nytt design!

Hei!

Nå er jeg suuper glad fordi Silje har hjulpet meg med å sette inn nytt design og fikset noen feil. Så nå har jeg masse blogglyst og har planer om å bli flinkere til å oppdatere oftere! Besøk bloggen til nydelige Silje HER!

Jeg har egentlig aldri hatt noe spesiell rutine i hverdagen min. Før jeg begynte på ungdomskolen var jeg med venner hver eneste dag og det var egentlig det eneste jeg gjorde. Dette forsvant sakte, men sikkert i 8.klasse og nå er jeg såvidt med venner på fritiden. Ganske trist, men samtidig trives jeg i mitt eget selskap. Jeg innser jo at det eneste jeg har gjort det siste året er å være hjemme, høre på musikk, se på serier, skole og jobb. Jeg er selvfølgelig med venner i helgene, men jeg er også hos pappa annenhver helg og det er viktig for meg å prioritere, ettersom jeg ikke får vært med han så ofte. 

Tilbake til poenget..jeg har aldri hatt noen spesielle rutiner i hverdagen min, så derfor er jeg veldig dårlig til å blogge hver dag, fordi det ligger ikke i min ikke-eksisterende rutine, haha. Men nå i det siste har jeg prøvd å lage en rutine i hverdagen. Skole-trening-hjem-mat-lekser-serier. Jeg har også jobb annenhver uke der jeg sitter barnevakt for en gutt som heter Nikolai. Så rutinen min blir også endret de ukene jeg sitter barnevakt for han og da er det lett for at jeg faller ut av alt det planlagte.. 

Jeg er heller ikke en person som liker å gjøre ting hele tiden. Jeg er mer av den personen som liker å slappe av og nyte livet med det som måtte komme opp. :) Så hvis jeg faktisk klarer å følge opp timeplanen min kan det godt hende jeg går lei etterhvert og faller tilbake til min ordinære natur, haha. Vi få se hva som skjer, men jeg skal prøve å få inn blogg som er rutine! 

Jeg er en sånn person som liker forskjellige ting i perioder. Og når jeg liker denne tingen er det det eneste jeg gjør (eller spiser, haha, pålegg f.eks) , men når jeg går lei finner jeg en ny ting.. jeg er litt sånn med bloggen og.

Enda en ting om meg selv. Jeg hater å bli bedt om hva jeg skal gjøre, og når jeg egentlig ikke vil blogge, men 'ber' meg selv om å gjøre det blir jeg sur og ender opp med å være trass og ikke gjør det. Høres facka ut..haha, at jeg liksom tvinger meg selv og blir sur på meg selv, men det er jo på en måte sånn det er, haha. 

Jeg hadde tross alt ikke blogglyst for typ to timer siden, så jeg tok ikke med kameraet til pappa. Så da blir det litt inspirasjonsbilder som jeg allerede har heartet på weheartit. :)

En av mine bestevenner har bursdag idag og! Gratulerer med dagen, verdens beste Kristin! ♥♥ Make sure to congratulate her! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits