slår til igjen!

//bildet er fra instagram

Hei!

Latskapen slår til igjen! Nok en gang gidder jeg ikke finne frem kameraet og ta bilder til bloggen. Haha, det er skammelig hvor lat jeg er.. Jeg har ihvertfall fått litt ut av dagen og skal få ut litt mer. Vi sluttet klokken tolv idag så da tenkte Sara, Kristin og jeg å dra til Sara for å slappe litt av før vi skulle på konf. møte. Men vi endte opp med å kjøpe kebab på veien, haha. Hverdagens små gleder altså! Kristin ble hentet etter kort tid, så jeg og Sara satt og spilte black ops en stund. Tiden fløy forbi og vi måtte dra på konf. møte. Jeg sovnet i sittende stilling under møtet. Say no more.

Etter dette dro jeg på butikken for å møte mamma og Maria for å handle inn varer til tacoo! Hvis du har fulgt med på bloggen min før har du kanskje lagt merke til at vi har det som tradisjon med tacotirsdag, haha. :) Kristin kommer hit senere for å spise med oss, så det blir nok super koselig! Jeg kan faktisk ikke huske sist hun var hos meg! Det er litt sykt, haaha. Martine (søsteren min) sitter og gleder seg som en unge til Kristin kommer, haha. Jeg og Martine har en greie for å stjele bestevennene til hverandre. Men det går fint da, siden det er bare koselig at alle er så gode venner!:)

Da kan jeg like så godt slenge med en nokså klein liten funfact: Martine er en av mine beste venner, og jeg sier alt til henne! Hun er nok den personen jeg er aller mest meg selv med. Kanskje fordi vi er i familie, så uansett hvor mye dritt jeg gjør kan hun ikke slutte å være glad i meg, haha. Du blir aldri kvitt meg Martine. xoxo 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits