videoblogg; hårvideo

Heeya!

Tok meg endelig tid til å lage en video, så her kommer den! Videokameraet til Kristin var ikke ladet og vi fant ikke laderen, så jeg fikk faktisk kameraet to ma sista til å funke! Men det ville bare filme noen klipp om gangen, og til slutt klarte jeg å gjøre alt i ett klipp. Så dere ser sikkert at jeg gjør det litt raskt, noe som gjør det vanskelig å se hva jeg gjør..

Men denne fletten er veldig enkel! Er ikke helt sikker på hva den heter, men sikkert noen av dere som vet det?:) Nå, et fantastisk forsøk på å forklare hvordan jeg fletter ved å skrive;

Tror de fleste av dere kan flette vanlig? Tar det som et ja. Du tar bare litt hår ved hårskillet ditt og deler det i tre deler. Du fletter først en gang vanlig, og etter den ène gangen tar du med litt hår fra sidene. Det skaper på en måte et feste til hodet ditt. Såå enkelt! Så kan du jo se på videoen også, og se om du klarer å forstå det ut fra forklaringen min og videoen! :) hoho, lykke til!

 

 

 

 

 

Hva synes du om videoen?

Skjønte du det?

Vet du hvordan du lager den fra før av?

2 kommentarer

Sandra Emilie

09.01.2013 kl.16:32

Så fiiiin

Miriam Torsøe

09.01.2013 kl.17:31

Sandra Emilie: Taakk <3

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei, jeg heter Miriam Torsøe og er født i 99. På bloggen min kan du lese om min hverdag som for det meste går i skole, venner og familie :-)


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits