

Hei!

De siste dagene har vært veldig fine, mye på grunn av all solen vi har fått i det siste! Det er så mye koseligere å være ute når det er fint vær, så det har jeg virkelig utnyttet de siste dagene! På tirsdager slutter vi klokken tolv så jeg og Sara var sammen hele dagen og fant på mye morsomt, blant annet joggetur i skogen med alle hundene :)

I går var jeg på Trysil med hele skolen og sto på ski. Jeg var med alle vennene mine bortsettfra de som ikke kunne være med.. vi møtte noen venner fra konf. leir igjen og, så det var også veldig hyggelig å se dem igjen! :)

Jeg har et forferdelig vondt og stort blåmerke på armen etter turen igår, og bak det ligger en laang, kjip og lættis historie. Jeg orker ikke fortelle alt, men kort fortalt: vennene mine og jeg dro på andre siden av fjellet og skulle kjøre der, men vi beregnet ikke rikitg med tid, så vi forsinket bussene, rotet oss bort i fjellet, måtte bære skiutstyret en god stund, vi løp, tryna i bakken (hei hei), fikk sykt kjeft av en usympatisk lærer.. så ja.. det er morsomt å tenke på nå, men akkurat da var jeg så sur, haha! jeg blir fortsatt sur av tanken, men jeg må jo bare se på det hele som drit lættis, haha:) Historien høres kanskje ikke så spesiell ut, men du skulle bare visst! Det ligger såå mye mer i det, haha..:(

4 kommentarer

prinsessen

13.03.2014 kl.21:23

DU har så rå stilige bilder inne på bloggen din, må innom å se hver dag!

Hadde blitt utrolig glad om du tok en titt innom bloggen min <3

Masse store klemmer, Prinsessen.

Nina Kalland

13.03.2014 kl.21:24

Sykt fin blogg :-)

Miriam Torsøe

13.03.2014 kl.21:30

prinsessen: Tusen takk!:) Selvfølgelig <3

Miriam Torsøe

13.03.2014 kl.21:30

Nina Kalland: Tuusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits